Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καληνυχτίζω την παρέα,όχι μέσα απο το σπίτι ,αλλά μέσα απο σκηνή κάτω απο πλάτανο.Το είχα υποσχεθεί στον μικρό και απόψε οι δυο μας στην σκηνή παρέα με τα ζουλάπια.
Μ αρέσεις! Σίγουρα η φαντασία του θα οργιάσει σήμερα και σίγουρα θα το θυμάται σαν μια ωραία ανάμνηση:)

Καλημέρα με πυκνή ομίχλη , να έχουμε καλή εβδομάδα:)

gtwuAlv.jpg

Καλημερα φευγουμε για νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης για να δουμε την καινουρια ανιψια μου αφου απο χθες ο κουνιαδος μου με τη γυναικα του απεκτησαν το πρωτο τους παιδι, μια ομορφη κορακλα! Η χαρα στις κορες μου δεν περγραφεται που θα δουνε τη νεα τους ξαδερφουλα!

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!

Καλημερα φευγουμε για νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης για να δουμε την καινουρια ανιψια μου αφου απο χθες ο κουνιαδος μου με τη γυναικα του απεκτησαν το πρωτο τους παιδι, μια ομορφη κορακλα! Η χαρα στις κορες μου δεν περγραφεται που θα δουνε τη νεα τους ξαδερφουλα!

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!
Χαίρομαι με την χαρά σου Χρηστάρα! :)

Μπραβο αυτα τα ομορφα νεος μελος στην οικογενεια σας ζησει Χρηστο με υγεια και ευτυχια στην ζωη της

Status
Not open for further replies.
Back