Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πιπέρι Αποστολη..Δεν βαράμε ποτέ θήραμα εν στάση...sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Τάσο στο φτερό θα γίνει η δουλεία. Σου διέφυγε μάλλον η δεν το διατύπωσα ορθά εγω. Είπα πίσω απο το λεφκάδι, έτσι όπως θα έρχονται δηλαδή .Εξάλου δεν έχουν όλα την ίδια πορεία, οπότε κάθεσαι απο πίσω για να ρίχνεις και σε αυτά που πηγαίνουν προς άλλες κατευθύνσεις.;)

Εαν εννοεις συσταδα απο λευκες.... εγω ειχα παρατηρήσει οτι εαν παρεμβαλονται τετοια δεντρα οπως π.χ κυπαρισια η π.χ ευκαλυπτοι στην πορια τους μεταξυ νερου και φαγητου καποια ωρα της μερας αναλογως απόστασης
..σε μενα ηταν μεταξυ εννεα και ενιαμιση θα σου ρχονται χαμηλα στο ύψος ανθρωπου συνεχομενα πουλιά που επιστρεφουν .
Κυνηγουσα ορτυκια και πηγαινα στο μέρος εννεα παρα.
Απο τις εννεα μεχρι τις ενιαμιση μου βγαιναν κοπαδακια των δύο αντε τριων πουλιών χαμηλα στην βλαστιση και σαν ρουκετες.
Επερνα απο 1 μέχρι 3 πουλια και έφευγα σε μια ωρα.
Το μερος αδειαζε απο τους πρωινους που εφευγαν σχεδον ακαπνοι και τα χαιρομουν μονος .sarcastic.

Εγώ κάτω από μία καρυδιά είκοσι μέτρα από το λιοσπορο ..cofee..cofee.
Εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά θα σου πρότεινα να κάτσεις μέσα στον ηλιόσπορο αν δεν είναι και άλλοι κοντά. Φόρα και ένα καπελάκι σκούρο καφέ-κεραμιδή για να μοιάζει το κεφάλι σου με "ταψί" ήλιου και περίμενε, ειδικά αν μέσα στον ήλιο υπάρχει και κάνα δεντράκι, είναι το καλύτερο σημείο.....hunter.1

Πάνω στο κυνήγι έχω τουφεκίσει και εγώ έτσι πουλιά, συστηματικά δεν πιστευω να το επεδίωκα..

Εαν εννοεις συσταδα απο λευκες.... εγω ειχα παρατηρήσει οτι εαν παρεμβαλονται τετοια δεντρα οπως π.χ κυπαρισια η π.χ ευκαλυπτοι στην πορια τους μεταξυ νερου και φαγητου καποια ωρα της μερας αναλογως απόστασης
..σε μενα ηταν μεταξυ εννεα και ενιαμιση θα σου ρχονται χαμηλα στο ύψος ανθρωπου συνεχομενα πουλιά που επιστρεφουν .
Κυνηγουσα ορτυκια και πηγαινα στο μέρος εννεα παρα.
Απο τις εννεα μεχρι τις ενιαμιση μου βγαιναν κοπαδακια των δύο αντε τριων πουλιών χαμηλα στην βλαστιση και σαν ρουκετες.
Επερνα απο 1 μέχρι 3 πουλια και έφευγα σε μια ωρα.
Το μερος αδειαζε απο τους πρωινους που εφευγαν σχεδον ακαπνοι και τα χαιρομουν μονος .sarcastic.
Φιλε kurtzhaar, οχι συστάδες αλλα ξέμπαρκα λεφκάδια κυρίως. αυτό που λές το χω παρατηρήσει και εγώ.Πολύ δύσκολο να τα πετυχεις γιατι σκανε σαν ρουκέτες και σου παίρνουν το όπλο.Φέτος θα τα έχω μια έκπληξη όμως lambro direct 34 gr 8-9 mix.

Εσύ ξέρεις καλύτερα αλλά θα σου πρότεινα να κάτσεις μέσα στον ηλιόσπορο αν δεν είναι και άλλοι κοντά. Φόρα και ένα καπελάκι σκούρο καφέ-κεραμιδή για να μοιάζει το κεφάλι σου με "ταψί" ήλιου και περίμενε, ειδικά αν μέσα στον ήλιο υπάρχει και κάνα δεντράκι, είναι το καλύτερο σημείο.....hunter.1
Γιωργο στην καρυδιά από κάτω μόνο καφέ καί ύπνο στη σκηνή. Τα άλλα .hunter.1παντα μέσα στο λιοσπορο ή στην αρχή του με καπέλο jungle σαν το δικό σου περίπου (είδα φωτο.sarcastic.) και πάντα μακρυμάνικο πουκάμισο γιατί καίγονται τα χέρια απ τον ήλιο.

Καλό σας μεσημέρι ... :)
Διάβαζα προ λίγου αυτά που γράφατε στην προηγούμενη σελίδα για τα παιδάκια και τα θηράματα, και θυμήθηκα που πριν λίγες μέρες η ανιψιά μου 8 χρονών, έτσι στο εντελώς άσχετο, με ρώτησε:
- Θείε Στέλιο, πότε θα μας φέρεις πάλι τσίχλες;
- Τι τσίχλες; της λέω. :rolleyes:
- Να, εκείνα τα πουλάκια, τα νόστιμα ...
-Γιατί, σ' αρέσανε;;; ;)
- Μμμμμ !!! Ναι... μούρλια ήτανε !!!!
- Ε, το χειμώνα πάλι, μετά το Νοέμβρη ... :)
Τους είχα πάει μερικές το χειμώνα, 3-4 φορές ... Πως τις θυμήθηκε τώρα, καλοκαιριάτικα !!!! .xm. .big smile.

Διάβαζα προ λίγου αυτά που γράφατε στην προηγούμενη σελίδα για τα παιδάκια και τα θηράματα, και θυμήθηκα που πριν λίγες μέρες η ανιψιά μου 8 χρονών, έτσι στο εντελώς άσχετο, με ρώτησε:
-Γιατί, σ' αρέσανε;;; ;)
Τους είχα πάει μερικές το χειμώνα, 3-4 φορές ... Πως τις θυμήθηκε τώρα, καλοκαιριάτικα !!!! .xm. .big smile.
Να Στελιο, ένας ακόμη (ο σημαντικότερος ίσως...) λόγος για να κάψεις τις κιχλες φέτος...;)
Και θα λές ΄ντάξει μωρέ εγώ μόνο λαγό κυνηγάω, αλλά να γιατι αρεσουν στην ανιψούλα μου οι κίχλες, γιαυτο τις κυνηγάω....sarcastic.

-Γιατί, σ' αρέσανε;;; ;)
Ο δικος μου ρε φίλε χτες εκλεισε τα 5.
Πριν κανα μηνα μου λεει ενα σαββατο πρωι.
Μπαμπα ποτε θα παμε κυνηγι?
Εχουμε ακομη του λεω...θες να παμε με το δικο σου οπλο αύριο. ;)
Ναι ρε μπαμπα πςθυμηααα να παιξω λιγες τζικλες.sarcastic.
Μετα απο αυτο και το σφικταγκαλιασμα εννοειτε πηγα και αλλαξα σωβρακο.
Χεστηκα απ την χαρά μου .sarcastic.

Πριν κανα μηνα μου λεει ενα σαββατο πρωι.
Μπαμπα ποτε θα παμε κυνηγι?
Εχουμε ακομη του λεω...θες να παμε με το δικο σου οπλο αύριο. ;)
Ναι ρε μπαμπα πςθυμηααα να παιξω λιγες τζικλες.sarcastic.
Μετα απο αυτο και το σφικταγκαλιασμα εννοειτε πηγα και αλλαξα σωβρακο.
Χεστηκα απ την χαρά μου .sarcastic.
Μια χαρά το πάει ο μικρός,ειναι σε σωστό δρομο.
Πολύχρονος Χρυσανθε!!.shake hands.

Να τον χαίρεσαι Χρύσανθε.
Την μεγάλη πλάκα την είχε ο πιτσιρικάς ενός φίλου. Λέει μια φορά, πότε θα φάμε πουλάκια; Θα το κανονίσουμε, του λέω, σου αρέσανε την περασμένη φορά που φάγαμε;
Ναι, αλλά θέλω από εκείνα τα πουλάκια που πετάνε ... .asking. Κοιταζόμαστε με τον πατέρα του γεμάτοι απορία. Μα καλά, του λέω, πότε σας έφτιαξα πουλάκια που δεν πετάνε;
Τελικά μετά από πολύ κόπο και γέλια ο μικρός εννοούσε ότι ήθελε τσίχλες και όχι πάπιες :D
Βλέπετε στον κόσμο ενός παιδιού σήμερα οι πάπιες δεν πετάνε, απλά τρώνε ψωμάκι από τα χέρια τους σε κάποια πάρκα ... :cool:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Μια λέξη να γραφτεί εδώ μέσα για κυνήγι, θηράματα και τοπία, μου έρχονται 1000αδες εικόνες στο μυαλό. Αυτά είναι τα ωραία. Δεν αλλάζω με τίποτα αυτά τα πρωινά στον κυνηγότοπο με την όμορφη ανατολή και τα δέντρα να στάζουν από τα φύλλα υγρασία και να ακούγεται σαν να ψιχαλίζει.

Σήμερα για πρώτη φορά έπαθα κάτι πολύ περίεργο στον ύπνο, έπεσα από το κρεβάτι.
Τώρα μόνος μου έπεσα, με έσπρωξαν και έπεσα;,… δεν ξέρω πάντως ξύπνησα κάτω με το που έπεσα και γελούσα.
.crying smile.

Να τον χαίρεσαι Χρύσανθε.
Την μεγάλη πλάκα την είχε ο πιτσιρικάς ενός φίλου. Λέει μια φορά, πότε θα φάμε πουλάκια; Θα το κανονίσουμε, του λέω, σου αρέσανε την περασμένη φορά που φάγαμε;
Ναι, αλλά θέλω από εκείνα τα πουλάκια που πετάνε ... .asking. Κοιταζόμαστε με τον πατέρα του γεμάτοι απορία. Μα καλά, του λέω, πότε σας έφτιαξα πουλάκια που δεν πετάνε;
Τελικά μετά από πολύ κόπο και γέλια ο μικρός εννοούσε ότι ήθελε τσίχλες και όχι πάπιες :D
Βλέπετε στον κόσμο ενός παιδιού σήμερα οι πάπιες δεν πετάνε, απλά τρώνε ψωμάκι από τα χέρια τους σε κάποια πάρκα ... :cool:
Ευχαριστώ φιλε μου να σε καλα :)
Ωραια πολύ η φαση με τον μικρο:)

Status
Not open for further replies.
Back