Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
κάτσε ρε Κώστα Νάξο δεν πάς;;;;; η Fast Ferries και ωραία πλοία έχει <<Θεολόγος>> <<Άνδρος>> αλλά δεν πάει Νάξο.....η θα πας Τήνο και μετά με άλλο για Νάξο;;;;
.asking..asking..asking.
Μακη αν ηταν να φαω τετοια ταλαιπωρια θα πηγαινα στον Εβρο να τουφεκισω .hunter.1 και κανενα πιτσουνι :D
Με το Αικατερινη φευγω το πρωι στις 08.00 και παει Παρο-Ναξο κτλ ;)

.asking..asking..asking.
Μακη αν ηταν να φαω τετοια ταλαιπωρια θα πηγαινα στον Εβρο να τουφεκισω .hunter.1 και κανενα πιτσουνι :D
Με το Αικατερινη φευγω το πρωι στις 08.00 και παει Παρο-Ναξο κτλ ;)
ναι ναι έχει το Αικατερίνη το πρωί αλλά μετά λύπης μου κουνάει φίλε γι αυτό το είχαν βγάλει πέρυσι από την γραμμή...πάρε δραμαμίνες κι αν δεν φτάσουν πές στον καπετάν Μάρκο να σε δέσει είναι ωραίος κι αφασία σαν κι εμάς φίλος του γιού μου :)

ναι ναι έχει το Αικατερίνη το πρωί αλλά μετά λύπης μου κουνάει φίλε γι αυτό το είχαν βγάλει πέρυσι από την γραμμή...πάρε δραμαμίνες κι αν δεν φτάσουν πές στον καπετάν Μάρκο να σε δέσει είναι ωραίος κι αφασία σαν κι εμάς φίλος του γιού μου :)

Αν είναι σαν την αφεντιιά σου πες στου Κώστα να πάρει μαζί καμια 10 πιτόγυρα κλπ να τον κεράσι κατι.Ετσι για το καλό....

Πριν λίγο είχα πάει να ψωμίσω κάποια πραγματάκια στο S.M αλλά και στην λαική.Η κατάσταση εχει ξεφύγει ρε παιδιά τελείως και μεις καθόμαστε στα 4.
Τι θέλω να πω.Οι ντομάτες τέτοια εποχή 1,70 και 1,80 στην λαική της εργατικής συνοικίας του Περισσού.Τα λεμόνια 3,50 και τα σταφύλια πάνω απο 2 €.
Αν λοιπόν οι λαϊκές πουλάνε όσο τα σουπερ μάρκετ ,γιατί τρέχουνε όλοι σαν μαλάκες στις λαικές ;
Απο την τσατίλα μου δεν πήρα ούτε ντομάτες ουτε λεμόνια και έφυγα .Οσο για τα σταφύλια πήρα Μοσχάτο που μου αρέσει παρα πολύ .Τις σταφίδες που ξεβρωμάνε απο το θειάφι και ειναι τούμπανο στην ορμόνη ,οχι 2 € δεν την πληρώνω ,ούτε να μου την χαρίσουν.Ουτε να την πιάσω δεν θέλω γιατί μετα βρωμάνε τα χέρια για ώρες.

Ενταξει τωρα το τερματισες δεν εχω ξανα συναντησει τετοιο φαινομενο .fff..fff.
Να ξερεις ολους τους Ταβερνιαριδες εντος και εκτος Αττικης ας πουμε οτι ειναι φυσιολογικο .xm.
Αλλα να ξερεις και τους Καπεταναιους και με το μικρο τους ονομα ? .asking..sarcastic.
Πες τον Καπεταν Μαρκο να μας παραχωρηση κανενα χωρο στο ψυγειο μπας και φερω κανενα κατσικι απο το Νησι και το βαλουμε στην σουβλα .buy.ffff.bbq.
Εχω ακουσει οτι εχουν ωραια κρεατα στην Ναξο ;)

Πριν λίγο είχα πάει να ψωμίσω κάποια πραγματάκια στο S.M αλλά και στην λαική.Η κατάσταση εχει ξεφύγει ρε παιδιά τελείως και μεις καθόμαστε στα 4.
Τι θέλω να πω.Οι ντομάτες τέτοια εποχή 1,70 και 1,80 στην λαική της εργατικής συνοικίας του Περισσού.Τα λεμόνια 3,50 και τα σταφύλια πάνω απο 2 €.
Αν λοιπόν οι λαϊκές πουλάνε όσο τα σουπερ μάρκετ ,γιατί τρέχουνε όλοι σαν μαλάκες στις λαικές ;
Απο την τσατίλα μου δεν πήρα ούτε ντομάτες ουτε λεμόνια και έφυγα .Οσο για τα σταφύλια πήρα Μοσχάτο που μου αρέσει παρα πολύ .Τις σταφίδες που ξεβρωμάνε απο το θειάφι και ειναι τούμπανο στην ορμόνη ,οχι 2 € δεν την πληρώνω ,ούτε να μου την χαρίσουν.Ουτε να την πιάσω δεν θέλω γιατί μετα βρωμάνε τα χέρια για ώρες.
Βρε οσο και να τσαντιζεσαι ακρη δεν θα βρεις
Καθε 2 εβδομαδες που παω στο σουπερ μαρκετ βλεπω και μια αυξηση στα προιοντα γυρω στα 2-5 λεπτα
Που το πανε κανεις δεν ξερει

Βρε οσο και να τσαντιζεσαι ακρη δεν θα βρεις
Καθε 2 εβδομαδες που παω στο σουπερ μαρκετ βλεπω και μια αυξηση στα προιοντα γυρω στα 2-5 λεπτα
Που το πανε κανεις δεν ξερει

Ξέχασα επίσης να πω οτι αυτό που με έφησε άφωνο ήταν όταν είδα στο Βασιλόπουλο ,ντομάτες Πολωνίας.Αν είναι δυνατόν. Σε λίγο θα αγοράζουμε και ρευμα προερχόμενο απο τα φωτοβολταικά της Νοτιας Γερμανίας.
Ενα εχω να πω και να τελειώνω .Τι χαβούζα παραδίνουμε στα παιδιά μας.

Δημήτρη επειδή είναι η δουλειά μου αυτή και είμαι μέσα στα πράγματα για κάποιο λόγο φέτος έπαθαν μεγάλη ζημιά οι ντοματοπαραγωγοι από την τούντα. (Έντομο που τρυπάει τον καρπο).Φαντάσου ότι όσοι έβαλαν ντομάτες στους κήπους τους απ όσους ξέρω δεν έφαγε κανένας ούτε μία.Ντοματες έχουν κάνει εισαγωγή τις τελευταίες μέρες από Βέλγιο! !! Λεμόνια ελληνικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν υπάρχουν επίσης,μονο Αργεντινής και Ιταλίας,τα σταφύλια τωρα ειναι ανάλογα το σταφύλι που θα πάρεις. Εγώ πουλάω ντοματα 1.80€ λεμόνια Ιταλίας 3.60€και σταφύλι σουλτανι 1.50€

Δημήτρη επειδή είναι η δουλειά μου αυτή και είμαι μέσα στα πράγματα για κάποιο λόγο φέτος έπαθαν μεγάλη ζημιά οι ντοματοπαραγωγοι από την τούντα. (Έντομο που τρυπάει τον καρπο).Φαντάσου ότι όσοι έβαλαν ντομάτες στους κήπους τους απ όσους ξέρω δεν έφαγε κανένας ούτε μία.Ντοματες έχουν κάνει εισαγωγή τις τελευταίες μέρες από Βέλγιο! !! Λεμόνια ελληνικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν υπάρχουν επίσης,μονο Αργεντινής και Ιταλίας,τα σταφύλια τωρα ειναι ανάλογα το σταφύλι που θα πάρεις. Εγώ πουλάω ντοματα 1.80€ λεμόνια Ιταλίας 3.60€και σταφύλι σουλτανι 1.50€

Εδω και πέρυσι τετοια η εποχή ,η ντομάτα ήταν ίσως και πιο ακριβή.Ασε που έβρισκες Βελγίου και Ισπανίας.
Οσο για τα λεμόνια ,ξέρω ότι ελληνικά δεν υπάρχουν τώρα .Μεχρι Ν Αφρικής βρίσκεις .
Πάντως αν κάνουμε μια αναγωγή σε τι τιμές αγοράζαμε όλα αυτά μεχρι το 2002 ,δηλαδή με δραχμή θα καραφλιάσουμε.
Τέλος πάντων είναι πολλά στη μέση.Η ζημιές στις καλλιέργειες δεν είναι το μόνο ,που στο κάτω κάτω πάντα υπάρχει η πιθανότητα .

Μύρο πες μου κατι ρε φίλε.Εσύ μόνο πουλάς η εισαι και παραγωγός ;

Πάντως αν κάνουμε μια αναγωγή σε τι τιμές αγοράζαμε όλα αυτά μεχρι το 2002 ,δηλαδή με δραχμή θα καραφλιάσουμε.
Εγώ είμαι ήδη καραφλός .sarcastic.
Το ματσάκι μαϊντανό, σέλινο, άνηθο, κρεμμυδάκι φρέσκο, από 30 δρχ πήγε 0.40-0.50€

Status
Not open for further replies.
Back