Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.sarcastic..sarcastic.
Αλάνι μου, τετοια μου λές και θα λάβω αντιπυρικά μέτρα...
Τασο ξέρεις τι θέμα υπάρχει; Επειδή τα άγριοπερ πετάνε ψηλά και θα έχω εξάρια άμα σκάσει μούρη ο τρύγων και την φάει καλά θα είναι έτοιμος για ψησιμο.

.sarcastic..sarcastic.
Αλάνι μου, τετοια μου λές και θα λάβω αντιπυρικά μέτρα...
Τασο ξέρεις τι θέμα υπάρχει; Επειδή τα άγριοπερ πετάνε ψηλά και θα έχω εξάρια άμα σκάσει μούρη ο τρύγων και την φάει καλά θα είναι έτοιμος για ψησιμο.
Χα Χα μου θυμίζεις τον δογκανο...sarcastic.
Τα αγριοπεριστερα θέλουν rc 35gr ν6...my man.

Χα Χα μου θυμίζεις τον δογκανο...sarcastic.
Μόνο που δεν έχει λεμονιά εκεί κοντά..sarcastic.
Τα αγριοπεριστερα θέλουν rc 35gr ν6...my man.
Εχω 3 απο περυσι σε νο 5.Τα άλλα gorilla 34 me 206 formula.my man.

Μπορεί για το γιόλο να πάρω και κανένα 5άρι στα ψηλωμένα κοπαδιαστα.xm.

Κακοπερνας βλεπω...
Λιγες οι μερες των διακοπων για φετος Βικτωρα
και προσπαθω να χαλαρωσω γιατι απο Δευτερα ξεκιναει παλι ο αγωνας και το τρεξιμο .buy buy..buy buy.
Πιστεψε με ειστε πολυ τυχεροι που ζειτε εκτος της Αττικης

Εχω 3 απο περυσι σε νο 5.
Γαμωτοο έκανα λάθος στο νούμερο,το θυμόμουν οτι πέρσι είχες αυτα ,για αυτό το είπα..
Μπορεί για το γιόλο να πάρω και κανένα 5άρι στα ψηλωμένα κοπαδιαστα.xm.
Εδω γυριζουν κατι κοπαδακια αλλα θελει αρκετη τυχη να πέσεις πάνω τους,πχ κανεις καρτερι για τσίχλα τον Οκτώβρη κ περνάει κ κάνα κοπαδακι,η πας για πέρδικα κ τυχενει να περάσει κάποιο δίπλα σου,πολύ σπάνια φαινομενα..
4 πουλιά έχω πάρει ολα κι ολα κ μου έδωσαν να καταλάβω οτι ειναι σκληρά πουλιά..
Για το 5αρι καπιοι ίσως σου πουν υπερβολή,αλλά αν θα νιώθεις καλυτερα ψυχολογικά τότε δοκίμασε το!!

Λιγες οι μερες των διακοπων για φετος Βικτωρα
και προσπαθω να χαλαρωσω γιατι απο Δευτερα ξεκιναει παλι ο αγωνας και το τρεξιμο .buy buy..buy buy.
Πιστεψε με ειστε πολυ τυχεροι που ζειτε εκτος της Αττικης

Μη νομιζεις πως δεν το χουμε καταλαβει. Οσο μεγαλωνει κανεις, τοσο ξεθωριαζει η λαμψη που σου ασκει η "μεγαλη πολη", οποτε εκτιμας τα οσα προσφερει η ζωη στην επαρχια. Οσο επαρχια δηλαδη μπορει να θεωρησει κανεις και τα Χανια πλεον

μου έδωσαν να καταλάβω οτι ειναι σκληρά πουλιά..
Για το 5αρι καπιοι ίσως σου πουν υπερβολή,αλλά αν θα νιώθεις καλυτερα ψυχολογικά τότε δοκίμασε το!!
Tα πιτσουνια τα περνεις και με 8 ανετα.Τωρα για τα μεγάλα και ψηλωμένα θες 7αρι τουλαχιστον και προσκοπευση καλη.
εχω χτυπήσει αγριοπεριστερο που ηταν σε μέγεθος φάσσας .Εφαγε 2 απανωτές τουφεκιες για να πέσει.Fast ναυπλιωτη 33 γρ s4 για σένα το αναφερω.
Γαμωτοο έκανα λάθος στο νούμερο,το θυμόμουν οτι πέρσι είχες αυτα ,για αυτό το είπα..
Εντάξει θεούλης!

Ελα Bill,ολα καλα..:)
Που είσαι ρε φίλε, όλα καλά;
Σάββατο θα κάνεις μπαμ; :)
Θα βγουμε με το φιλο laMbros2 μια βολτα,θα κανουμε και καμια αναγνωριστικη..τωρα για "μπαμ" δεν ξερω!!
Εσυ εισαι ετοιμος για εναρξη;

Καλησπερα σε ολους!!

Καλησπερα! Μολις αναννεωθηκε η αδεια στα 116.40 ευρω. Εδωσα 120 και αντι για ρεστα 4 ευρω, πηρα 2 κουπονια των 2ευρω προσφορά μεσω του συλλογου για το νοσοκομειο καστοριας.θα αγοραστουν ειδη πρωτης αναγκης μιας και υπαρχουν τεραστιες ελλείψεις.

Status
Not open for further replies.
Back