Εαν δεν αφησε τιπς πεσμου κ θα του ευχηθω οταν παει τουαλετα να μην εχει κωλοχαρτοΟ Κωστάκης ο Καραμανλής
![very funny .very happy. .very happy.](/forums/data/assets/smilies/laugh3.gif)
Εαν δεν αφησε τιπς πεσμου κ θα του ευχηθω οταν παει τουαλετα να μην εχει κωλοχαρτοΟ Κωστάκης ο Καραμανλής
Βασιλη για αερια λεει παρενεργιεςΑμα σε πιάσουν οι γείτονες καβάλα στη Σπίθα δε σε γλυτώνει ούτε ο Πρόεδρος ο ίδιος![]()
Σπύρο άσε τι έδειχνε, για την πληρωμή αυτών των παρουσιάσεων με έχει ενημερώσει γνωστός μέσα από τα κανάλια για χρόνια. Σκέψου το αλλιώς. Είχε ανάγκη ο Alpha και ο κάθε Alpha να παρουσιάσει την δουλειά του κάθε φουκαρα; Έχεις ακούσει από κάναν γνωστό σου, να πήγε κάνα κανάλι να του κάνει διαφήμιση; Ο φίλος πάντως που μου το είχε πει αυτό, μου είχε πει συγκεκριμένα πριν αρκετά χρόνια, "Να ξέρεις ότι, ότι βλέπετε στις ειδήσεις είναι πληρωμένα ρεπορτάζ από 10 ως 30 χιλιάδες €. Φαντάζομαι ότι το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι ταριφες λόγω κρίσης.Ρε Γιώργο, ενα μικρό κατασκευαστή με 100-120 ξύλινα ψαροντουφεκα το χρόνο παραγωγή, εδειχνε...
Γιώργο μου άσε τα Κύριος.....όλοι τρώγονται ρεειδικά άμα πεινάς
αυτό με το φεγγάρι που είμαι ο Κωνσταντίνος ισχύει 100%. Από αυτούς της φώτο που έβαλε ο κύριος Γιάννης και από τους δύο μαζεύω, αλλά καλύτεροι νομίζω είναι αυτοί που έχουν άσπρο τελείωμα στα αγκάθια. τους άλλους τους λέμε και καλογεράδες εμείς.
προσοχή μονάχα γιατί τις προάλλες έπιασε το λιμενικό έναν χριστιανό που είχε πιάσει κάμποσους![]()
Εχω καπαρωσει ήδη θέση.cool.Γατάκια θα δείτε τον Τζίμη ακόλουθο παρά το.cool.ν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα τρίβετε τα μάτια σας
![]()
Χρυσανθε αυτο είναι το μαχαίρι για αχινούςΑρα οχι τους.μαυρους
Μονο αυτους που χουν ασπρο στο τελειωμα σωστα?
Εκεινη που ναι σαν σκουρο καφε?
Ξεχωρίζουν απο τους μαυρους ομως.
Το λιμενικο γιατί τον πηρε τον άνθρωπο ?
Με το καθάρισμα. ?
Εχει κανα εργαλειο για να μην τους λιωνουμε?
Εντάξει νονέ μουΓιώργο μου άσε τα Κύριος.....![]()
.buy buy..buy buy.Εντάξει νονέ μουΜπιλ όπως ο Σπανούλης
![]()
Ποια ειναι η καλυτερη λαβη για να πεσει ακαριαια η μπεκατσα;Καλησπερα στη ωραιότερη παρέα του κόσμου. Πριν λίγο επιστρεψαμε από θάλασσα και αμέσως πέρασα να καλησπερισω. Μαζεψαμε ήλιο για όλη τη βδομάδα, παίξαμε με τον πιτσιρικά μιας και όλη την εβδομάδα μ'εχει ψιλοχανει με τη δουλειά και γενικα χαλαρωσαμε και περάσαμε οικογενειακά. Βγαλαμε και γαι τη συζηγο 7-8 αχινούς που τους έχει αδυναμία και με λάδι λεμόνι και ψωμάκι τους φχαριστηθηκε. Το βραδακι είμαστε πάλι για εξόδου, η σχολή καράτε του μικρού κάνει πάρτι μιας και κλείνει τον Αυγουστο και ο δάσκαλος ( και συγκηνυγος μου σε πολλά κυνήγια μπεκάτσας) θέλει μας ευχαριστήσει για τη στήριξη και εμείς για τις αξίες που μαθαίνει στα παιδιά μας.
photo storage
upload images free
Τζιμη μηπως πληρωσε και με καρτα ωστε να ¨χτισει ¨ το αφορολογητο;Καλησπέρα σας.ήρθε τελικά ο πρόεδρος για φαγητό κ τον περιποιήθηκαν ιδιαιτέρως μιας κ γνωριζομαστε από το κολυμβητήριο στην Ραφήνα όπου κάνουμε σάουνα ...χαλαρός ευδιαθετος διακριτικος με την σύζυγο του κ άλλα 2 φιλικά ζευγάρια.. Απόλαυσε όλα τα κρέατα κ το εξαιρετικο Αγιωργίτικο Νεμέας ήπιαν 2 κιλά... Κάναμε κ λίγο πλακιτσα λέγοντας μου ότι τον χειμώνα θα κάνει εντατικά σάουνα να κάψει αυτά που τρώει... Αναχώρησε κατά τις 9 να προλάβει το βραδυνό πλοίο.... Αυτα![]()