Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδω και λίγη ώρα κάτι μου φταίει.......
Ισως γιατί μου άναψε κάποιος μια φωτιά για αύριο το πρωί και δεν μπορώ να πάω.Πάντως κάτι μ'επιασε.
Τι να κάνω για να ηρεμήσω.Ξαφνικά΄μου έρχεται φλας και τρέχω στο ψυγείο.Θυμήθηκα το κερκυραϊκό νούμπουλο φουμικάδο που μου έδωσε ο φίλος Σπύρος.Δεν είχα ξαναφάει και δεν ήξερα ακριβώς τι είναι.http://www.greekgastronomyguide.gr/item/noumpoulo-kerkyra/
Το ανοίγω και παθαίνω πλάκα.Καταπληκτικό ! Προσούτο Κέρκυρας .
Όμως αυτό ήθελε και κάτι άλλο .Τι ; μπύρα ; ίσως και να πήγαινε .Όμως προτίμησα μια καλή ρακί του φίλου Ευριπίδη.
Παλικάρια στην υγειά σας και στην υγεία της καλής παρέας του HL

Last edited:
Καλημερίζω τους αρματολούς και -γιατί όχι- αμαρτωλούς φίλους μου!!!!.sarcastic.
Εδω και λίγη ώρα κάτι μου φταίει.......
Ισως γιατί μου άναψε κάποιος μια φωτιά για αύριο το πρωί και δεν μπορώ να πάω.Πάντως κάτι μ'επιασε.
Τι να κάνω για να ηρεμήσω.Ξαφνικά΄μου έρχεται φλας και τρέχω στο ψυγείο.Θυμήθηκα υο κερκυραικό νούμπουλο φουμικάδο που μου έδωσε ο φίλος Σπύρος.Δεν είχα ξαναφάει και δεν ήξερα ακριβώς τι είναι.http://www .greekgastronomyguide.gr/item/noumpoulo-kerkyra/
Το ανοίγω και παθαίνω πλάκα.Καταπληκτικό ! Προσούτο Κέρκυρας .
Όμως αυτό ήθελε και κάτι άλλο .Τί ; μπύρα ; ίσως και να πήγαινε .Όμως προτίμησα μια καλή ρακί του φίλου Ευριπίδη.
Παλικάρια στην υγειά σας και στην υγεία της καλής παρέας του HL
.sarcastic..sarcastic.
Τι συνδυασμό έκανες ρε φίλε!!!
Γεύση Κερκύρας με άρωμα Κρήτης!!!
Δοκίμασε ομελέτα με χωριάτικα αυγά, νούμπουλο και κεφαλογραβιέρα ή καρμπονάρα...;)
Τι επόμενη φορά θα σου στείλω και μια παραλλαγή που είδα τελευταία στην Κέρκυρα ''νουμπουλο από φιλέτο μοσχαρίσιο''...αφού το δοκιμάσω πρώτα να δω αν αξίζει...

Καλημερίζω τους αρματολούς και -γιατί όχι- αμαρτωλούς φίλους μου!!!!.sarcastic.
Καλημέρα κι από μένα:)

Χθες το απόγευμα καθόμουν στο μπαλκόνι και σκυλοβαριόμουνα .
Λέω της γυναίκας μου , "πάμε για βραδινό μπανάκι";;;
Μιλάμε η θάλασσα ήταν μπάλσαμο , πεντακάθαρη και δροσερή .
Αφού "μουλιάσαμε" καλά , της λέω , "δεν καθόμαστε να πιούμε και κανα ουζάκι";;;;
Απολαύσαμε τα θαλασσινά μας με φόντο το υπέροχο φεγγάρι .
Γυρίσαμε αργά το βράδυ απόλυτα ευχαριστημένοι .
¨Οπως έχουμε πει πολλές φορές , η ζωή είναι όμορφη και απλή , εμείς την κάνουμε μερικές φορές περίπλοκη και μίζερη .

¨Οπως έχουμε πει πολλές φορές , η ζωή είναι όμορφη και απλή , εμείς την κάνουμε μερικές φορές περίπλοκη και μίζερη .
Ετσι είναι Διονύση όπως τα λές ''η ομορφιά της απλότητας''...
Μόνο που το ξερουμε, το λέμε συνέχεια αλλά δεν το κάνουμε πραξη...

Κύριε κύριε να ρωτηθω εγκω?.sarcastic.
Το ντικαννο έχει ντυο καννεθ η μια????.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μέτα από τόσες τάξεις που έχεις περάσει στο σχολείο του HL -τελειόφοιτος πια- και ρωτάς παιδί μου τέτοια πραματα....kkk.
Δεν έχει καννεθ παιδί μου...καννες έχει....hair.
Ανεπίδεκτος μαθήσεως...σε βλέπω στην ίδια ταξη φέτος....xm..buy..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back