Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τρια κιλα χοιρινό ομωπλατη ακόπη εχει εναν ογκο περιπου 30 χ 10 εκατοστα και 15 ύψος.
Επόμενος περίπου 2χ6 κ 3χ6 μας κανει 30 μικρες σκελίδες σκόρδο.
Πιυ είναι ανάλογα από εναμιση μεχρι 2 κεφαλια.
Ρε τρελαρα......τριημερο μποχας ηταν για την γυναίκα .yelling..sarcastic.
Και δεδομένου ότι το σκόρδο ρίχνει την πίεση.xm.
μάλλον γι αυτό το είχε πλακώσει στο αλάτι μην έχουμε τπτ ελλείψεις .sex hard..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλημερα σε ολους! Πρωινο καφεδακι λιμανι Χανιων!!
zd97jSz.jpg

Ετσι μπραβο λεβεντια μου.
Χαμόγελο και να περνατε παντα καλα.
Το σκόρδο ειναι γιατρια...το αλατι οχι ... τρωε κ οι δυο σκόρδο κ μην φοβάσαι τιποτε.
:)
Που να δεις τον μικρό μου πως κατεβάζει τα κρεμυδια.
Μεχρι κ σκετο με ψωμι του αρεσει.
Κ μετα παει στην γιαγιά. ..στην μαμά. ..στην νονα...οποιο θυληκο εχει κοντα του κ του λέει. ...έφαγα κρεμυδι....κ τις σωριαζει κάτω .vert funny.
Ο μπαμπας τους λέει λέει οτι το κρεμυδι είναι υγεια.
Αφου συνελθουν τον βάζουν να πλυνει τα δόντια.vert funny.

Ετσι μπραβο λεβεντια μου.
Χαμόγελο και να περνατε παντα καλα.
Το σκόρδο ειναι γιατρια...το αλατι οχι ... τρωε κ οι δυο σκόρδο κ μην φοβάσαι τιποτε.
:)
Που να δεις τον μικρό μου πως κατεβάζει τα κρεμυδια.
Μεχρι κ σκετο με ψωμι του αρεσει.
Κ μετα παει στην γιαγιά. ..στην μαμά. ..στην νονα...οποιο θυληκο εχει κοντα του κ του λέει. ...έφαγα κρεμυδι....κ τις σωριαζει κάτω .vert funny.
Ο μπαμπας τους λέει λέει οτι το κρεμυδι είναι υγεια.
Αφου συνελθουν τον βάζουν να πλυνει τα δόντια.vert funny.
.vert funny. δικός μας ο πιτσιρικάς, τα σκορδοκρέμιδα τα αγαπώ αλλά δυστυχώς το ίδιο και τα αλατοπίπτερα

Εγώ ποτέ, τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολο να υπολογίσει τις μερίδες μετα με έμαθε.
δυόμισι κιλά πατάτες και 3 κιλά χοιρινή ωμοπλάτη έριξε στον φούρνο για το ρομαντικό μας δείπνο.sarcastic.(ανά 5 εκατοστά τρύπα και σκελίδα σκόρδο)
Ειχες μεινει απο φυσιγγια και εριχνες .ass.

Θεοφραστε οπως το λες,ενημερωνενο σε βλεπω! Χρυσανθε και Τασο κακως βεβαια με ψαρεμα δεν ασχολουμε πλεον.εκανα παλια ψαροντουφεκο..
Γιάννη έχω να κατεβω απο τον Φλεβάρι που έκανα μια προσπάθεια να βρω δουλειά κάτω και να φύγω από το ρημάδι την Αθήνα αλλά δεν έκατσε, και το καλοκαίρι δεν μπορώ να κατέβω λόγο κοπελιάς δεν είναι να εμφανίζεσαι στο χωρίο με κοπέλα.hair.

Ε
Γιάννη έχω να κατεβω απο τον Φλεβάρι που έκανα μια προσπάθεια να βρω δουλειά κάτω και να φύγω από το ρημάδι την Αθήνα αλλά δεν έκατσε, και το καλοκαίρι δεν μπορώ να κατέβω λόγο κοπελιάς δεν είναι να εμφανίζεσαι στο χωρίο με κοπέλα.hair.
Εννοείς που σε περνούν στο στομα οι χωριανοι κ αρχίζουν εαν αραβωνιαστικες από που κραταει σκούφια της κλπ?
Μωρε σπασε ενα δυο τραπέζια με το χερι κ υα δεις που δεν θα ξανασχοληθουν

Ε

Εννοείς που σε περνούν στο στομα οι χωριανοι κ αρχίζουν εαν αραβωνιαστικες από που κραταει σκούφια της κλπ?
Μωρε σπασε ενα δυο τραπέζια με το χερι κ υα δεις που δεν θα ξανασχοληθουν
Μωρέ για τους χωριανούς δεν με απασχολεί διόλου αλλά οι μπαρμπάδες είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και δεν μπορώ να βγάλω άχνα.....

Status
Not open for further replies.
Back