Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και πάνω στο τελείωμα του φραπέ ,ο τριχωτός Φραπές που τόση ώρα μου έκανε παρέα,επιτέθηκε στα πεσμένα απο τον αέρα μήλα. :D

20mb image hosting
Δεν είναι τυχαίο που στα μηλσ τέτοια εποχή θα βρεις λαγο να κάθεται σε απομονωμενα περιβολια ;);)

Καλησπέρα στα φιλαράκια και καλή όρεξη σε όσους ετοιμάζονται για φαγητό. Χτύπησα ένα ριζότο και τώρα αράζω κάτω από το "αρκουδίσιον" με μια σούπερ παγωμένη.

Σε λίγο φτάνει ο καιρός που θα πούμε καλό μήνα. Έρχεται και η 20 Αυγούστου. Δυστυχώς όμως για μένα μέχρι τα περάσματα τον Οκτώβρη θεωρείται νεκρή σεζόν…
Παλιά η περιοχή είχε πολλά τρυγόνια απ όσο έχω ακούσει, τώρα όμως δεν.:(

Ποιός το άδειασε ; .drunk.
Δεν ξέρω ποιος άδειασε το δικό σου , με το δικό μου ξέρω τι έγινε :mad:Πήρα χθες μια ρομπόλα και μάλλον το μπουκάλι είχε τρύπα γιατί σήμερα δεν είχε να πιω.sarcastic..

Σήμερα καταλάβαμε ότι πλησιάζει Αύγουστος.
Γέμισαν οι δρόμοι αυτοκίνητα και οι παραλίες κόσμο.
Ο ξάδελφος που έχει το μπακάλικο στο χωριό μου είπε ότι από εδώ και πέρα δεν υπάρχει ξενοίκιαστο ούτε κοτέτσι.

Καλησπέρα σε όλους και καλή όρεξη:)

Είπα να τελειώσουμε με τα ορτύκια και τα τρυγόνια και καθίσαμε εγώ και ο πατέρας μου και τα καθαρίσαμε. Μας έμειναν για άλλη φορά μερικές μπεκάτσες και τέλος τα περσινά. Αυτό που χάρηκα περισσότερο, ήταν που οι κόρες μου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον για πρώτη φορά ολόκληρη τη διαδικασία... :)

image url

Είπα να τελειώσουμε με τα ορτύκια και τα τρυγόνια και καθίσαμε εγώ και ο πατέρας μου και τα καθαρίσαμε. Μας έμειναν για άλλη φορά μερικές μπεκάτσες και τέλος τα περσινά. Αυτό που χάρηκα περισσότερο, ήταν που οι κόρες μου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον για πρώτη φορά ολόκληρη τη διαδικασία... :)

image url
Ρε Χρηστάρα , κανα ....αγριοπερίστερο σαν το περσινο, δεν βρήκες εκει μέσα στον καταψύκτη ;

image url
ΘΥμασαι το περσινο που κτυπησες κεντρο στο κεφαλι?.sarcastic.
Χριστο τα βαζεις καταψυξη οπως ειναι?
Εντόσθια κ φτέρωμα. ?

Αυτό που χάρηκα περισσότερο, ήταν που οι κόρες μου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον για πρώτη φορά ολόκληρη τη διαδικασία... :)
Και τα δικά μου ετσι παρακολουθούσαν ολη την διαδικασια , αλλά θυμάμαι και τις Ομηρικές μάχες πάνω απο την κατσαρόλα για το ποιος θα φαει τα περισσότερα.
Οχι οτι ακομα και τωρα που μεγάλωσαν έχει αλλάξει κάτι αφού οι απειλές εκατέρωθεν πέφτουν συννεφο για να μην γίνει "παράνομη" επιδρομή την ώρα που μαγειρεύονται τα τσιχλοκοτσυφα.

Χρισταρα προσπάθησε να τα εκπαιδευσεις στο καθάρισμα , εγώ εκεί απέτυχα .sarcastic.

Ρε Χρηστάρα , κανα ....αγριοπερίστερο σαν το περσινο, δεν βρήκες εκει μέσα στον καταψύκτη ;
Εκεινο που σου εδωσα ηταν φρεσκο. Αλλιως πιθαηνως να ηταν ακομη στον καταψυκτη... .sarcastic.

ΘΥμασαι το περσινο που κτυπησες κεντρο στο κεφαλι?.sarcastic.
Χριστο τα βαζεις καταψυξη οπως ειναι?
Εντόσθια κ φτέρωμα. ?
Το θυμαμαι Χρυσανθε. Στο δαξα πατρι! .sarcastic.
Ετσι τα βαζω. Εντοσθια και φτερωμα και ακομη μοσχοβολουν μπαρουτι σαν μολις να τουφεκιστηκαν! .big smile.
Παντως σ´ αυτο παντα διαφωνουμε με τον πατερα μου. Λεει να τα βαζω στον καταψυκτη καθαρισμενα. Μπορει να εχει δικιο αλλα μετα το κυνηγι δεν τα καθαριζω γιατι ή με την επιςτροφη κατευθειαν αρχιζουν οι δουλεις ή βαριεμαι. Ασε που μερικοι λενε οτι αν μπουνε ακαθαριστα στην καταψυξη ειναι και πιο νοστημα...
Και τα δικά μου ετσι παρακολουθούσαν ολη την διαδικασια , αλλά θυμάμαι και τις Ομηρικές μάχες πάνω απο την κατσαρόλα για το ποιος θα φαει τα περισσότερα.
Οχι οτι ακομα και τωρα που μεγάλωσαν έχει αλλάξει κάτι αφού οι απειλές εκατέρωθεν πέφτουν συννεφο για να μην γίνει "παράνομη" επιδρομή την ώρα που μαγειρεύονται τα τσιχλοκοτσυφα.

Χρισταρα προσπάθησε να τα εκπαιδευσεις στο καθάρισμα , εγώ εκεί απέτυχα .sarcastic.
Διονυση σημερα ηταν το πρωτο βημα. Δεν τα τρωνε ρε φιλε. Ισως μετα το σημερινο να θελησουν να τα δοκιμασουν. Οσο για το καθαρισμα, πιστευω πως εχουμε ακομη δρομο... :)

Status
Not open for further replies.
Back