Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλο μεσημερι σε ολους, καλη Κυριακη να εχετε. Απο χθες "εντος εδρας" πλεον, με δουλειες χθες και σημερα για αποκατασταση της "ταξης"
στο σπιτι. Ενα πανεμορφο κοποπουλο παιδακια θα μας κανει παρεα σε λιγο, καλα να περασετε ολοι σας με τις οικογενειες σας το διημερο.
Απο Τριτη ετοιμασιες για την πολυποθητη εναρξη, πρωτα ο Θεος. Καλη συνεχεια απαντες.

Εγω επέστρεψα πριν λίγο στο σπίτι και έλεγα να κάνω μια ωραία σαλάτα να φάω.Έλα όμως που θυμήθηκα οτι έχω αγοράσει πατάτες απο τα Τζουμέρκα και μουρθε η φλασιά να κάνω κατι που το έτρωγα φαντάρος στην Κω και αν και μου αρέσει πολύ ,το κάνω σπάνια .
Πατάτες τηγανητές ,με ντομάτα ,πιπεριά και φέτα .Εγω έβαλα και καυτερή πιπεριά απο τον Εβρο και Τζουμερκιώτικο γιδοτύρι απο τον φίλο μου τον γιδοβοσκό.Όταν βγήκε στο πιάτο προστέθηκε και Κερκυραϊκή θρούμπη και ρίγανη απο το φιλαράκι τον Σπύρο (Ωρίων). Ομως έριξα και λίγη Τρικαλινή ρίγανη.
Μυρωδιές απ όλη την Ελλάδα ρε γαμώτο !

20160814_131359.jpg

Last edited:
Ργω επέστρεψα πριν λίγο στο σπίτι και 'ελεγα να κάνω μια ωραία σαλάτα να φάω.Ελα όμως που θυμήθηκα οτι έχω αγοράσει πατάτες απο τα Τζουμέρκα και μουρθε η φλασιά να κάνω κατι που το έτρωγα φαντάρος στην Κω και αν και μου αρέσει πολύ ,το κάνω σπάνια .
Πατάτες τηγανητές ,με ντομάτα ,πιπεριά και φέτα .Εγω έβαλα και καυτερή πιπεριά απο τον Εβρο και Τζουμερκιώτικο γιδοτύρι απο τον φίλο μου τον γιδοβοσκό.Όταν βγήκε στο πιάτο προστέθηκε και Κερκυραϊκή θρούμπη και ρίγανη απο το φιλαράκι τον Σπύρο (Ωρίων). Ομως έριξα και λίγη Τρικαλινή ρίγανη.
Μυρωδιές απ όλη την Ελλάδα ρε γαμώτο !

20160814_131359.jpg
πατάτες από Τζουμερκα συνταγή από Κώ δύο είδη ρίγανης και θρούμπι....ουάου.....καυτερή πιπεριά......και πάλι ουάου .hair.
όλα(και το τυρί)μας είπες από που είναι τις ντομάτες όχι....μαντεύω εγώ....απ αυτές που νευρίασες χθές και δεν πήρες .yel..yel.
καλή όρεξη και μια φιλική συμβουλή:
όλα αυτά δεν ζαλίζουν....πάρε μπάφο απ ευθείας .yell at.

πατάτες από Τζουμερκα συνταγή από Κώ δύο είδη ρίγανης και θρούμπι....ουάου.....καυτερή πιπεριά......και πάλι ουάου .hair.
όλα(και το τυρί)μας είπες από που είναι τις ντομάτες όχι....μαντεύω εγώ....απ αυτές που νευρίασες χθές και δεν πήρες .yel..yel.
Ρε αντε πήγαινε βρέξε το κεφάλι σου και μετά άδειασε την κατσαρόλα .Ουουου ρε .buy.

Ρε καριολάκο αυτό ήταν το ορεκτικό.
Τώρα τρώω και ένα πρόβατο κοκκινιστό Τζουμερκων κει έρχομαι ......banana.

image.jpg

Status
Not open for further replies.
Back