Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παντως σ´ αυτο παντα διαφωνουμε με τον πατερα μου. Λεει να τα βαζω στον καταψυκτη καθαρισμενα.
Και πολυ καλά σου λεει:)
Πρώτα απ' ολα όπως ειναι ζεστά ξεγυμνωνονται πανεύκολα...sarcastic.καμιά σχέση αν τα έβαζες στην συντήρηση η κατάψυξη..

Καλησπέρα αλάνια!

θα μπορούσε να μου προτεινει κάποιος ενα πρόγραμμα για να επεξεργαζομαι βιντεο?
κοψε ράψε δηλαδη...
Avidemux , οτι πιο απλο υπάρχει.
Θα βρεις και στο youtube βιντεακια για το πως μπορεις να κανεις διαφορες δουλειές

Καλησπεριζω τους αρματολούς...και αμαρτωλούς βέβαια...φίλους μου!!!
Την επόμενη σεζον θα βάλεις την ορίτζιναλ μακρομυτα και θα εναι και ντόπια.....απο τον Παντοκρατωρα ;)
Αντε ρε Γιάννη...να' ρθει κείνη η ωρα, να ροβολήσουμε στον Υψηλό...

Καληνυχτα σας παλικάρια μου.
picture share
Να μαντέψω τι βλέπει στα όνειρά της, η κοπέλα μου....love.
Και πάνω στο τελείωμα του φραπέ ,ο τριχωτός Φραπές που τόση ώρα μου έκανε παρέα,επιτέθηκε στα πεσμένα απο τον αέρα μήλα. :D

20mb image hosting
Τζουμερκιώτικο αγρίμι τον έχεις κάνει...να δω τώρα πως θα τον συμμαζέψεις στο διαμέρισμά....sarcastic.
Είπα να τελειώσουμε με τα ορτύκια και τα τρυγόνια και καθίσαμε εγώ και ο πατέρας μου και τα καθαρίσαμε. Μας έμειναν για άλλη φορά μερικές μπεκάτσες και τέλος τα περσινά. Αυτό που χάρηκα περισσότερο, ήταν που οι κόρες μου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον για πρώτη φορά ολόκληρη τη διαδικασία... :)

image url
Ωραίος ρε Χρήστο!!!
Να χαίρεσαι τις κορούλες σου και τον πατέρα σου τον λεβεντανθρωπο!!!
Ελπίζω να κυνηγάει και να κυνηγατε παρέα, αξία ανεκτίμητη....
Μάθε τις κόρες σου, πως είναι ο πραγματικός φυσικός κόσμος, τι είναι φύση και ποιες οι διεργασίες της, γιατί αν περιμένεις από τα βιβλία του σχολείου ή τις εκπομπές της τηλεόρασης, μπορεί να γυρίσουν να σου πουν ότι ο λύκος είναι αθώο άκακο ζωάκι και το κοτόπουλο που κρέμεται σφαγμένο απο το τσιγκέλι του κρεοπωλείου το φταιξε κανα εργοστάσιο...

Παντως και γω στην καταψυξη, καθαρισμένα ετοιμα για κατσαρόλα τα βαζω...
Χρισταρα προσπάθησε να τα εκπαιδευσεις στο καθάρισμα , εγώ εκεί απέτυχα .sarcastic.

Αχ! ξυνεις πληγές ρε Διονύση....sarcastic.

Αχ! ξυνεις πληγές ρε Διονύση....sarcastic.
Ευχαριστη διαδικασια για μένα Σπύρο.Οποιο θήραμα χτυπηθεί κ πάει κ πέσει πολυ μακρυα..το σημαδευω κόβοντας του το ενα..πόδι..
Γιατί έχει ιατροδικαστική..Αν κ γενικα το κάνω αυτο..:)
Για αυτο λέω ότι αν μπορούσαμε να ελέγχουμε τα θηράματα μας τότε θα βλέπαμε πολλά και διαφορα για τα φυσίγγια που χρησιμοποιούμε.
Και μάλιστα με τον σωστό τρόπο,γιατί παντα το ζητούμενο ειναι η τουφεκια πάνω στο θήραμα.:)

καλησπέρα σας τρελλοί ωραίοι και μοιραίοι......με πιο ωραίο μοιραίο και σέξι τον Αργύρη :)
μάλλον 1-2 μέρες χωρίς laptop θα το πάει ο μικρός για τυπικό καθαρισμό από φίλο του που ασχολείται και κατέχει
είπα του Γιωργάκη(ο φίλος του γιού)να μαζέψει ότι βρεί μέσα για να φιάξω ένα μπιφτέκι .ha ha ha.

ο φίλος μου Στέλιος είναι ότι καλύτερο έχω
φυσίγγια μου γεμίζει πουλιά μου καθαρίζει
εγώ ανέκδοτα και πλάκες την ώρα που γεμίζουμε και μαγειρεύω τα θηράματα συχνά....και τι δεν έχω φάει χήνες παπιά ότι επιτρέπεται και κυνηγιέται Ελλάδα Ευρώπη λαγους γουρούνι τρυγόνια φάσσες,ας είναι καλά :)

Ευχαριστη διαδικασια για μένα Σπύρο.Οποιο θήραμα χτυπηθεί κ πάει κ πέσει πολυ μακρυα..το σημαδευω κόβοντας του το ενα..πόδι..
Γιατί έχει ιατροδικαστική..Αν κ γενικα το κάνω αυτο..:)
Για αυτο λέω ότι αν μπορούσαμε να ελέγχουμε τα θηράματα μας τότε θα βλέπαμε πολλά και διαφορα για τα φυσίγγια που χρησιμοποιούμε.
Και μάλιστα με τον σωστό τρόπο,γιατί παντα το ζητούμενο ειναι η τουφεκια πάνω στο θήραμα.:)
Σωστός...
μικρός θυμάμαι καθόμουν και καθάριζα τα κυνήγια που έφερνε ο πατέρας μου και άρχιζα τις εκτιμήσεις ποια η γωνία βολής, ποσά σκαγια, πόσα διαμπερή τραύματα, ματωμένα ή ''ψημένα'' συνοδευόμενες με τις ανάλογες ''φορτικές'' ερωτήσεις...που το βαρεσες, ποσο μακρυα, με ποια καννη, με τι φυσίγγιο κλπ...
Τωρα βέβαια δεν θα με πείραζε να αφήσω λιγο τις ιατροδικαστικές εκτιμησεις στην άκρη, αν είχα κάποιον να με βοηθάει στο καθάρισμα....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back