Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα...
Ο μήνας έχει 9 και σιγή ιχθύος. Κάτι δεν πάει καλά, δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά και φοβάμαι ότι θα το μάθουμε τελευταίοι, σαν τον κερατά.
Μου φαίνεται ότι το κολπάκι του δεν θα αλλάξει τίποτα, δουλεύει μια χαρά και θα την φάμε στο παρά ένα, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις....

Καλημέρα...
Ο μήνας έχει 9 και σιγή ιχθύος. Κάτι δεν πάει καλά, δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά και φοβάμαι ότι θα το μάθουμε τελευταίοι, σαν τον κερατά.
Μου φαίνεται ότι το κολπάκι του δεν θα αλλάξει τίποτα, δουλεύει μια χαρά και θα την φάμε στο παρά ένα, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις....

Και να μην αλλάξει κάτι ,που δεν το πιστευω ,είναι ψυχοβγαλτικό το μαρτύριο που ζούμε.Μόνο για άρμεγμα είμαστε Οπως γνωρίζουμε όλοι ,διαχείρηση και σωστή αντιμετώπιση σε ότι έχει να κάνει με το κυνήγι δεν υπάρχει.Οπως και τόσα χρόνια πριν άλλωστε ,που το μόνο που έννοιαζε την ΚΣΕ και κατά συνέπεια τους περισσότερους απο εμάς ,ήταν η έναρξη ,η λήξη και να μην γινει καμια απαγόρευση κάποιου είδους που πας ενδιαφέρει.Ο τρόπος που λειτουργούσε όλο αυτό ήταν καταστροφικός και οδηγούσε στα χειρότερα.Το μονο που ένοιζε τους υπουργούς ήταν να βαλουν μια υπογραφή για την ρυθμιστική για να γίνονται αγαπητοί απο την κοινωνία των κυνηγών.
Ο δρόμος ήταν μονόδρομος προς την καταστροφή mμε το μαρτύριο της σταγόνας.
Αστα να πανε στο διάλο δηλαδή....

Last edited:
Καλημέρα, καλή συνέχεια ...
Καλημέρα...
Κι εγώ το φοβάμαι πολύ, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, δεν πιστεύω ότι θα υποχωρήσουν "άνευ όρων". Το έχω σχεδόν βέβαιο ότι θα τη φάμε, ας ελπίσουμε μόνο (τουλάχιστον για φέτος) όχι πολύ βαθιά !!! ;)

,που το μόνο που έννοιαζε την ΚΣΕ και κατά συνέπεια τους περισσότερους απο εμάς ,ήταν η έναρξη ,η λήξη και να μην γινει καμια απαγόρευση κάποιου είδους που πας ενδιαφέρει.
Αυτα Δημητρη τα ειπαμε,εμεις εχουμε το προβλημα και εμεις πρεπει να το λυσουμε,οι αλλοι απο αυτοι τη δραστηριοτητα ουτε κρυο ουτε ζεστη,εδω αδιαφορουμε εμεις η ιδιοι οπως σωστα το εγραψες.

Χρήστο, κάνεις πλάκα; Η αντικυνηγητικη υστερία ήταν δεδομένη προεκλογικά, όσο και η οικολογική συνεργασία. Ρώτα τους κυνηγούς που ψήφισαν το κόμμα που έκανε υπουργό τον Τσιρωνη.

Χρήστο, κάνεις πλάκα; Η αντικυνηγητικη υστερία ήταν δεδομένη προεκλογικά, όσο και η οικολογική συνεργασία. Ρώτα τους κυνηγούς που ψήφισαν το κόμμα που έκανε υπουργό τον Τσιρωνη.
Πικρη μεν,αληθεια δε.....

Γιωργο οσοι κυνηγοι ψηφισαν το κομμα που εκανε υπουργο τον Τσιρωνη, ισως να πιστεψαν αλλα πραγματα που πιθανως ειχαν να κανουν με την επιβιωση τους. Εκτος των ´´οικολογων´´, ηταν και οι ΑΝΕΛ που πηραν θεση υπερ των κυνηγων προεκλογικα. Θα μου πεις μιλαμε για ψεκασμενους, αλλα μια μικρη αςφαλεια για το κυνηγι μας την προσεδιδαν, προεκλογικα ξανατονιζω. Χωρις βεβαια να μας στηριξουν μετεκλογικα...
Γιωργο θα ηθελα πολυ καποιον πολιτικο να παρει θεση επισημα υπερ των κυνηγων και να κανει ενεργειες προς οφελος μας. Τονιζω επισημως (π.χ. μιλωντας στη βουλη), με εργα και οχι τι λενε σε πγηγαδακια ωστε να φτιαξουν προφιλ...

O ρολος του πολιτικου ειναι να ταυτιζεται με οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο. Αν αυριο μεθαυριο, ο Τσιπρας δει οτι η πλειοψηφια οσων των στηριζει ασχοληται με το Pokemon GO, θα αρπαξει ενα κινητο και θα βγει στις πλατειες, ή τουλαχιστον θα φερει νομο στη Βουλη για δημιουργια Pokestop σε διαφορα σημεια των μεγαλων πολεων. Ακομα λοιπον και δηλωσεις να δεις, εκτος απο πολυ συγκεκριμενους πολιτικους που ειναι και οι ιδιοι κυνηγοι ή σταθεροι διαχρονικα στις αποψεις τους, να μην τις πιστευεις. Ειναι μερος της εκπορνευσης για τον ψηφο.

Αν τα κριτήρια για το ποιο κόμμα έπρεπε να ψηφίσουμε ήταν μόνο το κυνήγι τότε θα έπρεπε όλοι μας να είχαμε ψηφίσει ΑΝΕΛ 'η ΚΚΕ 'η Χρυσή αυγή ...δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα ε;;;

......................να μην τις πιστευεις. Ειναι μερος της εκπορνευσης για τον ψηφο.
.well done.

Πριν σπείρουμε πάλι τον διχασμό, ακόμα και ανάμεσα στην κυνηγετική οικογένεια για το ποιο κόμμα ψηφίσαμε , ας περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα να δούμε τι στο διάολο θα γίνει :mad:

Eσυ ολο αισιοδοξια εισαι... .very happy.
ακουσε τη συνεντευξη του παπαδοδημα στο ihunt και τα ξαναλεμε. αυριο θα γινει η πρωτη συναντηση για τη ρυθμιστοκη οχι η υπογραφη της εν μεσω αργιων και κανεις δεν ξερει τι θα κανει ο τσιρωνης. ακουσε την αξιζει

αυτοί που δεν φταίνε σίγουρα είναι οι κυνηγοί άσχετα με το τι ψήφισαν
οι κυνηγοί φταίμε ότι στο παρα πεντε και χωρίς να συμμετέχουμε πουθενά σε σχέση με τις οργανώσεις μας κρίνουμε κατηγορούμε τις οργανώσεις και φέρνουμε την καταστροφή(κύριο γνώρισμα του Έλληνα)ωχ αχ θα μας κάνουν θα μας δείξουν κ.λ.π.
περιμένετε να δούμε τι θα γίνει και σκεφτόμενοι το χειρότερο προσπαθήστε να προτείνουμε τρόπους αντίδρασης αν χρειαστούν

η αντιδραση θα ηταν να μαζευτουμε ολοι στην αθηνα και να βγουμε στους δρομους οπως οι ισπανοι. θα οργανωθουμε ομως οπως πρεπει η θα κατσουμε σαν τις κοτες να δεχτουμε κι αυτο οπως ενφυα φορους περικοπες μισθων συνταξεων κ. τ. λ?

η αντιδραση θα ηταν να μαζευτουμε ολοι στην αθηνα και να βγουμε στους δρομους οπως οι ισπανοι. θα οργανωθουμε ομως οπως πρεπει η θα κατσουμε σαν τις κοτες να δεχτουμε κι αυτο οπως ενφυα φορους περικοπες μισθων συνταξεων κ. τ. λ?
λυπάμαι αλλά αν φτάσουμε εκεί δεν θα κάνουμε τίποτα γιατί δε είμαστε οργανωμένοι και μπροστά στα οικονομικά δεινά που μας επέβαλαν το κυνήγι είναι σταγόνα
προσωπική μου γνώμη πάντα

Status
Not open for further replies.
Back