Γιώργο όπως είπα είμαι αρχάριος στα τρυγόνια. Πρόπερσι πήγα στα μέρη που γίνεται χαμός και πέρυσι πήγα σε ένα ένα ηλιόσπορο ¨ξεχασμένο" εδώ κοντά. Οι τουφεκιές που έριξα πέρυσι ήταν περισσότερες από την πρώτη φορά και το ευχαριστήθηκα περισσότερο... Έτσι κι αλλιώς δεν πάω για την ποσότητα αλλά για να ρίξω καμμιά τουφεκιά χαλαρή και όχι στην τσίτα...Χρήστο, καλώς κακώς όπου είναι τα τρυγόνια θα είναι και ο κόσμος. Από μικρό παιδί ψάχναμε το "κρυφό" ηλιοσπορο όπου θα ήμασταν μόνοι μας αλλά δυστυχώς αυτό δεν το βρήκαμε ποτέ.
Έχουμε "κοιμηθεί" στο χωράφι αδειαζοντας φακούς λύνοντας σταυρόλεξα όλη νύχτα, έχουμε τσακωθεί, μας έχουν τουφεκισει επειδή θεώρησαν σωστό να ρίξουν στα καθιστά στο τρυγονι που ήρθε και έκατσε πάνω στο "ταψί" του ήλιου ανάμεσα μας και πολλά άλλα ευτράπελα.
Το κυνήγι που περιγράφεις εσύ μπορεί να γίνει την τρίτη ή την τέταρτη μέρα και πραγματικά να είσαι μόνος σου.
Αν θες να τουφεκισεις τρυγόνια την πρώτη μέρα, πρέπει να μπεις μέσα στην "φωτιά"..shoot.
Ευχαριστώ Βασίλη. Θα το δω.Μου είχε συστήσει αυτό το κατάστημα για μπαταρίες ο κύριος Μάκης, που ήθελα για την ψηφιακή μου μηχανή. Εν τέλει τώρα που κατέβηκα έκανα την παραγγελία, 15/8 της Παναγίας την έστειλα, την επόμενη μου απάντησαν με e-mail ότι την παρέδωσαν στην ACS και σήμερα ήταν σπίτι μου και χωρίς επιπλέον χρέωση, με επιλογή πληρωμής με prepaid. Επίσης και στην επικοινωνία που είχα νωρίτερα για εξηγήσεις τόσο για τα στοιχεία της μπαταρίας που ήθελα, όσο και για τη διαδικασία αποστολής και πληρωμής ήταν άμεσοι και εξυπηρετικοί. Επιπλέον έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από ό,τι είδα σε μπαταρίες, όποιος χρειαστεί ποτέ μπαταρία (νομίζω ο κύριος Χρήστος έψαχνε) θα διευκολυνθεί από αυτό το κατάστημα. Καλό είναι να στηρίζουμε τους καλούς επαγγελματίες..
Καλημερα σε ολους,
πλησιαζουν οι μερες κ παρολλο που δεν προμυνηεται κατι ιδιαιτερο για την εναρξη, αυτη η δυνατοτητα που θα εχω πλεον να βγω για κυνηγι κ αυτα που ονειρευομαι να ζησω κυνηγετικα μου φτιαχνουν τη διαθεση...
Εχθες πηγα μαλλον την τελευταια μου βολτα για φετος στο σκοπευτηριο με τον Γιωρικα οπου κ του εδειξα ποιος εχει το πανω χερι...
Ευριπιδη τον ειχα αφησει πολυ λασκα τωρα το καλοκαιρι κ ειχε παρει αερα... .ass.
το συνεχιζεις ετσι?μου φαινεται οτι θα εχουμεΕυριπιδη τον ειχα αφησει πολυ λασκα τωρα το καλοκαιρι κ ειχε παρει αερα... .ass.
Μμμμμμμ...πεστου να μη φαει, εχουμε γλαροσουπα...τρεμω την ωρα που θα το δει ο ψηλος
Μωρή σουπιά, γιατί δημοσιεύεις ψεύδη; Τι ακριβώς δηλαδή έκανες χθες; .xm.Εχθες πηγα μαλλον την τελευταια μου βολτα για φετος στο σκοπευτηριο με τον Γιωρικα οπου κ του εδειξα ποιος εχει το πανω χερι...
Στέλιο καλημέρα. Το κακό με την Euroins είναι πως δεν ανήκει στον φιλικό διακανονισμό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να σου φτιάξουν τα πάντα και να σε πληρώσουν στην ώρα τους αν δεχθούν την υπαιτιότητα αλλά αν δεν την δεχθούν θα περιμένεις πολύ καιρό! Σε κάθε περίπτωση μίλα εσύ με τον ασφαλιστή σου να δεις τι γίνεται. Να ξέρεις ότι οι ασφαλιστές, ακόμα και ο δικός σου, θέλουν να τελειώνουν γρήγορα με τις ζημιές οπότε είναι πιθανό να προτείνουν συνυπαιτιότητα. Σε κάθε περίπτωση αν θες να σε βοηθήσω σε κάτι στείλε μου πμ να τα πούμε. Δουλεύω σε ασφαλιστική, δεν είμαι ασφαλιστής αλλά όπως και όσο μπορώ θα σε βοηθήσω!Καλησπέρα. Σήμερα πήρα τηλ. την ασφαλιστική του αυτοκινήτου που με τράκαρε, και μου είπαν ότι αύριο θα στείλουν πραγματογνώμονα να δει το αμάξι μου (μου ζήτησαν και τους έδωσα τα στοιχεία του συνεργείου που το έχω πάει) να τους στείλει την έκθεσή του για να δώσουν εντολή για επισκευή. Απόψε το επιβεβαίωσα με την εταιρεία πραγματογνωμόνων "Ειδήμων Ο.Ε.", και μου είπαν ποιον έχουν συνεργάτη εδώ στα Χανιά. Το πρωί θα τον πάρω τηλ. να ρωτήσω τι ώρα περίπου θα πάει για να είμαι κι εγώ εκεί.
Αυτό σημαίνει ότι δεν αμφισβητούν την υπαιτιότητα του άλλου οδηγού (του πελάτη τους) αλλιώς τι νόημα θα είχε να στείλουν πραγματογνώμονα;
Έτσι είναι ή μήπως κάνω "όνειρα θερινής νυκτός";;;; Τώρα βέβαια ... αν θα πληρώσουν ... πόσα ... και πότε ... ένας θεός ξέρει!!! Α, η ασφαλιστική είναι κάποια EUROINS ... έψαξα στο ιντερνετ και έχει πολύ γαμάτο site και φαίνεται σοβαρή εταιρεία, αλλά και στο τηλέφωνο μου μίλησαν πολύ ευγενικά ... αλλά απ΄ότι είδα είναι βουλγάρικη κι αυτό δεν μου πολυαρέσει ... .xm..xm.