Κρίμα ρε γαμώτο... μια καλή εμφάνιση του Μίτα στον τελικό, σε συνάρτηση με την επιτυχία της Κορακάκη, ισως έδινε ''πνοή'' στην σκοποβολή...δυστυχως ο μιτας δεν μπηκε στον τελικο του σκητ ο οποιος θα μεταδοθει στην ερτ 3 περιπου στις 9 σημερα το βραδυ
Ωραία φάση παιδιά οργανωθείτε και κάντε το...Ευριπιδη φαΐ εχει στο γυρισμό στο γενι-Γκαβέ στις ταβέρνες ..περνάμε απο εκει..Μύρο εννοείται εισαι μεσα αν θες..εξάλλου παίζει να ξερεις το μέρος καλυτερα απο μενα..πρωινό (5-6 καθιες) -περπατητο-απογευματινό (5-6 καθιες)..αλλα πολυ περπατημα.εννοειται σε καθε κλαδί περιμένουμε ολοι όλους να μαζέψουμε πουλια και ολα τα πουλια μπαίνουν σε μια τσάντα και μοιράζονται στο τελος..
Καλησπεριζω την παρέα!
Δρόσισε αρκετά εδώ, χθες και σήμερα, χάρη στα Αυγουστιατικα Μαϊστρά που έχει έβαλε...
Έτσι πρέπει να είναι βέβαια για να καταλαβαίνουμε και τις αλλαγές των εποχών...
Κρίμα ρε γαμώτο... μια καλή εμφάνιση του Μίτα στον τελικό, σε συνάρτηση με την επιτυχία της Κορακάκη, ισως έδινε ''πνοή'' στην σκοποβολή...
Παντως ακόμα βόλεϋ δείχνει η ERT 3...
Ωραία φάση παιδιά οργανωθείτε και κάντε το...
Το περπατητό για κιχλοκότσυφα είναι από τα καλύτερα κυνήγια παρέας, αρκεί βέβαια να τηρούνται αυστηρότατα οι κανόνες ασφαλείας και να έχουν όλοι οι κυνηγοί το ίδιο ''τέμπο'' στο περπάτημα...
Και εκεί που είχα αρχίσει τις ξηρές επωμίσεις στο σπίτι για να' μαι έτοιμος το Σαββάτο το πρωί...σκάει η μπόμπα...
Ωράριο Σαββάτου της γυναίκας μου, πρωί-βράδυ και Κυριακή βράδυ...
αν καταφέρω και βγω κανα 2ωρο, καποια στιγμή την Κυριακή, ευχαριστημένος να' μαι...
Απο τη στεναχώρια μου, έτσι μου' ρχονταν να βγάλω το δίκαννο στο μπαλκόνι και να ''πλακώσω'' στις γρήγορες τις κουρούνες που περνούσαν απο πάνω....shoot.
Αλλα συγκρατήθηκα και τό' ριξα στις φωτο φυσιολατρικού περιεχομένου για παρηγοριά...
Τι να κάνω ρε Δημήτρη...Γκαντεμιά ρε Σπύρο....
Μωρέ εγώ το κανόνισα από τέλη Ιουλίου να μη δουλεύω...αλλά βλέπεις μου ρθε η μαχαιριά πισώπλατα...ασε σπυρο γιατι μπορει να δουλευω κι εγω το πρωτο σ/κ
θείε Μήτσο δεν χρειάζεται να το τυπώσεις, εγώ δεν τα τυπώνω ποτέ, απλά όταν έρχεται ο ελεγκτής λέω "έχω κλείσει ηλεκτρονικά", ονοματεπώνυμο και τη θέση μου και είμαι κομπλέ.Από απόψε μένω απόλυτα μόνος μια και φεύγουν και οι μεγάλοι. Και άμα γαμ... ο Δίας ... τώρα μου τελείωσε το μαύρο μελάνι στον εκτυπωτή και δεν μπορώ να εκτυπώσω τα εισιτήρια του τρένου .
θείε Μήτσο δεν χρειάζεται να το τυπώσεις, εγώ δεν τα τυπώνω ποτέ, απλά όταν έρχεται ο ελεγκτής λέω "έχω κλείσει ηλεκτρονικά", ονοματεπώνυμο και τη θέση μου και είμαι κομπλέ.
Καληνύχτα στην παρέα δεν την παλεύω άλλο από τις 7 το πρωί στην δουλειά και γύρισα πρην μια ώρα! Και αύριο με το καλό!
Το ξέρω Βασίλη οτι δεν είναι απαραίτητο αλλά δεν με έχουν πείσει ακόμη στον ΟΣΕ οτι μπορούν να λειτουργήσουν τόσο απλά.
Μην αγχώνεστε, εγώ κοντά είκοσι φορές που το έχω κάνει ούτε μία δεν είχα πρόβλημα, καλό ταξίδι να έχουν τα παιδιά!Καλό βράδυ Μύρο.Κι εγω χαιρετώ για να πάω στον σταθμό τους λεβέντες .
.xm.άρχισαν οι μετακινήσεις?Καλησπέρα τρελοπαιδα, άργησα αλλα ηρθα. Δροσισε και εδω ο καιρός μετά το χθεσινό μαιστρο και η σημερινή βραδιά ειναι τέλεια. Τώρα εχει 3ήμερο ρεπό, αύριο το πρωί θα παω για αναγνώριση με ενα φιλαράκι για ενα σημείο που ακουστηκε πως κρατάει αρκετά τρυγονια. Εντάξει δε καίγομαι κιόλας γιατι υπάρχει η καβατζα στο χωριό. Πάντως σήμερα που ημουν δρομολόγιο στη Μέση Κέρκυρα είδα 5 μεμονωμένα πουλιά σε διάφορες περιοχες, όλο το διάστημα πριν δεν ειχε τύχει να δω κανένα.
Συμφωνώ απολύτως. Ο βασικός μισθός ανειδίκευτου εργάτη το 2000 ήταν 120.000 δρχ (352 €). Όμως τότε με τις 120.000 δρχ μπορούσες να αγοράσεις πολύ περισσότερα προϊόντα σε σχέση με αντίστοιχα 352€ σήμερα.Το 2000 έγινε η αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση το 100αρικο έγινε ευρώ στις τιμές αλλά στους μισθούς έμεινε το ίδιο και πήρε και την κατηφόρα...
χτύπα κι άλλο θα τα αντέξω (που λέει και το λαϊκό άσμα)...Καληνύχτα και ονειρευτείτε μια εναρξη με πολύ τουφεκίδι.
Αυτός ο ξεφτιλισμενος ο Μακετας με τις μπολικες κρεατοελιές στην μάπα μας κατάστρεψεΣυμφωνώ απολύτως. Ο βασικός μισθός ανειδίκευτου εργάτη το 2000 ήταν 120.000 δρχ (352 €). Όμως τότε με τις 120.000 δρχ μπορούσες να αγοράσεις πολύ περισσότερα προϊόντα σε σχέση με αντίστοιχα 352€ σήμερα.
Νομίζω ότι με την φοβερή αύξηση των τιμών και σε συνδυασμό με την αβάσταχτη αύξηση φόρων, έγινε η ζωή μας δύσκολη...