Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα και καλή βδομάδα να' χουμε!
Το απόγευμα κολυμπούσα στη θάλασσα με την οικογένεια. Σε κάποια φάση μου λέει η μεγάλη μου κόρη να κοιτάξω επάνω. Αμέσως σκέφτηκα ότι θα θέλει να μου δείξει γλάρους που πετούν συχνά πάνω από τους λουόμενους. Ήταν όμως τόσο ενθουσιώδης η φωνή της που αποκλείεται να ήταν για τους γλάρους. Σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω να πετούν από πάνω μας 2 καθαρά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνθηκα. :) Από τη μια έψαχνα το όπλο και από την άλλη απόρησα πως κατάλαβε η κόρη μου ότι ήταν πάπιες. Την ρώτησα και η απάντηση ήταν η εξής: "Είδα τον μακρύ λαιμό τους και το γρήγορο φτερούγισμά τους!" Εκεί με αποτελείωσε! :) Της έδωσα μια αγκαλιά και ένα φιλί, μου τα ανταπέδωσε και ήμουν τόσο ευτυχισμένος μέχρι που άρχισε το δούλεμα από τη γυναίκα μου... .sarcastic.
Μπραβο για την κόρη Χρήστο, καταλαβαίνω τη χαρά σου!!!
Ε! το κυνηγετικό DNA, βγηκε στην επιφάνεια!!!
Πάντως το καλύτερο μέσο για να μυήσεις τα παιδιά στο κυνήγι είναι το κυνηγόσκυλο...
Όλα τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με σκυλιά έχουν μια σχέση λατρείας μ' αυτά (όπως και τα σκυλιά , βεβαια, προς τα παιδιά), μόλις παει το παιδί 5-6 χρονών, το αρχίζεις... ''πάμε μια βόλτα το σκυλάκι να δεις πόσο χαρούμενο είναι όταν κυνηγάει''... 2-3 βόλτες, θα δουλέψει και το κυνηγετικό ένστικτο, δεν αργεί να κολλήσει το μικρόβιο...;)
Σπύρο, έστω και κατόπιν εορτής, να χαίρεσαι την κορούλα σου (... και τις 2, να τις δεις όπως επιθυμείς, πάντα υγιείς κι ευτυχισμένες).
Σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο, και 'συ να χαιρεσαι τους αγαπημένους σου με υγεία και αγάπη!!!
Καλημερα Αρχοντες ;)
Αδειουχος απο σημερα μεχρι τις 22 του μηνα .buy.
Αναμονη για την κρασοκατανυξη .beer.ffff την Τεταρτη και μετα αναχωρηση για Ναξο για 6 μερες .exciting.
Ωρα να μπουμε στο κλιμα .flamenco.

Καλή ξεκούραση φίλε και καλά να περάσεις!
Παρεπιπτόντως η Νάξο απο κυνήγι πως πάει?
Και γω σημερα γυρισα, αλλα η κανονικη αδεια ξεκιναει απο 1η Σεπτεμβρη
Παίρνεις αδεια απο τη δουλειά Βίκτορα, για να χτυπάς κάρτα κάθε πρωί στα τρυγονοκαρτερα... ;).sarcastic.

Χρόνια τωρα η απορία των συναδερφων μου στη δουλειά είναι γιατί δεν παιρνω και 'γω άδεια τον Αύγουστο, που γίνεται ο χαμός και κανονίζω άδεια για το 1ο 10ήμερο-15νθημερο του Σεπτέμβρη....sarcastic.

Χαιρετώ τα παλικάρια .
Επιστροφή πριν λίγο απο Πάρνηθα . Μετά απο εναν μεγάλο ποδηλατικό γύρο πολύ πάνω από τα Βασιλικά κτήματα ,Αγ,Μερκούριο ,πανω απο την Ιπποκράτειο πολιτεία και αρκετούς δρόμους και μονοπάτια .Πραγματική απόλαυση.Το καλύτερο της υπόθεσης σε μια στροφή τα αγριογούρουνα που πετάχτηκαν μπροστά μας.

Χαιρετώ τα παλικάρια .
Επιστροφή πριν λίγο απο Πάρνηθα . Μετά απο εναν μεγάλο ποδηλατικό γύρο πολύ πάνω από τα Βασιλικά κτήματα ,Αγ,Μερκούριο ,πανω απο την Ιπποκράτειο πολιτεία και αρκετούς δρόμους και μονοπάτια .Πραγματική απόλαυση.Το καλύτερο της υπόθεσης σε μια στροφή τα αγριογούρουνα που πετάχτηκαν μπροστά μας.
Αντε σε λίγο καιρό και στον Εθνικό κήπο....sarcastic.

Ομως και πιτόγυρα που χτυπήσαμε τώρα από την Βοσκοπούλα (γκμοχ) μαζί με τα μπυρόνια ,εξίσου πολύ καλά.
Α ρε εργένικη ζωή ....:)
του είπες για την Τετάρτη να έχει κανένα αμπελοφάσουλο βλήτα κολοκυθάκια γεμιστά μπριάμ η οτιδήποτε άλλο καλοκαιρινό :)

του είπες για την Τετάρτη να έχει κανένα αμπελοφάσουλο βλήτα κολοκυθάκια γεμιστά μπριάμ η οτιδήποτε άλλο καλοκαιρινό :)
Του είπα να σε περιποιηθεί καταλλήλως. Θα σου στείλει τον αράπη που εχει στην κουζίνα..banana.

Status
Not open for further replies.
Back