Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα και το αετός ,είναι καλό για τα λεφτά του .Επίσης πολύ καλό με πολλά σακίδια και θήκες ,ύφασμα απο καραβόπανο ,είναι το dispan το 14Α http://www.smartfishing.gr/product/dispan-gileko-polyergaleio-14aΟτι καλύτερο απο τα ελληνικά σε χώρους και ποιότητα.
Μόνο που αυτό έχει πιο πολύ πορτοκαλί.Χθες τα δοκίμασα όλα αυτά Κώστα και το αετός και τα dispan μαγαζί του Αιγάλεω city.
Αυτό έχω δύο χρόνια τώρα και πέρυσι το πήρα δώρο και στον αδερφό μου...πολύ βολικό στο περπατητό και δεν με ιδρώνει καθόλου!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στη σωστή τιμή!

Στα λεφτά του Αετού δεν βρίσκεις άλλο. Μια ματιά που του έριξα τώρα, το πορτοκάλι και το μαξιλαράκι μπορείς να τα ξηλωσεις και μόνος σου. Το πορτοκαλί στο σάκο δε βγαίνει.
Αν φθαρεί στο σημείο επωμισης θα τα ξηλωσω και εγώ. Αλλιώς πας σε dispan.
Εγώ ήμουν ανάμεσα σε αετό και τοξοτη πάντως.

του Αιγάλεω city.
Όλο στο city σουλατσάρεις .banana.
Κάτσε να σου δώσουμε λίγο κοσμοπολίτικο αέρα .micle.

γιατι δεν τις ανοιγει οπως πριν τις φωτ.?

Ευριπίδη βάζεις λάθος λινκ.
To imgur άλλαξε τελείως την επιφάνεια εργασίας του.
Ψάξε υπομονετικά και θα βρείς τα σωστά λινκ

Last edited by a moderator:
Ενα αντιστοιχο της φωτο εχω κι εγω.Ειναι λιγο βασανο,με πολλα φυσιγγια στις τσεπες,σε περπατητο οταν ειναι ανηφορικα.
Θελει προσαρμογη σε μεγαλο υψος για να μη βρισκει στους μηρους.Τουλαχιστον σε μενα.
Δεν ξαναεβγαλε,δυστυχως,η dispan ενα με 4 τσεπες που το εχω λιωσει κυριολεκτικα!

Αρχηγός!

Ή αυτό θα πάρω ή το αετός.

Κώστα και το αετός ,είναι καλό για τα λεφτά του .Επίσης πολύ καλό με πολλά σακίδια και θήκες ,ύφασμα απο καραβόπανο ,είναι το dispan το 14Α http://www.smartfishing.gr/product/dispan-gileko-polyergaleio-14a Οτι καλύτερο από τα ελληνικά σε χώρους και ποιότητα.
Μόνο που αυτό έχει πιο πολύ πορτοκαλί.Χθες τα δοκίμασα όλα αυτά Κώστα και το αετός και τα dispan μαγαζί του Αιγάλεω city.

Eντάξει με ένα σπρέι το βάφεις. Που να πάω μ αυτό βρε για φάσσες. Δεν ξέρω αν βλέπουν ή όχι χρώματα αλλά σίγουρα θα μου έριχνε τη ψυχολογία τόσο πορτοκαλί..sarcastic.

Καλησπέρα σε όλους. Πηγα σήμερα να ψαξω για τρυγόνια σε ένα μέρος με 2 λιμνούλες (γκιόλες τις λέμε στη Θράκη) και τι βρήκα;
Πεδινές πέρδικες! Είδα ενα κοπαδι περίπου 12-14 πουλιά. Μόλις με αντιλήφθηκαν άρχισαν να τρέχουν και οσο πλησιάζα έτρεχαν πιο μακρια ώσπου πεταξαν και χώθηκαν σε ενα πυκνο δασάκι. Οσο για τρυγόνια; Μόνο ενα μικρό σε ενα γυμνό δέντρο.....
Παραθέτω φωτό απο τις πέρδικες (αχνοφαίνονται στη στροφή του χωματόδρομου)

http://imgur.com/a/k6uir

Ωραιο φενεται ...απο που το προμηθευτηκες ?
Το πήρα από το link που έβαλα νωρίτερα, πλέον μπορείς να παραγγείλεις από εξωτερικό κανονικά μέσω PayPal
Το συγκεκριμένο site έχει αρκετό ρουχισμό αλλά και αρκετά είδη για το σπίτι

Καλησπέρα σας κύριοι.
Ωραίο απόγευμα σήμερα βλέποντας τον Δικέφαλο του Βορρά να κάνει πλάκα, συνοδεία μπύρας και καλής παρέας.
Αύριο νωρίς το πρωί έχει εγερτήριο και ανελέητο ψάξιμο το οποίο δεν ξέρω που θα μας βγάλει.
Αφού εντοπίσουμε το μέρος που θα κάτσουμε επιστροφή στο χωριό όπου το βράδυ θα έχει τα καθιερωμένα τσίπουρα για το καλό της έναρξης.
Τα λέμε ξανά την Κυριακή το βράδυ εύχομαι με καλά νέα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.
Καλή έναρξη!!!

Τώρα που το ξανασκέφτομαι το παρακάτω έχει πολύ πιο μεγάλους χώρους για νερό σάντουιτς κλπ… Βέβαια με χαλάει το πορτοκαλί αλλά αυτό λύνεται εύκολα αν το πάω σε μια μοδίστρα να βγάλει το πορτοκαλί να περάσει χακί. Απλά με απασχολεί πολύ το πάχος της τιράντας. Αν είναι χοντρό το αφρολέξ ίσως δεν βολεύει στην επώμιση ενώ στο dispan φαίνεται λεπτή η τιράντα του.

http://www.armyland.gr/products/10/60/s/s/1566/
Κωστη το εχει φίλος που συχενοταν το πορτοκαλί κ ειδα κ επαθα νσ τον σθνεφερω.
Με αυτο βολευτηκε πολυ πέρσυ κ τον πορτοκαλί ειναι πολυ διακριτικό.
Εαν δεν το θες μην το βγάλεις.
Ενα παλιο παντελονι χακι η παραλαγη.
Κοβεις τις αντιστηχες λωρίδες ωστε να κλεινει μεσα ο υμαντας κ βαζεις κατα μηκος σκτιτζ σκρατζ.
Κόστος 3-4 ευρω κ ανα πασα στιγμη εχεις κ το πορτοκαλί διαθεσιμο

Status
Not open for further replies.
Back