Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτά είναι τα ωραία Στέφανε καλά να περάσεις..well done.

Τώρα είπες αγριοπερίστερα και θυμήθηκα τις φάσσες και νευρίασα..sarcastic. Φέτος τους την έχω φυλαγμένη, θα τις λιώσω.
Μου το χρωστάνε από πέρυσι που ξόδεψα τα κέρατα μου σε καύσιμα. Ελπίζω βέβαια η χρονιά να πάει καλύτερα και από τσίχλες γιατί πέρυσι ήταν απελπισία η κατάσταση.

Και επειδή όλα τρελά σε μένα θα τύχουν ακουστέ τι έγινε σήμερα το πρωί. Βγαίνω χθες το βράδυ για ποτό, πίνω 3 κοκτέιλ και τσουπ να σου σκάει με παρέα μια παλιά ‘’αγάπη’’.
Πήγα της μίλησα και με τα πολλά καταλήξαμε σπίτι μου. Σήμερα όμως το πρωί εγώ 9 με 1 είχα δουλειά οπότε έβαλα ξυπνητήρι στις 8. Χτυπάει το ξυπνητήρι, σηκώνομαι πουθενά αυτή. Τι έγινε σκέφτομαι πότε έφυγε… Κοιτάζω στο τραπέζι και λείπουν τα κλειδιά από το σπίτι τα κλειδιά από το αμάξι και το πορτοφόλι μου. Τρελάθηκα λέω με έκλεψε μου πήρε και το αμάξι. Θόλωσα εκείνη την ώρα ήμουν και από τον ύπνο. Πιάνω το κινητό να την πάρω τηλ και δεν απαντούσε. Δεν περνάει ένα λεπτό και ανοίγει η πόρτα. Τελικά η κυρία είχε πάει να πάρει καφέδες και σάντουιτς για πρωινό. Και επειδή μένω μακριά από το κέντρο χρησιμοποίησε το αμάξι μου χωρίς να ρωτήσει + πήρε και το πορτοφόλι μου να τα πληρώσει χωρίς πάλι να ρωτήσει… αυτά είναι…

Όπως λέει και ένας μπάρμπας μου ο γκαντέμης άνθρωπος, σε πούστη σε χασικλή σε λέσο και σε τρελή θα πέσει..ha ha ha.
Παλι καλα Κωστη δεν επαθες τπτ χειροτερο

Αντε ρε κοουτς εσενα περιμεναμε.... χεχεχε .RESPECT. .RESPECT.

https://postimg.org/image/485kklfml/

Γεια σου Λαμπρούκο παιχτουρή.
Ανυπομονώ πότε θα ξαναπεράσω απο τα ωραία μέρη της λίμνης ,να πάρω και το πολύ καλό κρασί του Καραμήτρου .
Και να τα πούμε και πο κοντά .

καλησπέρα σας αλάνια :)
Δύσκολα αφήνεις γυναίκα που οδηγάει μια στο τόσο και έχει δίπλωμα μόνο 1 χρόνο να χρησιμοποιήσει 190 άλογα.

έλα ρε Κωστάκη τι να της κάνουν τα άλογα;;;; εδώ άντεξε εσένα τον επιβήτορα .congrats.

Αυτά είναι τα ωραία Στέφανε καλά να περάσεις..well done.

Τώρα είπες αγριοπερίστερα και θυμήθηκα τις φάσσες και νευρίασα..sarcastic. Φέτος τους την έχω φυλαγμένη, θα τις λιώσω.
Μου το χρωστάνε από πέρυσι που ξόδεψα τα κέρατα μου σε καύσιμα. Ελπίζω βέβαια η χρονιά να πάει καλύτερα και από τσίχλες γιατί πέρυσι ήταν απελπισία η κατάσταση.

Και επειδή όλα τρελά σε μένα θα τύχουν ακουστέ τι έγινε σήμερα το πρωί. Βγαίνω χθες το βράδυ για ποτό, πίνω 3 κοκτέιλ και τσουπ να σου σκάει με παρέα μια παλιά ‘’αγάπη’’.
Πήγα της μίλησα και με τα πολλά καταλήξαμε σπίτι μου. Σήμερα όμως το πρωί εγώ 9 με 1 είχα δουλειά οπότε έβαλα ξυπνητήρι στις 8. Χτυπάει το ξυπνητήρι, σηκώνομαι πουθενά αυτή. Τι έγινε σκέφτομαι πότε έφυγε… Κοιτάζω στο τραπέζι και λείπουν τα κλειδιά από το σπίτι τα κλειδιά από το αμάξι και το πορτοφόλι μου. Τρελάθηκα λέω με έκλεψε μου πήρε και το αμάξι. Θόλωσα εκείνη την ώρα ήμουν και από τον ύπνο. Πιάνω το κινητό να την πάρω τηλ και δεν απαντούσε. Δεν περνάει ένα λεπτό και ανοίγει η πόρτα. Τελικά η κυρία είχε πάει να πάρει καφέδες και σάντουιτς για πρωινό. Και επειδή μένω μακριά από το κέντρο χρησιμοποίησε το αμάξι μου χωρίς να ρωτήσει + πήρε και το πορτοφόλι μου να τα πληρώσει χωρίς πάλι να ρωτήσει… αυτά είναι…

Όπως λέει και ένας μπάρμπας μου ο γκαντέμης άνθρωπος, σε πούστη σε χασικλή σε λέσο και σε τρελή θα πέσει..ha ha ha.
.very funny..very funny..very funny..very funny. Ρε φίλε γιατί τέτοια σκηνικά να συμβαίνουν μόνο σε σένα??

Καλησπερίζω την παρέα!
Σε αντίθεση με τα πιο νότια τμήματα της χώρας που οι φίλοι μου-απ' οτι βλέπω εδω μέσα- συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους βουτιές (τυχεράκηδες....sarcastic.) εδω από την 04:00 πρωινή, έχουμε συννεφιές με μπουρίνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με δυνατούς αέρηδες, βροχή και αστραπόβροντα...
Βάζω 3 φωτογραφίες της ίδιας περιοχής με χρονική διαρκεια, όχι παραπάνω απο 4-5 λεπτα η μία απο την άλλη, για να δείτε πόσο γρήγορα ''φορτώνει'' ο καιρός...
20160823_180356.jpg

20160823_180503.jpg

και εδώ έχει πιάσει δυνατή βροχή που δεν διακρίνεται το βουνό...
20160823_181839.jpg

κρατανε συνήθως κάνα μισάωρο και καθάριζει...
20160823_184342.jpg

Καθε μια -μιάμιση ώρα ''έφερνε'' και ένα δυνατό μπουρίνι...
Τωρα βλέπω αστραπόβροντα στο βαθος...δε θ' αργήσει να το ''φερει''...

Απ' οτι άκουσα και αύριο ο ίδιος καιρός θα είναι...
οσοι έχουν χρόνο, ας έχουν το μυαλό τους με το που περάσει αυτο το βαρομετρικό χαμηλό-Παρασκευή, Σάββατο στα μπασιματιάρικα τρυγονοκαρτερα...;)
Τα τρυγόνια, λόγω ευαισθησίας στα έντονα καιρικά φαινόμενα, προτιμούν να ακολουθούν τον καιρό παρά να προηγούνται απ΄αυτόν...

Και για να ''ευλογήσω'' και το Διονύση....buy..sarcastic.
Παρτε φυσίγγια ρεεεεε!!!.sarcastic.

Καλησπερίζω την παρέα!
Σε αντίθεση με τα πιο νότια τμήματα της χώρας που οι φίλοι μου-απ' οτι βλέπω εδω μέσα- συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους βουτιές (τυχεράκηδες....sarcastic.) εδω από την 04:00 πρωινή, έχουμε συννεφιές με μπουρίνια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με δυνατούς αέρηδες, βροχή και αστραπόβροντα...
Βάζω 3 φωτογραφίες της ίδιας περιοχής με χρονική διαρκεια, όχι παραπάνω απο 4-5 λεπτα η μία απο την άλλη, για να δείτε πόσο γρήγορα ''φορτώνει'' ο καιρός...
20160823_180356.jpg

20160823_180503.jpg

20160823_181839.jpg

20160823_184342.jpg

οσοι έχουν χρόνο, ας έχουν το μυαλό τους με το που περάσει αυτο το βαρομετρικό χαμηλό-Παρασκευή, Σάββατο στα μπασιματιάρικα τρυγονοκαρτερα...;)
Τα τρυγόνια, λόγω ευαισθησίας στα έντονα καιρικά φαινόμενα, προτιμούν να ακολουθούν τον καιρό παρά να προηγούνται απ΄αυτόν...

Πω ρε Σπύρο κάτι φωτογραφίες!!

Πω ρε Σπύρο κάτι φωτογραφίες!!
Ελπίζω Βασίλη, να το λες για την ποιότητα τους και όχι για μέγεθός τους....sarcastic.
Απ΄το μπαλκόνι του σπιτιού είναι, απο τις 16:20 έως τις 17:00 περίπου...
και να φανταστείς έχουν περάσει άλλα 2 τέτοια μπουρίνια και έρχεται κ' αλλο...

Γεια στην παρεα.....Σ Κ στο χωριο Κορινθια και πηγαινοντας με τον πατερα μου σε ενα κτημα με ελιες για να ποτισω μεσα απο ενα ρεμα πεταχτηκαν 4 τριγωνακια. Ηταν μια ευχαριστη συναντηση γιατι ειχα μερικα χρονια να δω εκει στην περιοχη τριγωνια !!!!!
Και τωρα η εκπληξη εχει γεμιση η περιοχη απο αγριογουρουνα μου ειπαν και τρελαθηκα....hit.

Ντάξει φίλε, το διάβαζα και γελαγα μου. Πρέπει να σου κόπηκαν τα πόδια. Ουτε που χρειαζόσουν καφε μετά.

Όσο για τις φασσες, κράτα μικρό καλάθι φίλε γιατί θα σε τρελάνουν αν πας έτσι..! Τα ίδια έλεγα παλιότερα και κόντευα να κοπαναω το κεφάλι μου στις βελανιδιές! .kkk.

Φιλαράκι τέτοια χουνέρια θα πάθεις και με τις φάσσες .Θα σου παίρνουν το όπλο και εσυ θα κοιμάσαι γιατί το βράδυ .sex hard.

Μην κοροϊδεύεται ρεμάλια θα τις γαζώσω φέτος τις φάσσες (τα ίδια έλεγα και πέρυσι και πήρα τα τέτοια μου.sarcastic.) το πολύ πολύ να σπάσω Κανά όπλο από τα νεύρα μου. .hunter.
Όχι ρε φίλε! .sarcastic.

Φαντάζεσαι να έβγαλε αντικλείδι από σπίτι και αυτοκίνητο; .big smile.

Χρηστάρα μη μου λες τέτοια, για το σπίτι δε με νοιάζει ας πάρει ότι θέλει μόνο το μπουζούκι μη μου πάρει..ha ha ha.

.very funny..very funny..very funny..very funny. Ρε φίλε γιατί τέτοια σκηνικά να συμβαίνουν μόνο σε σένα??

Εσύ είσαι παντρεμένος άστα αυτά..yelling.
Τυχαίνουν σε μένα γιατί πέφτω πάνω σε τρελές. Φταίω και γω βέβαια που τις λέω ένα κάρο μαλακιές. .sarcastic.

Εδω πάντως ,δεν λεει να βρέξει. Σε λίγο την κοπανάω για βραδινό τρέξιμο να κάψω την επόμενη προβατίνα που θα φάω.
Απ΄οτι άκουσα Δημήτρη κατεβαίνει προς τα νότια...
Πρόσεχε μη σε προλάβει στο δρόμο...weather1
Γεια στην παρεα.....Σ Κ στο χωριο Κορινθια και πηγαινοντας με τον πατερα μου σε ενα κτημα με ελιες για να ποτισω μεσα απο ενα ρεμα πεταχτηκαν 4 τριγωνακια. Ηταν μια ευχαριστη συναντηση γιατι ειχα μερικα χρονια να δω εκει στην περιοχη τριγωνια !!!!!
Και τωρα η εκπληξη εχει γεμιση η περιοχη απο αγριογουρουνα μου ειπαν και τρελαθηκα....hit.
Πρόσεχε μόνο Αργύρη, γιατί τα αγριογουρουνα δεν είναι τόσο ευχάριστα, ευαίσθητα και ντροπαλά στις συναντήσεις τους, όπως τα τρυγονακια...
Ειδικά αν είναι όλη η συμμορία μαζί....sarcastic.

Καλησπερίζω την παρέα!
20160823_180356.jpg

20160823_180503.jpg

20160823_181839.jpg

20160823_184342.jpg

Σπυρος αυτά τα βουνά κάτι μου θυμίζουν και από κάτω ο κάμπος .xm.;)
Μήπως είναι έξω από τα Ιωαννινα με κατεύθυνση προς Ζαγοροχωρια και Κονιτσα ?
Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Status
Not open for further replies.
Back