Καλησπέρα παρέα!
τελικα η θαλασσα αναβληθηκε γιατι ειδα πολλα σπυρια στο σωμα του γιου και τρελαθηκα.αρων αρων σε δερματολογο αλλα οι ανησυχιες εξαφανιστηκαν μολις ειπε οτι ειναι ακμη.μεγαλωνει και μπηκαμε στην εφηβεια.θυμαστε εσεις να βγαζαμε σπυρακια σε ολο το σωμα?εγω οχι.τι να πω?οι εποχες μαλλον αλλαζουν
Ετσι είναι Ευριπίδη...Τα παιδιά μεγαλώνουν, εμείς ωριμάζουμε...
Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων...
Το κακό είναι οτι μετά την ωρίμανση, ακολουθεί το σάπισμα...
Ξεφύλιζα σήμερα το μεσημέρι τα Κυνηγετικά Νέα και έπεσα σ' ενα αρθρο που μ' αρεσε...
Μια έκθεση στη Σύρο ''Το Κυνηγέσιον εν τη νήσω Σύρο'' , ανοιξε για το κοινό στις 11 Ιουλίου, στο βιομηχανικό κτήριο που παλαιότερα κατασκευαζόνταν σκάγια και θα είναι ανοιχτή για τους επόμενους 2 μήνες με παλιά παραδοσιακά κυνηγετικά εκθέματα παλιών Συριανών κυνηγών...
Μάλιστα έγραφε οτι στη Σύρο παλαιότερα κατασκευαζόνταν, εκτός απο σκάγια, και μπαρούτη και θυμήθηκα κουβέντες παλαιοτέρων κυνηγών του νησιού μου, που μου έλεγαν οτι παλιά στο χωριό Καμάρα φτιάχναν μαύρη μπαρούτη για μπροστόγιομα ''Καμαρίτικη'' την έλεγαν...σήμερα τι...
...Τελος παντων...
Την εκθεση συνδιοργανωνουν ο ΚΣ Σύρου με τους φίλους του βιομηχανικού μουσείου με χορηγό την ΚΣΕ...
Μπραβο σε όλους αλλά και στους Συριανούς κυνηγούς, γιατί τέτοιες εξωστρεφείς δράσης καταδεικνύουν πόσο βαθιά παράδοση έχει το κυνήγι αλλα και ποσο στενή σχεση έχει με τις τοπικές κοινωνίες της υπαίθρου...
Μακάρι να δούμε και άλλες τετοιες δράσεις...