Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καληνυχτίζω!!!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους για τη χθεσινή μεγάλη γιορτή, και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και όσους είχαν εορτάζοντες στην οικογένεια (σχεδόν όλοι δηλαδή ... ;)).
Έχω μια εβδομάδα να μπω στο φόρουμ κι έχω χάσει την επαφή. Είχαμε πολλά τρεξίματα με το θείο που ήταν στο νοσοκομείο, όπως είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα, τελικά πέθανε την Πέμπτη το βράδυ και τον κηδέψαμε την Παρασκευή, οπότε έτρεχα κι εγώ να βοηθήσω λίγο. Ήρθανε και συγγενείς από Αθήνα οπότε έκανα και αρκετά δρομολόγια Χανιά - αεροδρόμιο - λιμάνι - Καστέλλι - χωριό και αντίστροφα κλπ. ...
Το σ/κ και χθες στο χωριό δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στο ιντερνετ ... οπότε τώρα έχω πολλά να διαβάσω για να ξαναμπώ στο κλίμα της παρέας ... :)
Στέλιο τα θερμά μου συλλυπητήρια.

ελλα ρε bill τόσο νωρίς χυσογραφημα.yelling.; εμενα μου είχανε φαει 2 μήνες σχεδόν Οκτωβρί πήρα την άδεια στα χέρια μου
Εγώ τους ρώτησα επίμονα 2-3 φορές από τις αρχές που άφησα τα χαρτιά και ήταν κατηγορηματικοί ότι θα προλάβω την έναρξη. Τώρα λογικά με την απόδειξη θα βγω, την άδεια ίσως και να μην την προλάβω και να την πάρει ο πατέρας μου

Εγώ τους ρώτησα επίμονα 2-3 φορές από τις αρχές που άφησα τα χαρτιά και ήταν κατηγορηματικοί ότι θα προλάβω την έναρξη. Τώρα λογικά με την απόδειξη θα βγω, την άδεια ίσως και να μην την προλάβω και να την πάρει ο πατέρας μου
Bill εγω μαλλον αργησα δεν ηξερα οτι μπορουσα να παω πιο μπροστα για εξετασεις οποτε εχασα χρονο αλλα δεν πηραζει......πιστευω θα εχω δωσει μεσα στον αυγουστο χαχαχα

Bill εγω μαλλον αργησα δεν ηξερα οτι μπορουσα να παω πιο μπροστα για εξετασεις οποτε εχασα χρονο αλλα δεν πηραζει......πιστευω θα εχω δωσει μεσα στον αυγουστο χαχαχα
Αυριο θα σε εξετασω αν τα εχεις μαθει καλα....!!!.my man.

Πάντως πέρα απο την πλάκα οι εξετάσεις είναι λίγο σε δουλειά να βρισκόμαστε.....
δεύτερη ανανέωση είναι για μένα και τις εχω φρέσκες και εχασα και ενα μεροκάματο για να πάω Σεπτέμβρη μεχρι να το αποφασίσουν

Πάντως πέρα απο την πλάκα οι εξετάσεις είναι λίγο σε δουλειά να βρισκόμαστε.....
δεύτερη ανανέωση είναι για μένα και τις εχω φρέσκες και εχασα και ενα μεροκάματο για να πάω Σεπτέμβρη μεχρι να το αποφασίσουν

Για ποιες εξετάσεις μιλάς ; αυτό είναι παρωδία.Έπρεπε να ντρεπόμαστε .Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας αν πιστεύουμε ότι αυτό ειναι σύστημα εξετάσεων για να πάρει κάποιος την άδεια και κατά συνέπεια το όπλο ανά χείρας και να βγει για κυνήγι .Ολα αυτά εν έτη 2016 σε μια κατά τα άλλα ευρωπαϊκή χώρα .

Για ποιες εξετάσεις μιλάς ; αυτό είναι παρωδία.Έπρεπε να ντρεπόμαστε .Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας αν πιστεύουμε ότι αυτό ειναι σύστημα εξετάσεων για να πάρει κάποιος την άδεια και κατά συνέπεια το όπλο ανά χείρας και να βγει για κυνήγι .Ολα αυτά εν έτη 2016 σε μια κατά τα άλλα ευρωπαϊκή χώρα .
Ετσι ακριβως
Καθομουν σαν βλακας μια εβδομαδα να διαβαζω και οταν πηγα να δωσω στον παλιο μου ΚΣ - κωλοχανειο
ο Προεδρος του Συλλογου μας εφερε τις απαντησεις και τις αντιγραψαμε
Σκετη κοροιδια τιποτα αλλο

Ετσι ακριβως
Καθομουν σαν βλακας μια εβδομαδα να διαβαζω και οταν πηγα να δωσω στον παλιο μου ΚΣ - κωλοχανειο
ο Προεδρος του Συλλογου μας εφερε τις απαντησεις και τις αντιγραψαμε
Σκετη κοροιδια τιποτα αλλο
Εγω είχα δώσει κανονικά, απλή παπαγαλια, γνώσεις 0. Χίλιες φορές ένα σωστό σεμινάριο από τον σύλλογο

Status
Not open for further replies.
Back