Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα παρεα. για να δουμε τι θα μας ξημερωσει σημερα.δεν ειναι ομως ειρωνεια?σε μια κοινωνια που εξελισεται κσι ειναι οπλοφοβικη και κλεινουν σκοπευτηρισ πηραμε 2 μεταλια στη σκοποβολη. μπραβο ΑΝΝΟΥΛΑ σε σενα και στους γονεις σου

Γεια σου αλάνι της Κύπρου(Γιώργο Σαββίδη της ΑΕΚ)
Καλημέρα στους παίχται

Διονύση μην ανησυχείς...Αννα θα θα θα.... μας τίμησες θα θα θα θα...... και τελος θα θα θα...
Γεια σου λεβεντη μου.
Καλη σου μερα και καλα να περνας.
Δεν ξερω απο ποδοσφαιρα αλλα για να το λες εσυ το ονομα του παιχτη μαλον καλο παιδι θα ναι.:)

Τασο μην μας σηκωνεις την .....π......ιεση πρωι πρωι .yel..sarcastic.

Καλημέρα σε παιχτουρες και κωλοτουμπες....badboys.
Πριν δύο εβδομάδες η Ολυμπιάδα ήταν ένα διεφθαρμένο πανυγηρι, τώρα μας γεμίζει περηφάνια.....sarcastic.
Χαλάς το φόρουμ , θα προσπαθήσω να μην απαντήσω σε ΑΛΛΟ ΕΝΑ προκλητικό ποστάρισμα σου που στοχεύει εμένα.
Πραγματικά αξιολύπητος

Το αγώνισμα της Κορακάκη δεν έχει καμία σχέση με ντόπες και πολυεθνικές και πραγματικά μας κάνει όλους υπερήφανους γιατί πήρε τα μετάλλια με το σπαθί της.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα και καλή συνέχεια ...
Δυο φορές πήγα στο χωριό και γύρισα Χανιά χθες το απόγευμα, κάπου 250 χλμ. συνολικά... Μετά τη δουλειά πήγα και πήρα τη μάνα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο να δούμε ένα συγγενή (τον άντρα της αδερφής της) που είναι βαριά ασθενής, καθίσαμε εκεί 2-3 ώρες και μετά την πήγα πάλι στο χωριό, έφαγα και γύρισα πίσω, λίγο πριν τα μεσάνυχτα... Παρόλα αυτά, δεν ένιωσα ιδιαίτερη κούραση ... Μου έλεγε μάλιστα να μείνω στο χωριό και να έρθω σήμερα κατευθείαν στη δουλειά, αλλά προτίμησα να γυρίσω το βράδυ με την ησυχία μου, από το να έχω το πρωί τον ήλιο στη μούρη σε όλη τη διαδρομή. Καλύτερα και πιο άνετα οδηγώ τη νύχτα, και μάλιστα αργά που έχει μειωθεί και η κίνηση στο δρόμο ...
Υ.Γ. ... Μεγάλη "εφεύρεση" το A/C στο αυτοκίνητο !!! ;)

Καλημέρα και καλή συνέχεια ...
Δυο φορές πήγα στο χωριό και γύρισα Χανιά χθες το απόγευμα, κάπου 250 χλμ. συνολικά... Μετά τη δουλειά πήγα και πήρα τη μάνα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο να δούμε ένα συγγενή (τον άντρα της αδερφής της) που είναι βαριά ασθενής, καθίσαμε εκεί 2-3 ώρες και μετά την πήγα πάλι στο χωριό, έφαγα και γύρισα πίσω, λίγο πριν τα μεσάνυχτα... Παρόλα αυτά, δεν ένιωσα ιδιαίτερη κούραση ... Μου έλεγε μάλιστα να μείνω στο χωριό και να έρθω σήμερα κατευθείαν στη δουλειά, αλλά προτίμησα να γυρίσω το βράδυ με την ησυχία μου, από το να έχω το πρωί τον ήλιο στη μούρη σε όλη τη διαδρομή. Καλύτερα και πιο άνετα οδηγώ τη νύχτα, και μάλιστα αργά που έχει μειωθεί και η κίνηση στο δρόμο ...
Υ.Γ. ... Μεγάλη "εφεύρεση" το A/C στο αυτοκίνητο !!! ;)
Ειδικά σε δρόμους επαρχιακούς με πολλές στροφές ,πολύ καλύτερα και ασφαλέστερα ειναι το βράδυ.Το βλέπω στα μέρη μου στην Ήπειρο.Τα φώτα των αυτοκινήτων που έρχονται αντίθετα σε προειδοποιούν και σε προετοιμάζουν.Ενω τη μέρα δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Και ειδικά σε περιοχές με πολύ κόσμο και τουρισμό ,όπως εσείς Στέλιο.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back