Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα ,
Εμένα αυτά που θα μου λείψουν είναι πολλά περισσότερα και όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα γυρίσω τόσο τα σκέφτομαι.
Πράγματι, η ησυχία και οι ώρες χαλάρωσης στην αυλή του σπιτιού με θέα το απέραντο γαλάζιο είναι πρώτα στην λίστα!!!

Χρυσανθε το μπωλ φανταζομαι οτι εχει καπακι, βαζεις τα ορτυκια με το νερο, το κλεινεις και το βαζεις στη καταψυξη. Σωστα;
Καλημέρα παίδες.
Παει φουλ η βδομαδα κ εχει αρχισει να δειχνει ρα δόντια της η κούραση.

Χριστό μου ναι.
Ενα μπολάκι με καπάκι.
Τα βαζεις μεσα στοιχημενα τα σκεπάζει το νερό το κλεινεις γραφεις μια ημερομηνία κ καταψυξη.
Ετσι οταν τα βγάλεις είναι λες κ κτθπηθηκαν χτες.
Επίσης τα βγάζεις για καταναλωση ευκολα κ γρηγορα γιατί κακα ρα ψεματα εαν τα χεις ακαθάριστα βαριέσαι να τα ξεπαγωσεις για φαγητο ;)

Καλημέρα παίδες.
Παει φουλ η βδομαδα κ εχει αρχισει να δειχνει ρα δόντια της η κούραση.

Χριστό μου ναι.
Ενα μπολάκι με καπάκι.
Τα βαζεις μεσα στοιχημενα τα σκεπάζει το νερό το κλεινεις γραφεις μια ημερομηνία κ καταψυξη.
Ετσι οταν τα βγάλεις είναι λες κ κτθπηθηκαν χτες.
Επίσης τα βγάζεις για καταναλωση ευκολα κ γρηγορα γιατί κακα ρα ψεματα εαν τα χεις ακαθάριστα βαριέσαι να τα ξεπαγωσεις για φαγητο ;)
Ωραία θα το κάνω στους συκοφαγους που είναι γεμάτοι λίπος γιατί από τρυγόνια κ ορτυκια δεν...vah..vah..vah..vah..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

δε ξερω τασο γιατι το σαββατο θα εξαφανιστω απ το πρωι με την οικογενεια παρεα με καλους κουμπαρους για ολοημερη εκδρομουλα στην αγαπημενη μου Σουγια και δεν νομιζω να σηκωθω ευκολα κυριακη πρωι
Δεν πειράζει,την επόμενη φορά!
Να περάσετε όλοι σας καλά!!

Αν μπορω να βοηθησω και γω κατι, στο χρονο που μου μενει, απλα πειτε το
Εγώ λέω Βίκτωρα στον χρόνο που σου μένει να καργαρεις κάνα φυσίγγι.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..shake hands.
Γιατί θα έχουμε πολλά τρυγόνια,χτες πήρα τηλεγράφημα απο έναν τρυγονοσουρτη...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Το παπόρο σάλπαρε και ειμαι εν πλω για Κέρκυρα.
Στην διαδρομή προς Ηγουμενίτσα είδα και μερικά τορτόρια καθήμενα επι των ηλεκτροφόρων αγωγών της μέσης τάσης..buy buy.

Πραγματικά επαγγελματική περιγραφή!!!.well done..well done.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back