Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το βοριαδάκι συνεχίζει και σήμερα εμφανώς πιο ασθενές... Εδώ και 5 λεπτά που πίνω καφέ στο μπαλκόνι, πέρασαν και 2 κοτσύφια και ακούγονται κι άλλα...

Καλημέρα στους φίλους, είτε με παρέα είτε μπακούρια!

Last edited:
Καλημέρα από Ραφήνα με τον συνκυνηγό Κώστα να περιμένουμε να πεσει το Αυγουστιάτικο μελτέμι...
Καλά , άμα δείτε οτι αργεί η άρση του απαγορευτικού , μπείτε σε καμιά ταβέρνα να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα .sarcastic.

Chris-Kaz said:
Αφού δεν δουλεύει, είναι ευκαιρία να έρθει για ταχύρυθμη μπουγατσική... .sarcastic.

Τελευταία ασχολείται με πιροσκι.
Έχει ανακαλύψει κατι χειροποίητα και κάνει διατριβή.sarcastic.

Μην μου τον πειραζετε τον Μακη και μετα θα εχουμε ντραβαλα θελετε να του κοπει η ορεξη και μετα τι??.eat.

Επιτέλους αναχωρουμε .ha ha ha. μετά από αναμονή 4 ωρών λόγω απαγορευτικου .hair.
image upload no compression
Εκεί που πίστευα ότι είμαι ο μοναδικός καντεμης
να σου εμφανίζεται ο Σύντροφός
VPENTZA θαλασσόλυκος και αυτός και πανετοιμος να δαμάσει τα τεραστια κύματα του Αιγαίου .my man.
Μάλλον η παρουσία μας και ή πολυωρη αναμονή μας .fiurius..threat. στο λιμάνι της Ραφηνας
φόβισε ακόμα και τους Καπεταναίους και αποφάσισαν κακήν κακώς να σαλπαρουν τους σκυλοπνικτες τους .sarcastic.

Κώστα, ευτυχώς που σε βρήκα και είχα παρέα για κουβέντα περί ανέμων...και υδάτων .sarcastic.
Αστείο περιστατικό..... :
Ξαφνικά, καμιά ώρα ενωρίτερα ακουσαμε μια ανακοίνωση στο λιμάνι, από μεγάφωνα..." Φου φου φου, ανακοίνωση από Λιμεναρχείο Ραφήνας. Σε μία ώρα αναχωρούν τα πλοία για...Ζεφύρι, Νέα Λιόσια .sarcastic..sarcastic..sarcastic."..
Υπήρχε μια, συμπαθής κατά τα άλλα, ομάδα αθίγγανων με 3-4 φορτηγάκια που έκαναν τρελή πλάκα μεταξύ τους και χόρευαν στο λιμάνι .ha ha ha..ha ha ha.
Πάντως, στην αρχή η ανακοίνωση ήταν "ψαρωτική" .ha ha.

Ευαριστούμε για την ενημέρωση Χρήστο...ήσουν πιό γρήγορος από το τοπικό λιμεναρχείο .well done.

Κώστα, ευτυχώς που σε βρήκα και είχα παρέα για κουβέντα περί ανέμων...και υδάτων .sarcastic.
Αστείο περιστατικό..... :
Ξαφνικά, καμιά ώρα ενωρίτερα ακουσαμε μια ανακοίνωση στο λιμάνι, από μεγάφωνα..." Φου φου φου, ανακοίνωση από Λιμεναρχείο Ραφήνας. Σε μία ώρα αναχωρούν τα πλοία για...Ζεφύρι, Νέα Λιόσια .sarcastic..sarcastic..sarcastic."..
Υπήρχε μια, συμπαθής κατά τα άλλα, ομάδα αθίγγανων με 3-4 φορτηγάκια που έκαναν τρελή πλάκα μεταξύ τους και χόρευαν στο λιμάνι .ha ha ha..ha ha ha.
Πάντως, στην αρχή η ανακοίνωση ήταν "ψαρωτική" .ha ha.

Ευαριστούμε για την ενημέρωση Χρήστο...ήσουν πιό γρήγορος από το τοπικό λιμεναρχείο .well done.
Το κακό ξέρεις ποιο είναι ?
Ότι πολλοί από αυτούς επιβιβάστηκαν στο δικό μου πλοίο και συνεχίζουν το τσιφτετέλι dance μέχρι τελικής πτώσεως .sarcastic..sarcastic..buy buy.

καλημέρα σας
καφεδάκι 1μιση ώρα με Πανούτσο στην αυλή μου με φουλ΄κυνηγετική συζήτηση :)
Λαικ επι χιλια στο τετράγωνο.
Ο πιο ομορφος καφές ειναι αυτός.
Σημερα απο την υγρασια νόμιζες πως εβρεχε.
Εκανα κ λαθος επιλογη τοπου αφου ειναι εξαιεερικα δύσκολα εκει που πήγα ολο κρεμους και χωρις να βρεξει ταλαιπωεηθηκαμε κ μεις κ τα σκυλια.
Τουλάχιστον ομως ειμασταν μονοι στο βουνο.
Παντα καλα να περνατε φιλοι μου

καλημεριζω την παρεα. λογω δουλειας της γυναικος δεν μπορουσα να παω εκδρομουλα ετσι την εβγαλα με πρωινο καφεδακι στο σκοπευτηριο με τον μπαρη μου τον βικτωρα και ολα τα υπολοιπα καλοπαιδα. καλα περασαμε ριξαμε και το τουφεκιδι μας και ειμαι ετοιμος για τον εορτασμο της αυριανης ημερας δεοντως. τριτη απογευμα σφαιρα στον συλλογο μετα την δουλεια για εκδοση αδειας

Status
Not open for further replies.
Back