Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα και καλη Κυριακη. τελος οι διακοπες τα κεφαλια
μεσα λοιπον τωρα πρεπει να οργανωθουμε οπλα μπαλασκες
σκυλια και βουρ για αυτο που αγαπαμε ευχωμαι σε ολους
καλο χειμωνα και κυν σεζον παντα με υγεια και προσοχη να
παιρνατε καλα .well done.

Καλημέρα σας! Χωρίς τρυγόνια η χθεσινή έξοδο, πολύ λίγα και μικρά!έκανα όμως τις δοκιμές μου στα φυσίγγια μου! Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο θέμα. Σήμερα δεν είχε έξοδο γιατί χθες το βράδυ βάφτισε ο κουμπάρος μου τον γιο του .drunk.

Έτοιμο το γιλέκο.
Ξήλωσα τα πορτοκαλί με τα αφρολέξ μπροστά. Το αφρολέξ μπορεί να το ξαναράψω γιατί με την ρύθμιση που έχει μπροστά με τα κλιπάκια δεν ενοχλεί στην επώμιση.
Και πίσω έραψα ένα κομμάτι από παλιό χακί μπλουζάκι. Και χωρίς τα αφρολέξ που το δοκίμασα όμως με ενάμιση κουτί φυσίγγια σε κάθε τσέπη μπροστά και ένα πίσω ( συνολικά 4 κουτιά και ένα κουτί στην ζώνη 5 μια χαρά φτάνουν και για περπατητό) δεν κόβει καθόλου στους ώμους και αυτό γιατί έχει τόσα πολλά κλιπάκια που αν τα ρυθμίσεις σωστά το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα.

Καλησπέρα στη παρεα. Αναχώρησει για παραλία οικογενειακώς. Μ'εχει πονέσει και το γόνατο μου μιας και χθες στο γάμο μετά από απαίτηση της νύφης χορεψα ένα ζορμπα μαζι της ( χορευαμε παλια στον ίδιο ομιλο). Θυμηθηκαμε τις εποχες που χορευαμε στα ξενοδοχεία και γινοταν πανικός με το ζορμπά. Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά όταν ακούω αυτή τη μουσική του ζορμπά ανατριχιαζω.

Status
Not open for further replies.
Back