Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας
Μόλις μου τηλεφώνησε ο συγκυνηγός μου ο γιώργος να μου πει ότι έβγαλε τις άδεις μας. 146€ Περιφερειακή. Όπως έχω ξαναπεί μάλλον είμαστε από τους πιο ακριβούς συλλόγους. Γεροί να είμαστε και του χρόνου. :)
Το πρωί πήγα μια βόλτα για να δω τι παιζει σε 2 ηλιόσπορα που στάμπαρα. Από τρυγόνια τίποτα. Μόνο αμέτρητες κίσσες και μελισσοφάγοι!
Μετά πήγα σε μαρκετάκι σε ένα χωριό και εκεί που έβαζα στη σακούλα κρεμμύδια βλέπω δίπλα μου μια μικρή γκάμα από φυσίγγια WOLF. Έκανα πως δεν τα είδα αλλά το επίμονο βλέμμα του κουτιού της φωτό με έκανε να το βάλω στο καλάθι... .sarcastic. Τα συγκεκριμένα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει αλλά ούτε άκουσα ποτέ κάποια κριτική. Πάντως μου έκλειναν το μάτι. Τώρα το θέμα είναι αν θα μπορέσω να τα δοκιμάσω γιατί από τρυγόνια τίποτα μέχρι στιγμής...
image hosting site

Καλημέρα στην παρέα με το τρίτο φρέντο εσπρέσο αγκαλιά αχ ωχ δε τη παλεύω έχω ξυπνήσει από 4 το πρωί , λογικό γιατί κοιμήθηκα 10. .cofee..badboys.

Σήμερα πήγε η μάνα μου στον ΚΣ να μου ανανεώσει την άδεια (γενική στα 157 ευρώ).
Παρόλο που σιχαίνεται τα πουλιά, μέχρι και πούπουλο να δει σιχαίνεται, και γενικά δεν της αρέσουν καθόλου ότι έχει να κάνει με όπλα, μου την κάνει δώρο φέτος.
Γεια σου ρε μάνα!!!:)

Πετάχτηκα για λίγο μέχρι το Αιγάλεω και πήρα μερικά κουτιά ....στραγάλια.Μιας και ο Φύστιξ ήταν κλειστός πήγα μέχρι τον Πέππα και τα πήρα.
Φυσικά μην διανοηθεί κανείς οτι τα πήρα για την έναρξη .Που τέτοια τύχη εδώ κάτω.

Καλημέρα στην παρέα με το τρίτο φρέντο εσπρέσο αγκαλιά αχ ωχ δε τη παλεύω έχω ξυπνήσει από 4 το πρωί , λογικό γιατί κοιμήθηκα 10. .cofee..badboys.

Σήμερα πήγε η μάνα μου στον ΚΣ να μου ανανεώσει την άδεια (γενική στα 157 ευρώ).
Παρόλο που σιχαίνεται τα πουλιά, μέχρι και πούπουλο να δει σιχαίνεται, και γενικά δεν της αρέσουν καθόλου ότι έχει να κάνει με όπλα, μου την κάνει δώρο φέτος.

Τότε και συ να της κάνεις δώρο ένα καπέλο με φασσοφτερά . .sarcastic.

Αυτά είναι τα ωραία..
Πετάχτηκα για λίγο μέχρι το Αιγάλεω και πήρα μερικά κουτιά ....στραγάλια.Μιας και ο Φύστιξ ήταν κλειστός πήγα μέχρι τον Πέππα και τα πήρα.
Φυσικά μην διανοηθεί κανείς οτι τα πήρα για την έναρξη .Που τέτοια τύχη εδώ κάτω.
Καμιά λεπτομέρεια; όχι για μένα, για τον κακομοίρη τον Τάσο.sarcastic..sarcastic.

Μεγάλο λάθος, ο Διονύσης δεν έδωσε χρησμό για τα πουλιά φέτος τι πήγες και αγόρασες.
Αν και μετά τα ντουμάνια που έφαγε δίπλα μου τι χρησμό να δώσει, θα βλέπει να πετάνε τσίχλες παντού. .yelling.

Μόλις με πήρε ο πατέρας μου και μου είπε ότι θεώρησε τις άδειες! 145€ η περιφερειακια , με δώρο ένα χάρτη και ένα πορτοκαλί καπέλο! (Πέρυσι το δώρο ήταν ένα μαχαίρι).Α και εκτός την απόδειξη του έδωσαν άλλο ένα χαρτί για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση ελέγχου μέχρι να έρθει το βιβλιαράκι. Γιατί συνήθως εδώ καθυστερεί .Τώρα τι χαρτί είναι αυτό αν δεν το δω δεν ξέρω.

Μόλις με πήρε ο πατέρας μου και μου είπε ότι θεώρησε τις άδειες! 145€ η περιφερειακια , με δώρο ένα χάρτη και ένα πορτοκαλί καπέλο! (Πέρυσι το δώρο ήταν ένα μαχαίρι).Α και εκτός την απόδειξη του έδωσαν άλλο ένα χαρτί για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση ελέγχου μέχρι να έρθει το βιβλιαράκι. Γιατί συνήθως εδώ καθυστερεί .Τώρα τι χαρτί είναι αυτό αν δεν το δω δεν ξέρω.
γιατι 145 ρε μυρο η περιφερειακη? εδω 125

Status
Not open for further replies.
Back