και εχουμε και ειναι και αριστος ο γιος μου
Δημήτρη ειναι μερη με μεγάλα κλαδιά για περπατητο τσίχλας και θελει άτομα αλλα και για παρεα!Τι καλό ετοιμάζετε ορε λεβεντόπαιδα ;
Δεν το ξέρω το μέρος Γιάννη, κυνηγάω μόνο νότια του νομού συνήθωςΜυρο ουσιαστικά νόμος Ηρακλείου ειναι εκει που λεω!
εννοειται ρε γιαννη. και ο γιος εχει μια σπρινγκερινα παρα πολυ καλη αλλα και ο βικτωρας εχει καλη σπρινγκεριναΧρειάζονται σκυλιά αλλα ετσι οπως εχω στο μυαλο μου να γινει το κυνηγι γίνετε χωρις άγχος και ειναι ωραίο..βεβαια οι απόψεις σας ειναι καλοδεχούμενες..και εγω ψάχνω καλα τις τσιχλες..θα κοιτάξουμε να παμε μερικες φορες φετος αν θέλετε..
Εγώ μόνο για λαγό έχω σκύλο. Στα πουλιά τον κάνω εγώ!πανε πολλοί Χανιώτες εκει Ευριπιδη στο περπατητο συνηθως πιάνεις όριο..σκύλο έχετε?
Η τσίχλα θα αργήσει ακόμα, μήπως πρέπει να κανονίσουμε μια συνάντηση στην μέση; π.χ.Ρέθυμνο; εκεί που είπε ο Γιάννης;γενι -γκαβε;μην ανησυχεις. θα φροντισουμε εμεις για σενα.
Να το κανονίσουμε Γιάννη ένα Σάββατο βράδυ πού δεν θα δουλεύουμε; αναλαβετο εσύ που είστε πιο πολλοί από Χανιά.Εγω ειμαι μεσα! Για γενι-Γκαβέ όποτε θέλετε..και εκει κουβεντιάζουμε και τα υπόλοιπα μεταξύ κρασιού και γουρουνοπουλας..
Εγω ειμαι μεσα! Για γενι-Γκαβέ όποτε θέλετε..και εκει κουβεντιάζουμε και τα υπόλοιπα μεταξύ κρασιού και γουρουνοπουλας..
Το 2000 έγινε η αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση το 100αρικο έγινε ευρώ στις τιμές αλλά στους μισθούς έμεινε το ίδιο και πήρε και την κατηφόρα...Ρε φίλε και τι μας νοιάζει πόσο είχε η κουκουρούκου το 1984 ;
Πέρα απο την πλάκα τι νόημα έχει να βάζουν τιμές του 1984 και του 1993; ας έβαζαν τις τιμές του 2002 που έγινε η αλλάγή να κάνει κάποιος μια σύγκριση.Αλλα προφανώς είναι κι αυτό εκ του πονηρού ΄με εμφανή την τάση της υπερβολής όπως σε όλα και οδηγώντας τα πράγματα σε λάθος δρόμο.
Το 2000 έγινε η αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση το 100αρικο έγινε ευρώ στις τιμές αλλά στους μισθούς έμεινε το ίδιο και πήρε και την κατηφόρα...
Οκ Μυρο θα μιλησουμε στο τηλεφωνο μετα την Δευτερα να κανονισουμε.Να το κανονίσουμε Γιάννη ένα Σάββατο βράδυ πού δεν θα δουλεύουμε; αναλαβετο εσύ που είστε πιο πολλοί από Χανιά.