Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρυσή η Κορακάκη.shoot.
Μπράβο της !!!!!.congrats..congrats..congrats.
Αν τα πάει καλά και ο Μίτας, ίσως αυτή η πολιτεία καταλάβει ότι και η σκοποβολή άθλημά είναι και οι σκοπευτές παρότι αθλούνται κρατώντας όπλο, αθλητές είναι, οχι εγκληματίες...

Βρε Πανο εισαι στο ναο της γουρουνοπουλας και την βγαζεις με μπριζολα ? .what.
Μην τον ακούς Κώστα, θα παίξουν ολα τα καλά, θα φέρει και ο Αριστος τα απαραίτητα πετουμενα. Μην του πω να γδαρει και κάνα σαρσελακι να το ρίξουμε στα κάρβουνα....eat.

Μην τον ακούς Κώστα, θα παίξουν ολα τα καλά, θα φέρει και ο Αριστος τα απαραίτητα πετουμενα. Μην του πω να γδαρει και κάνα σαρσελακι να το ρίξουμε στα κάρβουνα....eat.
Πόσους καταψύκτες και βάζα με παστά, ''κάβα'' έχετε ακόμα....my man.
''Φορτώστε'' γιατί σε λίγο έρχεται η νέα εσοδεία....sarcastic.

Μπράβο της !!!!!.congrats..congrats..congrats.
Αν τα πάει καλά και ο Μίτας, ίσως αυτή η πολιτεία καταλάβει ότι και η σκοποβολή άθλημά είναι και οι σκοπευτές παρότι αθλούνται κρατώντας όπλο, αθλητές είναι, οχι εγκληματίες...
Σάμπως κατάλαβε από την αρση βαρων η τον στιβο και θα κατάλαβει απο την σκοποβολη Σπύρο μου.
Βλεπεις δεν πληρώνουν ουτε εχουν το χρήμα του ποδοσφαίρου.
Απλα το οπλο ειναι η πρόφαση της δικαιολογίας.
Μπραβο κοριτσι μου.
Εκανες περιφανο τον Ελληνισμο.
Τον απλο τον Ελληνα της καθημερινοτητας.

Γιατί αυτους τους λαμογιους που θα σε καλό πιάνουν με μπραβο κ κορδελες οταν με το καλο γυρίσεις σπιτι σου κ θα εκπροσωπούν τα πολιτικα τους χλεχλεκια να ξέρεις δεν τους κανεις περιφανους.
Δεν τους καιγετε καρφί.
Απλα δίπλα σου θελουν να σταθουν να κλεψουν λιγη δοξα αληθινη αφου αυτόυς μέχρι κ η σκιά τους τους σιχαίνεται

Σάμπως κατάλαβε από την αρση βαρων η τον στιβο και θα κατάλαβει απο την σκοποβολη Σπύρο μου.
Απλά Χρύσανθε, η σκοποβολή στην Ελλάδα είναι τελείως παραμελημένη απο την πολιτεία...
Αντί να ανοίγει σκοπευτήρια τα κλείνει...
Να σκεφτείς η Κορακάκη, στα 25μ.-που πήρε το χρυσό-προπονούταν σ' ενα παλιό νταμάρι γιατί δεν υπήρχε κατάλληλο σκοπευτήριο...
Και στους περισσότερους επίσημους αγώνες στο εξωτερικό, αναγκάζονταν να συμμετέχει χωρίς τον πατερα-προπονητή της, επειδη η ΣΚΟΕ δεν κάλυπτε και τα δικά του έξοδα...

Γιαυτό...το χρυσό που πήρε αυτό το κορίτσι ζυγίζει πολλααααα κιλά....RESPECT..congrats.

Last edited:
Καλημέρα μάγκες μου.
Συγχαρητήρια στην Αννα , μας έκανε όλους υπερήφανους .

Περιμένουμε τώρα τους τίποτα να βγουν να κάνουν δηλώσεις .
Σε παλιό λατομείο έκανε προπονήσεις η Αννα και ΠΟΤΕ δεν ενδιαφέρθηκε κανείς .

Status
Not open for further replies.
Back