Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας
απογευματινή βόλτα με Λάκη και Ζολώ
2 τρυγονια είδαμε το 1 μόλις μόλις κατεβήκαμε από τ αυτοκίνητα το οποίο μας κουτσούλισε,το άλλο σε μακρινή απόσταση 5 τουφεκιές από μένα και Λάκη και του έδωσα διορία μέχρι άυριο που θα ξαναπάω λόγω ρεπό :)
Μή τσαμπουκαλεύεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τελικά πήρα το πλάγιο παραμασχαλα μπηκα στην κτελουμπα και κατηφοριζω για Πάτρα. Σιγα μην αφησω το τρυπιο καρτερ να μου χαλάσει τις διακοπές..... Περιμενω προτάσεις για κυνηγότοπο πέριξ της Πάτρας. Φώτης ακούει;.sarcastic.

Επιστροφή απο ανατολική Αττική που περισσότερο ήταν για βόλτα παρά για να κυνηγήσω.
Παρέα με τον Μάκη και τον φίλο του Λάκη.
Το αποτέλεσμα, 2 καρακάξες στο ...σακούλι..hunter.1
Με τα επιβλαβή καλά πάμε χθες και σήμερα ..xm.Με τα άλλα δεν ξέρω τι θα γίνει .....

Επιστροφή απο ανατολική Αττική που περισσότερο ήταν για βόλτα παρά για να κυνηγήσω.
Με τα επιβλαβή καλά πάμε χθες και σήμερα ..xm.Με τα άλλα δεν ξέρω τι θα γίνει .....
Βλέπω φέτος, έχεις ταχθεί σε ένα ιερό σκοπό....sarcastic.

καλό σας βράδυ .......

Οχι μη στάσου ,κοίτα τι σου έχω για τα γενέθλιά σου ...fff..fff.

123.jpg

Στην Albatros υποθετω τα μαθηματα χορου γινονταν μετα τις 2 το πρωι και συνεχιζοταν μετα πριβε σε καποιο δωματιο.sarcastic.
Δε ξέρω Παύλο μου... το Γιάννη τη ''σιγανοπαπαδιά'' που το παίζε χορευτής να ρωτήσεις....sarcastic.
Εμείς παιδιά μεταδιδαμε τον πολιτισμο της Ελλαδας και την Ελληνική φιλοξενία. Πάντως θυμάμαι είχανε μεγάλη δίψα για "μάθηση" .sarcastic.
Την καλησπέρα μου στη παρέα.

Κάνε προπόνηση στα επιβλαβή για όταν έρθει η ώρα για τις γαλάζιες......;)

Καλησπέρα. Καλή κυνηγετική χρονιά σε όλους. Μπράβο σε όσους έκαναν έναρξη, είτε επιτυχημένη είτε όχι. Και του χρόνου με υγεία! Και σε όσους δεν βγήκαν, για οποιοδήποτε λόγο (κι εγώ μεταξύ αυτών), ... υπομονή, έχουμε καιρό ...
Σήμερα πρωί-πρωί μόλις ξύπνησα στο χωριό, δυο κουρούνες μου κάνανε πλάκα πάνω από την αυλή μας ... Λες και με προκαλούσαν ... να γίνω "2 φορές παράνομος", αφού ούτε άδεια έχω βγάλει ακόμη, ούτε η περιοχή του χωριού μου ανήκει στις "ζώνες διάβασης" ... Για μια στιγμή μου πέρασε από το νου να ξεκρεμάσω το baikal από τον τοίχο να τις κεράσω ... αλλά μετά λέω, δε γ...έστε, που θα μου πάτε θα σας πετύχω άλλη φορά ... Είχα να πάω και στην εκκλησία σε ένα μνημόσυνο ... .yel. .buy.
.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back