D
τα γάμηκες την μήτερ πάλι;;πάω το λαπότοπι στον Γιωργάκη
από το κινητό με δυσκολία κάτι θα λέμε
Το φθινόπωρο θα σου δώσω κι εγώ ποκεμον για να μ αγαπήσεις..ο φίλος μου Στέλιος είναι ότι καλύτερο έχω
φυσίγγια μου γεμίζει πουλιά μου καθαρίζει
εγώ ανέκδοτα και πλάκες την ώρα που γεμίζουμε και μαγειρεύω τα θηράματα συχνά....και τι δεν έχω φάει χήνες παπιά ότι επιτρέπεται και κυνηγιέται Ελλάδα Ευρώπη λαγους γουρούνι τρυγόνια φάσσες,ας είναι καλά![]()
Τι να βλέπει Σπύρο μου, εκείνη βλεπει βασίλισσες και εγώ βλέπω αυτήν που βρίσκει τις βασίλισσες.....Καλησπεριζω τους αρματολούς...και αμαρτωλούς βέβαια...φίλους μου!!!
Αντε ρε Γιάννη...να' ρθει κείνη η ωρα, να ροβολήσουμε στον Υψηλό...
Να μαντέψω τι βλέπει στα όνειρά της, η κοπέλα μου...![]()
Να εισαι καλα Σπυρο. Δυστυχως ο πατερας μου σταματησε το κυνηγι το 1993 οταν εχασε τον αδερφο του απο την κωλοαρρωστια. Κυνηγουσαν λαγο και γουρουνι στο βουνο παντα μαζι συν τους φιλους τους. Μετα απο τοσα χρονια, περυσι τον επεισα και τον πηρα ενα απογευμα για μια βολτα για ορτυκια, πραγμα που σκοπευω να το κανω και φετος οσες πιο πολλες φορες μπορεσει....
Ωραίος ρε Χρήστο!!!
Να χαίρεσαι τις κορούλες σου και τον πατέρα σου τον λεβεντανθρωπο!!!
Ελπίζω να κυνηγάει και να κυνηγατε παρέα, αξία ανεκτίμητη....
Μάθε τις κόρες σου, πως είναι ο πραγματικός φυσικός κόσμος, τι είναι φύση και ποιες οι διεργασίες της, γιατί αν περιμένεις από τα βιβλία του σχολείου ή τις εκπομπές της τηλεόρασης, μπορεί να γυρίσουν να σου πουν ότι ο λύκος είναι αθώο άκακο ζωάκι και το κοτόπουλο που κρέμεται σφαγμένο απο το τσιγκέλι του κρεοπωλείου το φταιξε κανα εργοστάσιο...
Παντως και γω στην καταψυξη, καθαρισμένα ετοιμα για κατσαρόλα τα βαζω...
Αχ! ξυνεις πληγές ρε Διονύση...![]()
Χρισταρα ειδικα το ορτυκι με λίπος υο χαλας έτσι.
Καθαρισμα κ παγωμα σε μπωλ με νερο.
Καντο κ θα με θυμηθείς![]()