Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτσι είναι Γιάννη, όταν είχα αναφερθεί σε καβαντζα, εννοούσα 2η επιλογή ;)
Πολλές φορές, οι δεύτερες επιλογές αποδειχτηκαν καλύτερες από τις πρώτες.
Έναρξη 1995 στον Εβρο.Είμαι πάνω στο γυναικοχώρι 3 μέρες νωρίτερα και χωρίς αυτοκίνητο.Πνιγμένα όλα στον ηλιόσπορο τότε.Κάθε μέρα έκοβα κίνηση πρωι απόγευμα με τα πόδια σε απόσταση απο το χωρίο εως 2χλμ.
Το πρωί της έναρξης όταν έφτασα στα δυο πρώτα σημεία που είχα επιλέξει και ήταν πιο κοντινά στο χωριό , νόμιζα ότι ειχε στρατοπεδεύσει κάποια μεραρχία.Ηταν η μισή Αλεξ/πολη.Φευγω για το τριτο προς βιομ. ζώνη που ειχε και αρκετά στάρια .Φτάνω και δεν υπάρχει κανείς.Τα τρυγόνια ντουφεκισμένα απο κάτω ερχόταν όλα πάνω μου πετώντας τα περισσότερα στο μισό μέτρο πάνω από τα θερισμένα στάρια.
Απο κάτω μου, μια μικρή πυκνή λωρίδα και μετά ηλιόσπορα και σταριές θερισμένες. .Έπιασα το όριο για πλάκα.Απο τις ντουφεκιές ΄μου, στο τέλος ήρθαν άλλοι δυο, οι οποίοι πήραν ακόμη καμιά 10αρια πουλιά.Τους άφησα εκει και έφυγα.
Οταν πέρασα απο το πρώτο σημείο που ήταν ο ένας πάνω στον άλλον ,είχαν χτυπήσει πολύ λιγότερα και απορούσαν.
Καμιά φορά ,όντως η καβάντζα αποδεικνύεται θησαυρός.

Μόλις γύρισα από το Σύλλογο, πέρασα τις εξετάσεις, έβγαλα και την τοπική 105,6 εγώ έδωσα σχεδόν 110 για νέο βιβλιαράκι και εγγραφή στο σύλλογο.
Μπραβο Bill καλη διασκεδαση και με την αδεια που λενε.hunter..well done.
Προς στιγμήν νόμισα οτί πήγες εσύ Δημήτρη και έβγαλες την τοπική .asking.
χαχαχα .my man.

Καλο αλλα μακαρι μαλλον 22 του μηνα Κωστη ετσι μου ειπε ο συλλογος και οχι σιγουρα 22 μαλλον ειπανε
Δεν πειράζει Δημήτρη!
Λίγες μέρες λιγότερες στην κυνηγετική σου καριέρα, παράταση στην αναμονή και ετσι... μεγαλύτερη λαχτάρα :D

Αν σου πω οτι εδω και 3 ώρες έφαγα φλάς ;
Σκέφτηκα να την κάνω Παρασκευή μεσημέρι για πάνω.Για Εβρο εννοώ.Να κάτσω λίγες μέρες και πίσω.Στη δουλειά επιστρεφει κι άλλος και της γυναίκας με το μικρο τους εχω κλείσει αεροπορικό 9 Σεπτέμβρη.Οπότε επιστροφή μόνος.
Κολλάω στα εξοδα ρε γαμώτο.
Τι φλασιά ήταν αυτή που μουρθε και τώρα βασανίζομαι ο παπάρας.....hit.

Aρε γαμώτο τι να κάνω που μέχρι 20 Σεπτέμβρη καίγομαι από δουλειές αλλιώς ανεβαίναμε παρέα και μοιραζόμασταν τα έξοδα.

Ψάχνω παιδιά γιλέκο με ιμάντες αλλά να μην έχει πορτοκαλί πάνω.
Θέλω να έχει μπροστά τσέπες για χύμα φυσίγγια και σάκο θηραμάτων πίσω.
Έχει κανένας καμιά πρόταση?
αετος με 45 ευρω. πολυ καλη ποιοτητα με 2 τεραστιες τσεπες που χωρανε τα παντα και μεγαλο σακουλι που βολευει. και ειναι και ελληνικο

Ψάχνω παιδιά γιλέκο με ιμάντες αλλά να μην έχει πορτοκαλί πάνω.
Θέλω να έχει μπροστά τσέπες για χύμα φυσίγγια και σάκο θηραμάτων πίσω.
Έχει κανένας καμιά πρόταση?
Επειδή σήμερα τα ξανακοιτούσα.
Απο Ελλάδα χωρίς πορτοκαλί έχει μόνο η Dispan to 66λ http://www.smartfishing.gr/product/dispan-gileko-genikis-hrisis-66l
Του αετού έχει λίγο στους ιμαντες και λίγο στο καπάκι του σάκου. https://www.google.gr/search?q=Γιλέ...ei=BZ-0V7OFDciqaebdpKAO#imgrc=kC5ChhNU2rsaRM:

Καλησπερα σε ολους, γυρισα απο μπανακι δεν μπορω να κοψω ακομα τις κακες συνηθειες...χαχα παω για μασα και με ωραια ρακι που εφερα απο χωρια του Ρεθυμνου
ffff.drunk.

Ωχ τι μου το θύμησες τώρα .Έχω στο ψυγείο απο του Ευριπίδη .....

Καλησπέρα μάγκες μου.
Επιστροφή από διήμερο με σκηνή στην Εύβοια.
Η πρόσβαση στην παραλία εξαιρετικά δύσκολη αφού ο φετινός χειμώνας κατέστρεψε όλο τον δρόμο φέρνοντας βράχους , κορμούς δένδρων και το σημαντικότερο , δημιούργησε τεράστια νεροφαγώματα.
Στήν παραλία βρήκα άλλους δύο τρελαμένους , ο ένας με ένα niva και ο άλλος με ένα Terios.
Μέσα Αυγούστου και μία παραλία σχεδόν δικιά μου .

Βραδυνό νανούρισμα με τον ρυθμικό ήχο της θάλασσας και πρωινό ξύπνημα με θέα το ήσυχο Αιγαίο

QNozuC3.jpg

Το απόγευμα είχε ψησίματα στην πιο όμορφη ψησταριά της περιοχής:)

Iqv9aWR.jpg

Καλησπέρα μάγκες μου.
Επιστροφή από διήμερο με σκηνή στην Εύβοια.
Η πρόσβαση στην παραλία εξαιρετικά δύσκολη αφού ο φετινός χειμώνας κατέστρεψε όλο τον δρόμο φέρνοντας βράχους , κορμούς δένδρων και το σημαντικότερο , δημιούργησε τεράστια νεροφαγώματα.
Στήν παραλία βρήκα άλλους δύο τρελαμένους , ο ένας με ένα niva και ο άλλος με ένα Terios.
Μέσα Αυγούστου και μία παραλία σχεδόν δικιά μου .

Βραδυνό νανούρισμα με τον ρυθμικό ήχο της θάλασσας και πρωινό ξύπνημα με θέα το ήσυχο Αιγαίο

QNozuC3.jpg

Το απόγευμα είχε ψησίματα στην πιο όμορφη ψησταριά της περιοχής:)

Iqv9aWR.jpg
Αυτά είναι ρε φίλε.Κι εγω πέρασα πο το μαγαζί σήμερα και το είδα κλειστό.Φαντάστηκα οτι θα είσαι με την σπίθα σε καμιά παραλία .

Status
Not open for further replies.
Back