Μακριά από εμάς και ας είναι και 2 πόντους..Κ το αγγουρι πανω απο 2.
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Μακριά από εμάς και ας είναι και 2 πόντους..Κ το αγγουρι πανω απο 2.
Αναφέρω μερικές τιμές , τότε που είχαμε δραχμές και κάντε τις συγκρίσεις σας
Τις πληροφορίες τις πήρα από το retromania.gr
Τυρόπιτα 120 δρχ 1992
Πίτα γύρος 200 δρχ 1993
Ψωμί το κιλό 150 δρχ 1992 (?)
Παγωτό Φλωρεάλ Δέλτα 100 δρχ 1990 και για αρκετά χρόνια.
Κόκα κόλα μπουκάλι 250 ml 60 δρχ σε καφενείο 1990
Ποτό σε μπαρ 600 δρχ 1995
Γαριδάκια μικρού μεγέθους 5 δραχμές το 1984
Σουβλάκι καλαμακι με πίτα και σαλατικά, 80 δραχμές το 89.
Καλοκαιρι 1990 , απο το μπακαλικο της γειτονιας 50 δρχ το κουτακι 330 ml coca-cola.
1984: Σόκο φρέτα 18 δρχ.
Kiss 5 δρχ (και ήταν μεγαλύτερο)
Μικρή lacta 5 δρχ.
Κουκου ρούκου 5 δρχ
Η απλή τσίχλα 1 δρχ. και όταν δεν είχε να σου δώσει ρέστα ο φούρναρης σου πέταγε 1 τσίχλα από το συρτάρι
Το 1978-79 τα Κερανης εκαναν 27 δρχ το πακετο και το Παλλας 30
καφες 1990 (φραπες) 250 δραχμες
σινεμα 1993 1200 δρχ
Εμενα μου μαθε το κολπο μια γιαγια.Eιπα και γω πως μονο ο δικος μου κηπος παει κατα διαολου, γενικο ειναι τελικα το φαινομενο. Τσαμπα σχεδον το νερο και ο κοπος μου...
Παντως και γω που παω σουπερμαρκετ προτιμω καταρχας τα ντοπια προιοντα, επειτα τα εντος Κρητης, επειτα τα Ελληνικα γενικοτερα, και μετα απλα δεν παιρνω. Προτιμω λεμονια κακομουτσουνα Χανιωτικα παρα τουμπανα Αργεντινης. Και οι ντοματες ναι, ειναι τσιμπημενες φετος, λογω τουτας.
Απλα τοτε Δημητρη της 50 δραχμες της κανανε 50 σεντσ οποτε το ιδιο λενε ειναι αλλα ο κοσμος δεν καταλαβε την αξια του νομισματος και χαλαγε αβερτα θυμαμε δινανε φιλοδωριμα 5 και 10 ευρω και ελεγα τοτε ειναι πολλα χρηματα αυτα και λεγανε ελα μωρε σιγα 5 -10 ευρωΡε φίλε και τι μας νοιάζει πόσο είχε η κουκουρούκου το 1984 ;
Πέρα απο την πλάκα τι νόημα έχει να βάζουν τιμές του 1984 και του 1993; ας έβαζαν τις τιμές του 2002 που έγινε η αλλάγή να κάνει κάποιος μια σύγκριση.Αλλα προφανώς είναι κι αυτό εκ του πονηρού ΄με εμφανή την τάση της υπερβολής όπως σε όλα και οδηγώντας τα πράγματα σε λάθος δρόμο.
Καλα να περασετε φιλε με την παρεα σουσας αφήνω περιμένω yiannis 304 με την σύζυγο του
19.00 μπήκε στη σούβλα ένα κοντοσούβλι χοιρινός λαιμός πασπαλισμένος με αλάτι καπνιστό πιπέρι Αμυνταίου και τρίμα φρυγανιά....foul light
κρασάκι ξινόμαυρο Αμυνταίου και καλή μας όρεξη![]()
Και σε μας ετσι αδερφέ.
Κ το αγγουρι πανω απο 2.
Καλα το λεμονι μην το συζητας.
σας αφήνω περιμένω yiannis 304 με την σύζυγο του
19.00 μπήκε στη σούβλα ένα κοντοσούβλι χοιρινός λαιμός πασπαλισμένος με αλάτι καπνιστό πιπέρι Αμυνταίου και τρίμα φρυγανιά....foul light
κρασάκι ξινόμαυρο Αμυνταίου και καλή μας όρεξη![]()
Ρε δεν κρεμας πανω σου κανα σκόρδο ας ειν και κινεζικοΑπό απόψε μένω απόλυτα μόνος μια και φεύγουν και οι μεγάλοι. Και άμα γαμ... ο Δίας ... τώρα μου τελείωσε το μαύρο μελάνι στον εκτυπωτή και δεν μπορώ να εκτυπώσω τα εισιτήρια του τρένου .
το εχω ακουσει το μερος αλλα δεν εχω παει ποτε. εννοειται οτι ειμαι μεσα αρκει να ειναι σ/κ και να το ξερω 2-3 μερες πριν να κανονισω να μη δουλευωΕυριπιδη φαΐ εχει στο γυρισμό στο γενι-Γκαβέ στις ταβέρνες ..περνάμε απο εκει..Μύρο εννοείται εισαι μεσα αν θες..εξάλλου παίζει να ξερεις το μέρος καλυτερα απο μενα..πρωινό (5-6 καθιες) -περπατητο-απογευματινό (5-6 καθιες)..αλλα πολυ περπατημα.εννοειται σε καθε κλαδί περιμένουμε ολοι όλους να μαζέψουμε πουλια και ολα τα πουλια μπαίνουν σε μια τσάντα και μοιράζονται στο τελος..
Ευριπιδη φαΐ εχει στο γυρισμό στο γενι-Γκαβέ στις ταβέρνες ..περνάμε απο εκει..Μύρο εννοείται εισαι μεσα αν θες..εξάλλου παίζει να ξερεις το μέρος καλυτερα απο μενα..πρωινό (5-6 καθιες) -περπατητο-απογευματινό (5-6 καθιες)..αλλα πολυ περπατημα.εννοειται σε καθε κλαδί περιμένουμε ολοι όλους να μαζέψουμε πουλια και ολα τα πουλια μπαίνουν σε μια τσάντα και μοιράζονται στο τελος..
Δεν έχω πάει ποτέ. Είμαι μέσα όμωςεξάλλου παίζει να ξερεις το μέρος καλυτερα απο μενα..
Τρώγονται στο τελοςολα τα πουλια μπαίνουν σε μια τσάντα και μοιράζονται στο τελος..
δε σου λεμε γιατι εισαι μαρτυριαρης και τα λεςΤι καλό ετοιμάζετε ορε λεβεντόπαιδα ;
δε σου λεμε γιατι εισαι μαρτυριαρης και τα λες
![]()