Καλημέρα παίδες.Χρυσανθε το μπωλ φανταζομαι οτι εχει καπακι, βαζεις τα ορτυκια με το νερο, το κλεινεις και το βαζεις στη καταψυξη. Σωστα;
Ωραία θα το κάνω στους συκοφαγους που είναι γεμάτοι λίπος γιατί από τρυγόνια κ ορτυκια δεν...vah..vah..vah..vah.Καλημέρα παίδες.
Παει φουλ η βδομαδα κ εχει αρχισει να δειχνει ρα δόντια της η κούραση.
Χριστό μου ναι.
Ενα μπολάκι με καπάκι.
Τα βαζεις μεσα στοιχημενα τα σκεπάζει το νερό το κλεινεις γραφεις μια ημερομηνία κ καταψυξη.
Ετσι οταν τα βγάλεις είναι λες κ κτθπηθηκαν χτες.
Επίσης τα βγάζεις για καταναλωση ευκολα κ γρηγορα γιατί κακα ρα ψεματα εαν τα χεις ακαθάριστα βαριέσαι να τα ξεπαγωσεις για φαγητο![]()
Έλα έλα να γίνονται θρύψαλα οι δίσκοι..ελα κι ερχεται το σ/κ
Δεν πειράζει,την επόμενη φορά!δε ξερω τασο γιατι το σαββατο θα εξαφανιστω απ το πρωι με την οικογενεια παρεα με καλους κουμπαρους για ολοημερη εκδρομουλα στην αγαπημενη μου Σουγια και δεν νομιζω να σηκωθω ευκολα κυριακη πρωι
Εγώ λέω Βίκτωρα στον χρόνο που σου μένει να καργαρεις κάνα φυσίγγιΑν μπορω να βοηθησω και γω κατι, στο χρονο που μου μενει, απλα πειτε το
Εγώ θα τον πίνω μεσα στο αμπέλι..Καλημερίζω την παρέα!
Απολαύστε όσο μπορείτε τον καφέ στο μπαλκόνι γιατί απο 20 Αυγούστου θα τον πίνεται εκεί έξω...![]()
Πιπέρι Αποστολη..Δεν βαράμε ποτέ θήραμα εν στάση..εγω αν ολα πανε καλα πισω απο ενα μεγαλο λεφκαδι.
Το παπόρο σάλπαρε και ειμαι εν πλω για Κέρκυρα.
Στην διαδρομή προς Ηγουμενίτσα είδα και μερικά τορτόρια καθήμενα επι των ηλεκτροφόρων αγωγών της μέσης τάσης..buy buy.