Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.buy buy.Αυτό επίτηδες το έγραψες ;
Όχι φίλε μου. Επίτηδες θα το κάνω αν εσύ δεν έρθεις και θα πάω εκεί με τον Μάκη και όποιον άλλον φίλο τον ακολουθήσει... Οπότε κανόνισε να είσαι κι εσύ... .sarcastic.
τις διαλέγεις βλέπω τις κουμπαριές ;).congrats.
Παράπονο δεν έχω. Όλοι τους είναι εξαιρετικοί! ;)

Last edited:
Επιστρεψαμε από το χωριό με την ηρεμία και τη χαλάρωση στη Βαβούρα. Από το πρωί μέχρι τώρα στο χωριό περάσαμε τέλεια με καλή παρέα μιας και πέρασε πολλής κόσμος να ευχηθούν στη μάνα μου. Φαγαμε ηπιαμε γελασαμε με τη καρδιά μας, έμαθα και για τρυγονακια......;)
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
upload image free

Καλημέρα σε όλους.Δροσούλα τωρα το πρωί,και το βράδυ,μας θυμίζει οτι φτάνει στο τέλος του άλλο ενα ελληνικό καλοκαίρι.Αδεια ''καλοκαιρινή'' όπως πάντα,με τη πρώτη Σεπτάμβρη ,πολλά χρόνια τώρα ,για το καρτέρεμα των τρυγονιών :):):)

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους για τη χθεσινή μεγάλη γιορτή, και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και όσους είχαν εορτάζοντες στην οικογένεια (σχεδόν όλοι δηλαδή ... ;)).
Έχω μια εβδομάδα να μπω στο φόρουμ κι έχω χάσει την επαφή. Είχαμε πολλά τρεξίματα με το θείο που ήταν στο νοσοκομείο, όπως είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα, τελικά πέθανε την Πέμπτη το βράδυ και τον κηδέψαμε την Παρασκευή, οπότε έτρεχα κι εγώ να βοηθήσω λίγο. Ήρθανε και συγγενείς από Αθήνα οπότε έκανα και αρκετά δρομολόγια Χανιά - αεροδρόμιο - λιμάνι - Καστέλλι - χωριό και αντίστροφα κλπ. ...
Το σ/κ και χθες στο χωριό δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στο ιντερνετ ... οπότε τώρα έχω πολλά να διαβάσω για να ξαναμπώ στο κλίμα της παρέας ... :)

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους για τη χθεσινή μεγάλη γιορτή, και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και όσους είχαν εορτάζοντες στην οικογένεια (σχεδόν όλοι δηλαδή ... ;)).
Έχω μια εβδομάδα να μπω στο φόρουμ κι έχω χάσει την επαφή. Είχαμε πολλά τρεξίματα με το θείο που ήταν στο νοσοκομείο, όπως είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα, τελικά πέθανε την Πέμπτη το βράδυ και τον κηδέψαμε την Παρασκευή, οπότε έτρεχα κι εγώ να βοηθήσω λίγο. Ήρθανε και συγγενείς από Αθήνα οπότε έκανα και αρκετά δρομολόγια Χανιά - αεροδρόμιο - λιμάνι - Καστέλλι - χωριό και αντίστροφα κλπ. ...
Το σ/κ και χθες στο χωριό δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στο ιντερνετ ... οπότε τώρα έχω πολλά να διαβάσω για να ξαναμπώ στο κλίμα της παρέας ... :)
Καλημερα Στελιο!Ελαφρυ το χωμα και να ειστε ολοι καλα για να τον θυμαστε!

Last edited:
Έχω μια εβδομάδα να μπω στο φόρουμ κι έχω χάσει την επαφή.
Δεν σου κρύβω ότι χτες αναθωτηθηκα που εξανιστηκε ο 9200:)
Είχαμε πολλά τρεξίματα με το θείο που ήταν στο νοσοκομείο, όπως είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα, τελικά πέθανε την Πέμπτη το βράδυ και τον κηδέψαμε την Παρασκευή,
Θερμα συλληπητηρια να ζήσετε να τον θυμοσαστε..!!

Status
Not open for further replies.
Back