Γιωργο να εισαι καλα! Να χαιρεστε κι εσεις το κοριτσακι σας!Χρήστο να είναι γερό το κοριτσάκι, να είναι καλά να το χαίρονται και οι γονείς του
Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν, ένας Θεός το ξέρει, χθες άλλαζα πάνες, σήμερα την τρέχω στα παιδικά πάρτυ και στον στίβο για προπόνηση
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε και πρωτιά σε επίσημο αγώνα ταχύτητας καθώς και αποφοίτηση από τον παιδικό σταθμό ...
![]()
Αργυρη σ´ ευχαριστω. Να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.Γιωργο να την χαιρεσε ....και ολυμπιονικης
Χρηστο να σας ζησει , να την χαιρεστε !!!!!!
Ευχαριστω πολυ Κωστα. Να εισαι καλα και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.Χρηστο να την χαίρεσαι την ανηψιά πάντα με υγεία
Ευχαριστω θειε Μάικ! Να σε χαιρομαστε και να μας χαιρεσαι!καλησπέρα σας
να χαίρεστε τα παιδάκια σας οι γονείς και την ανηψιά οι θείοι![]()
μετά από πολύ κυνήγι και ταλαιπωρία 23 ημερών σήμερα έπιασα 4 pokemon
βρήκα το κόλπο το οποίο ήταν πολύ απλό
έκανα κώνο στο smartphone![]()
Ακριβώς Χρυσανθε, με τίποτα όμως όπως το λεςΚαλημέρα μας.
Την ωρα εκεινη Μυρο δεν την αλλαζω με τιποτε.
Καλημέρα σας κύριοι, επιστροφή στο γραφείο μετά από ένα τριημεράκι στην Πάτρα που είχα πάει στην κοπελιά μου
Εγώ ποτέ, τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολο να υπολογίσει τις μερίδες μετα με έμαθε.Δεν πιστεύω να άφησες νηστική την κοπελιά;;;;;![]()
Ε τι να σου πω κι εγώ τώρα ... τέτοια ώρα !!!! .smashfrak.δυόμισι κιλά πατάτες και 3 κιλά χοιρινή ωμοπλάτη έριξε στον φούρνο για το ρομαντικό μας δείπνο(ανά 5 εκατοστά τρύπα και σκελίδα σκόρδο)