Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κατέβηκα το απόγευμα στο κέντρο για να κουρευτώ και να κάνω κάτι ψώνια. Πήγα νωρίς, που είναι ο πολύς κόσμος ακόμη στις θάλασσες, για να βρω να παρκάρω... Έλιωσα κυριολεκτικά!!! Έβγαινα από το αυτοκίνητο και ... ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω, τα ρούχα μου ήταν μούσκεμα, σαν να με είχαν μπουγελώσει ... και να έχω κατουρηθεί συγχρόνως!!! Στην κυριολεξία μου βγήκε και το λάδι ... και το νερό ... και ... :( .yel.
Ρε γ@μώτο είχα συνηθίσει με το αιρ-κοντίσιον στο αυτοκίνητο και τώρα που είμαι αναγκασμένος να κυκλοφορώ με το αγροτικό, που είναι παλιό (του 1990) και δεν έχει, υποφέρωωωω !!!
.evil.
Μόλις γύρισα σπίτι άνοιξα το αιρ-κοντίσιον, έκανα ένα χλιαρό μπανάκι ... τσίμπησα "κάτι ελαφρύ" ... .sarcastic.
20160823_203657.jpg

... και μπήκα να πω μια ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!
.very happy.

μητσαρα ενα θα σε πω. 1 Κανονησε η μερα που θα βρεθουμε να ειναι μπεκατσοκαιρος, 2 να εχεις μια μερα κενο και 3 θα σε δωσω εγω κρασακι ντοπιο φτιαγμενο απο την οικογενεια.

Υγ. Θα σε παω και σε φασοκαρτερι..... .my man.
Ενα ειπες οτι θα του πεις και σου βγηκαν τρια! .sarcastic. .sarcastic.

Σπυρος αυτά τα βουνά κάτι μου θυμίζουν και από κάτω ο κάμπος .xm.;)
Μήπως είναι έξω από τα Ιωαννινα με κατεύθυνση προς Ζαγοροχωρια και Κονιτσα ?
Καλησπέρα Άρχοντες ;)
Σωστός Κώστα....well done.
To Μιτσικέλι είναι... λίγο 'εξω απο τα Γιάννενα προς Κόνιτσα...

μητσαρα ενα θα σε πω. 1 Κανονησε η μερα που θα βρεθουμε να ειναι μπεκατσοκαιρος, 2 να εχεις μια μερα κενο και 3 θα σε δωσω εγω κρασακι ντοπιο φτιαγμενο απο την οικογενεια.

Ναι Λάμπρο...θα τον πας στο φασσοκαρτερι το πρωί, θα φύγεις μετα για μπεκάτσες όλη μέρα και κατά το βραδάκι θα περάσεις να τον μαζέψεις...
Κατα τ' αλλα μαζί θα κυνηγήσετε....sarcastic.

Καλησπέρα φιλαράκια. Δροσισε για τα καλά, μετά από τόσους μήνες με φανελάκι στο μπαλκόνι μου. Χθες το βράδυ πολλή βροχή, ειδικά στα νότια μου είπαν σήμερα πελάτες νόμιζαν από την ορμή το νερό θα τους έβγαζε στη θάλασσα. Άστατος από το πρωί ο καιρός με εναλλαγές βροχής και ηλιοφάνειας. Τώρα βρέχει και έχει και ένα αεράκι πολλή δροσερό.

Καλησπέρα φιλαράκια. Δροσισε για τα καλά, μετά από τόσους μήνες με φανελάκι στο μπαλκόνι μου. Χθες το βράδυ πολλή βροχή, ειδικά στα νότια μου είπαν σήμερα πελάτες νόμιζαν από την ορμή το νερό θα τους έβγαζε στη θάλασσα. Άστατος από το πρωί ο καιρός με εναλλαγές βροχής και ηλιοφάνειας. Τώρα βρέχει και έχει και ένα αεράκι πολλή δροσερό.
Το νου σου Γιάννη...
Κατεβαίνουν...;)

Σωστός Κώστα....well done.
To Μιτσικέλι είναι... λίγο 'εξω απο τα Γιάννενα προς Κόνιτσα...
Πολλές φορές ή Κυρά αναρωτιέται όταν βγαίνουνε εκτός της Αττικης
γιατί κοιτάζω με τόσο περιέργεια τα βουνά και τους καμπους
Ή απάντηση παραμένει ή ίδια :
γιατί είμαι Κυνηγός και λατρεύω τις ομορφιές της υπαίθρου και δεν τις αλλαζω με όσα πολυκαταστήματα και τσιμέντα μου μοστραρουν στην σύγχρονη κοινωνία που μου ζητούν να ακολουθησω
Επειδή τον τόπο σου τον λατρεύω βάζω το παρακάτω ασμα που ή μελωδία του μου προκαλεί ανατριχιλα και μου ξυπνά αναμνήσεις ;)

Πόσο μ αρέσει να μου τα λες ένα ένα ......sarcastic.

Έλυσα προλίγου και την καραμπίνα και της έκανα ένα πρόχειρο καθάρισμα, γιατί χθες βράδυ που γύρισα από το σκοπευτήριο βαρέθηκα να το κάνω. Βασικά καθάρισα πρόχειρα την αποθήκη το πιστόνι και το ποτηράκι της κάννης, με WD-40 και χαρτί κουζίνας. Ευτυχώς δεν είχε κανένα ίχνος σκουριάς, μόνο λίγη κάπνα, αλλά δεν είχα εμπιστοσύνη ότι δεν θα εμφάνιζε ως αύριο, γιατί έχει την τάση να πιάνει σκουριά σ΄αυτή την περιοχή. Δεν της έκανα πλήρη κανονικό καθαρισμό, αφού αύριο θα ξαναπάω ... .hunter.1
Τώρα ώρα για .sleepy.... Καληνύχτα - καλό ξημέρωμα .....

Status
Not open for further replies.
Back