Ενα ειπες οτι θα του πεις και σου βγηκαν τρια!μητσαρα ενα θα σε πω. 1 Κανονησε η μερα που θα βρεθουμε να ειναι μπεκατσοκαιρος, 2 να εχεις μια μερα κενο και 3 θα σε δωσω εγω κρασακι ντοπιο φτιαγμενο απο την οικογενεια.
Υγ. Θα σε παω και σε φασοκαρτερι.....
Σας φανταζομαι μαζι στο βουνο. Θα ξεχασετε να γυρισετε!Χαχαχα... κατα λαθος μωρε...
Σωστός Κώστα...Σπυρος αυτά τα βουνά κάτι μου θυμίζουν και από κάτω ο κάμπος .xm.
Μήπως είναι έξω από τα Ιωαννινα με κατεύθυνση προς Ζαγοροχωρια και Κονιτσα ?
Καλησπέρα Άρχοντες
Ναι Λάμπρο...θα τον πας στο φασσοκαρτερι το πρωί, θα φύγεις μετα για μπεκάτσες όλη μέρα και κατά το βραδάκι θα περάσεις να τον μαζέψεις...μητσαρα ενα θα σε πω. 1 Κανονησε η μερα που θα βρεθουμε να ειναι μπεκατσοκαιρος, 2 να εχεις μια μερα κενο και 3 θα σε δωσω εγω κρασακι ντοπιο φτιαγμενο απο την οικογενεια.
Τέσσερα !!! ("Υγ. Θα σε παω και σε φασοκαρτερι.....")Ενα ειπες οτι θα του πεις και σου βγηκαν τρια!
Το νου σου Γιάννη...Καλησπέρα φιλαράκια. Δροσισε για τα καλά, μετά από τόσους μήνες με φανελάκι στο μπαλκόνι μου. Χθες το βράδυ πολλή βροχή, ειδικά στα νότια μου είπαν σήμερα πελάτες νόμιζαν από την ορμή το νερό θα τους έβγαζε στη θάλασσα. Άστατος από το πρωί ο καιρός με εναλλαγές βροχής και ηλιοφάνειας. Τώρα βρέχει και έχει και ένα αεράκι πολλή δροσερό.
Και έπεφταν τα βελανίδια Στέφανε;......να κοπαναω το κεφάλι μου στις βελανιδιές! .kkk.
Πολλές φορές ή Κυρά αναρωτιέται όταν βγαίνουνε εκτός της ΑττικηςΣωστός Κώστα...
To Μιτσικέλι είναι... λίγο 'εξω απο τα Γιάννενα προς Κόνιτσα...
Λες Σπύρο; Έχω χρόνια να βγω στα περάσματα, δεν πήγαινα λόγω δουλειάς αλλά τώρα που είμαι πενθήμερο κάτι θα γίνει.Το νου σου Γιάννη...
Κατεβαίνουν...
ΠΣΚ...πολλά υποσχόμενο...Λες Σπύρο; Έχω χρόνια να βγω στα περάσματα, δεν πήγαινα λόγω δουλειάς αλλά τώρα που είμαι πενθήμερο κάτι θα γίνει.
μητσαρα ενα θα σε πω. 1 Κανονησε η μερα που θα βρεθουμε να ειναι μπεκατσοκαιρος, 2 να εχεις μια μερα κενο και 3 θα σε δωσω εγω κρασακι ντοπιο φτιαγμενο απο την οικογενεια.