Ο 78 χρονος Μπαρμπας που εκανε τον κασκαντερ αντι να καθεται στον καφενε και να πινει το ουζακι του
Το ιδιο δεν συμβαινει και στους δρομους ?
75-80-85 χρονων σοφερατζες και οποιν παρει ο χαρος
και τη βρίσκεις ;μήπως είσαι βιτσιόζος ;
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους για τη χθεσινή μεγάλη γιορτή, και ιδιαίτερα στους εορτάζοντες και όσους είχαν εορτάζοντες στην οικογένεια (σχεδόν όλοι δηλαδή ... ).
Έχω μια εβδομάδα να μπω στο φόρουμ κι έχω χάσει την επαφή. Είχαμε πολλά τρεξίματα με το θείο που ήταν στο νοσοκομείο, όπως είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα, τελικά πέθανε την Πέμπτη το βράδυ και τον κηδέψαμε την Παρασκευή, οπότε έτρεχα κι εγώ να βοηθήσω λίγο. Ήρθανε και συγγενείς από Αθήνα οπότε έκανα και αρκετά δρομολόγια Χανιά - αεροδρόμιο - λιμάνι - Καστέλλι - χωριό και αντίστροφα κλπ. ...
Το σ/κ και χθες στο χωριό δεν μπορούσα με τίποτα να μπω στο ιντερνετ ... οπότε τώρα έχω πολλά να διαβάσω για να ξαναμπώ στο κλίμα της παρέας ...
Καλησπέρα. Εγώ δεν πήγα ακόμη για την άδεια, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση τώρα. Αυτός ο γ@μημένος Αύγουστος από το κακό στο χειρότερο με πάει!!! Άλλη γκαντεμιά πάλι σήμερα, το μεσημέρι που γυρνούσα από τη δουλειά μου βγήκε ένας που παραβίασε στοπ κι έπεσα πάνω του... Ζευγάρι Ιταλών ήταν με ένα ενοικιαζόμενο Nissan Micra, ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα αυτοκίνητα πάθανε αρκετή ζημιά. Του βούλωσα την πίσω δεξιά πόρτα, αλλά και στο Jimny μου έσπασε ο προφυλακτήρας και το ψυγείο και χυθήκανε τα νερά, και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά θα φανεί στην πορεία. Η ταχύτητα ήταν μικρή και δεν άνοιξαν οι αερόσακκοι. Πάντως είναι φανερό ποιος φταίει, (ποιος παραβίασε στοπ, το έγραψε και στο Δελτίο τροχαίου ατυχήματος ο τροχονόμος που ήρθε) ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα, και να μου πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά. Θα δούμε ...
Αφού το πήγαμε στο συνεργείο, με πήγε ένας φίλος μου στο χωριό κι έφερα το αγροτικό, για να μπορώ να κινούμαι, καλά που τόχω κι αυτό...
Ω ρε Στελιο ,άλλο τούτο πάλι.Εντάξει , ευτυχώς που δεν υπήρξαν τραυματισμοί και τώρα μένει να δεις αν θα σου καλύωει όλη τη ζημιά η ασφαλιστική.Καλησπέρα. Εγώ δεν πήγα ακόμη για την άδεια, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση τώρα. Αυτός ο γ@μημένος Αύγουστος από το κακό στο χειρότερο με πάει!!! Άλλη γκαντεμιά πάλι σήμερα, το μεσημέρι που γυρνούσα από τη δουλειά μου βγήκε ένας που παραβίασε στοπ κι έπεσα πάνω του... Ζευγάρι Ιταλών ήταν με ένα ενοικιαζόμενο Nissan Micra, ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα αυτοκίνητα πάθανε αρκετή ζημιά. Του βούλωσα την πίσω δεξιά πόρτα, αλλά και στο Jimny μου έσπασε ο προφυλακτήρας και το ψυγείο και χυθήκανε τα νερά, και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά θα φανεί στην πορεία. Η ταχύτητα ήταν μικρή και δεν άνοιξαν οι αερόσακκοι. Πάντως είναι φανερό ποιος φταίει, (ποιος παραβίασε στοπ, το έγραψε και στο Δελτίο τροχαίου ατυχήματος ο τροχονόμος που ήρθε) ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα, και να μου πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά. Θα δούμε ...
Αφού το πήγαμε στο συνεργείο, με πήγε ένας φίλος μου στο χωριό κι έφερα το αγροτικό, για να μπορώ να κινούμαι, καλά που τόχω κι αυτό...
Σωστός,Το ιδιο εχω ακούσει και εγώ απο φίλο,όταν έκατσε για να γράψει πήγε ένας κοντά του κ τον ρώτησε αν θελει βοήθεια.Ετσι ακριβως
Καθομουν σαν βλακας μια εβδομαδα να διαβαζω και οταν πηγα να δωσω στον παλιο μου ΚΣ - κωλοχανειο
ο Προεδρος του Συλλογου μας εφερε τις απαντησεις και τις αντιγραψαμε
Σκετη κοροιδια τιποτα αλλο
Aφου δε χτυπησατε Στέλιο πάλι καλά, οι λαμαρίνες φτιάχνονται. Άντε να σπάσει ή γκαντεμια.Καλησπέρα. Εγώ δεν πήγα ακόμη για την άδεια, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση τώρα. Αυτός ο γ@μημένος Αύγουστος από το κακό στο χειρότερο με πάει!!! Άλλη γκαντεμιά πάλι σήμερα, το μεσημέρι που γυρνούσα από τη δουλειά μου βγήκε ένας που παραβίασε στοπ κι έπεσα πάνω του... Ζευγάρι Ιταλών ήταν με ένα ενοικιαζόμενο Nissan Micra, ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα αυτοκίνητα πάθανε αρκετή ζημιά. Του βούλωσα την πίσω δεξιά πόρτα, αλλά και στο Jimny μου έσπασε ο προφυλακτήρας και το ψυγείο και χυθήκανε τα νερά, και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά θα φανεί στην πορεία. Η ταχύτητα ήταν μικρή και δεν άνοιξαν οι αερόσακκοι. Πάντως είναι φανερό ποιος φταίει, (ποιος παραβίασε στοπ, το έγραψε και στο Δελτίο τροχαίου ατυχήματος ο τροχονόμος που ήρθε) ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα, και να μου πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά. Θα δούμε ...
Γιατί μόνο οι ερωτοαπαντήσεις είναι το θέμα ; και μετά ; έμαθε να κρατάει όπλο και να το χρησιμοποιεί ; γνωρίζει κανόνες ασφαλείας ; το κρατος δεν το ενδιαφέρει τίποτα απ όλα αυτά .Τους ενδιαφέρει μόνο να εισπράττουν και τίποτα άλλο.Αλλά εδω ειναι δυστυχώς και η αδιαφορίαΣωστός,Το ιδιο εχω ακούσει και εγώ απο φίλο,όταν έκατσε για να γράψει πήγε ένας κοντά του κ τον ρώτησε αν θελει βοήθεια.
Είτε εξετάσεις γράφουν είτε οχι το ιδιο πράγμα είναι
Δεν ξεκιναμε απο το τέλος Τασο αλλά παο την αρχή.Μετα απο μια ηλικία τα διπλώματα πρέπει να μαζεύονται,δεν ειναι οτι δεν ξέρει ο γέρος να οδηγήσει αλλα σε καμία περίπτωση δεν εχει τα αντανακλαστικά που είχε κάποτε.
Και κάποιες κοπέλες γινονται πιο επικυνδινες απο τους νεαρούς..δυστυχώς στην οδήγηση και οι νεαροί δεν πάνε πίσω.Μάλιστα μερικές φορές γίνονται και πιο επικίνδυνοι.
Ετοιμάσου για κατάθεση διπλώματος.Εκτος κιαν τρως πολύ προβατίνα η οποία βοηθάει να εχεις γρήγορα αντανακλαστικά .Στέλιο όλες οι ζημιες στην ζωή σου να ειναι μόνο σίδερα.
Δημήτρη έχεις δίκιο αλλά απο την αλλη εχουν και καλά αντανακλαστικά, εγω στον εαυτό παρατηρώ τεράστια μείωση στον ριθμο οδήγησης μου και σε διαδρομές που πάντα το παταγα λίγο γιατί μου άρεσαν, δεν έχω τα ίδια αντανακλαστικά και τις ιδιες αντιδράσεις οπως κάποτε, πόσο δε κάποιος υπερήλικας
Παλι τρυγονα?Φιλαράκια σας καληνυχτίζω γιατί εχω εγερτήριο στις 5 Το παρκο με περιμένει .
καλό βράδυ και ονειρευτείτε πολύ.Δεν κοστίζει τίποτα .