Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε Γιώργο, ενα μικρό κατασκευαστή με 100-120 ξύλινα ψαροντουφεκα το χρόνο παραγωγή, εδειχνε...
Σπύρο άσε τι έδειχνε, για την πληρωμή αυτών των παρουσιάσεων με έχει ενημερώσει γνωστός μέσα από τα κανάλια για χρόνια. Σκέψου το αλλιώς. Είχε ανάγκη ο Alpha και ο κάθε Alpha να παρουσιάσει την δουλειά του κάθε φουκαρα; Έχεις ακούσει από κάναν γνωστό σου, να πήγε κάνα κανάλι να του κάνει διαφήμιση; Ο φίλος πάντως που μου το είχε πει αυτό, μου είχε πει συγκεκριμένα πριν αρκετά χρόνια, "Να ξέρεις ότι, ότι βλέπετε στις ειδήσεις είναι πληρωμένα ρεπορτάζ από 10 ως 30 χιλιάδες €. Φαντάζομαι ότι το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι ταριφες λόγω κρίσης.
Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ απόλυτα, εγώ μόνο στο "μπράβο στον Alpha" αναφέρθηκα ;)
Τέλος να ξέρεις ότι ένα ξύλινο ψαροντουφεκο ξεκινάει από 450€ για 90 πόντους και φτάνει τα 650€ για 120 πόντους. Κάνε λοιπόν τις αναγωγες ;)

όλοι τρώγονται ρε.yelling.ειδικά άμα πεινάς .sarcastic.
αυτό με το φεγγάρι που είμαι ο Κωνσταντίνος ισχύει 100%. Από αυτούς της φώτο που έβαλε ο κύριος Γιάννης και από τους δύο μαζεύω, αλλά καλύτεροι νομίζω είναι αυτοί που έχουν άσπρο τελείωμα στα αγκάθια. τους άλλους τους λέμε και καλογεράδες εμείς.
προσοχή μονάχα γιατί τις προάλλες έπιασε το λιμενικό έναν χριστιανό που είχε πιάσει κάμποσους.hair.
Γιώργο μου άσε τα Κύριος......sarcastic.
Τους μαύρους ( καλόγεροι) τους αποφεύγω γιατί σχεδόν πάντα δεν έχουν φαγητό μέσα. Πρώτη σε προτίμηση είναι οι καφέ και μετά αυτοί που έχουν ψιλοασπρισει αλλά είναι σπάνιοι. Στη φώτο πάνω δεξιά φενεται ένας άσπρος και είχε πολλή φαι μέσα. Εβγαλα τόσους όσους έπρεπε γιατί για ένα άτομο είναι μία χαρά, εξαλου δεν είναι για χορταση, απλά για τη γεύση. Δεν υπάρχει λόγος να τους μαζεψω όλους και μετά να τα πετάξω, προσέχουμε για να έχουμε.

Αρα οχι τους.μαυρους
Μονο αυτους που χουν ασπρο στο τελειωμα σωστα?
Εκεινη που ναι σαν σκουρο καφε?
Ξεχωρίζουν απο τους μαυρους ομως.
Το λιμενικο γιατί τον πηρε τον άνθρωπο ?

Με το καθάρισμα. ?
Εχει κανα εργαλειο για να μην τους λιωνουμε?
Χρυσανθε αυτο είναι το μαχαίρι για αχινούς
.
photo upload sites

Καλησπερα στη ωραιότερη παρέα του κόσμου. Πριν λίγο επιστρεψαμε από θάλασσα και αμέσως πέρασα να καλησπερισω. Μαζεψαμε ήλιο για όλη τη βδομάδα, παίξαμε με τον πιτσιρικά μιας και όλη την εβδομάδα μ'εχει ψιλοχανει με τη δουλειά και γενικα χαλαρωσαμε και περάσαμε οικογενειακά. Βγαλαμε και γαι τη συζηγο 7-8 αχινούς που τους έχει αδυναμία και με λάδι λεμόνι και ψωμάκι τους φχαριστηθηκε. Το βραδακι είμαστε πάλι για εξόδου, η σχολή καράτε του μικρού κάνει πάρτι μιας και κλείνει τον Αυγουστο και ο δάσκαλος ( και συγκηνυγος μου σε πολλά κυνήγια μπεκάτσας) θέλει μας ευχαριστήσει για τη στήριξη και εμείς για τις αξίες που μαθαίνει στα παιδιά μας.
photo storage
upload images free
Ποια ειναι η καλυτερη λαβη για να πεσει ακαριαια η μπεκατσα; .sarcastic.
Να χαιρεστε και να καμαρωνετε τα παιδια σας φιλε! .well done.

Καλησπέρα σας.ήρθε τελικά ο πρόεδρος για φαγητό κ τον περιποιήθηκαν ιδιαιτέρως μιας κ γνωριζομαστε από το κολυμβητήριο στην Ραφήνα όπου κάνουμε σάουνα ...χαλαρός ευδιαθετος διακριτικος με την σύζυγο του κ άλλα 2 φιλικά ζευγάρια.. Απόλαυσε όλα τα κρέατα κ το εξαιρετικο Αγιωργίτικο Νεμέας ήπιαν 2 κιλά... Κάναμε κ λίγο πλακιτσα λέγοντας μου ότι τον χειμώνα θα κάνει εντατικά σάουνα να κάψει αυτά που τρώει... Αναχώρησε κατά τις 9 να προλάβει το βραδυνό πλοίο.... Αυτα.sarcastic.
Τζιμη μηπως πληρωσε και με καρτα ωστε να ¨χτισει ¨ το αφορολογητο; .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back