D
DrV
Μόλις γύρισα από το Σύλλογο, πέρασα τις εξετάσεις, έβγαλα και την τοπική 105,6 εγώ έδωσα σχεδόν 110 για νέο βιβλιαράκι και εγγραφή στο σύλλογο.
Μακάρι να 'ναι το τελευταίο κύριε Στέλιο, και μην σκάτε για τις λαμαρίνες, αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι είστε καλά!Καλησπέρα. Εγώ δεν πήγα ακόμη για την άδεια, αλλά δεν έχω και καμιά διάθεση τώρα. Αυτός ο γ@μημένος Αύγουστος από το κακό στο χειρότερο με πάει!!! Άλλη γκαντεμιά πάλι σήμερα, το μεσημέρι που γυρνούσα από τη δουλειά μου βγήκε ένας που παραβίασε στοπ κι έπεσα πάνω του... Ζευγάρι Ιταλών ήταν με ένα ενοικιαζόμενο Nissan Micra, ευτυχώς τουλάχιστον που δεν είχαμε τραυματισμούς, αλλά τα αυτοκίνητα πάθανε αρκετή ζημιά. Του βούλωσα την πίσω δεξιά πόρτα, αλλά και στο Jimny μου έσπασε ο προφυλακτήρας και το ψυγείο και χυθήκανε τα νερά, και δεν ξέρω τι άλλη ζημιά θα φανεί στην πορεία. Η ταχύτητα ήταν μικρή και δεν άνοιξαν οι αερόσακκοι. Πάντως είναι φανερό ποιος φταίει, (ποιος παραβίασε στοπ, το έγραψε και στο Δελτίο τροχαίου ατυχήματος ο τροχονόμος που ήρθε) ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα, και να μου πληρώσει η ασφαλιστική του τη ζημιά. Θα δούμε ...
Αφού το πήγαμε στο συνεργείο, με πήγε ένας φίλος μου στο χωριό κι έφερα το αγροτικό, για να μπορώ να κινούμαι, καλά που τόχω κι αυτό...
Συμφωνώ απόλυτα, το βιντεάκι μπήκε για να γελάσουμε λίγοΕπέτρεψέ μου εδώ να πω ,ότι δυστυχώς στην οδήγηση και οι νεαροί δεν πάνε πίσω.Μάλιστα μερικές φορές γίνονται και πιο επικίνδυνοι.
Αλλά τι να λέμε τώρα ,τι νέοι ,τι γέροι ,τι γυναίκες ; τι πεζοί και τι οδηγοί ; ο ίδιος απαίδευτος λαός ....