Αντε με το καλό Στέλιο και να το παρεις στα χέρια σου καλύτερο απ' οτι το' χεις στο μυαλό σου!!!!Τώρα μόλις με πήρε τηλ. ο Παπατσαρούχας. Γύρισε λέει νωρίτερα (μου είχε πει ότι θα γύριζε αύριο) και με πήρε να δούμε πως να μου στείλει το δίκαννο. Του είπα για ACS, που θα μου το φέρνανε εδώ στη δουλειά, αλλά δεν έχουν λέει συνεργασία και δεν θα μπορούσα να πληρώσω με αντικαταβολή. Θα έπρεπε να του βάλω τα λεφτά στην τράπεζα, αλλά στη EUROBANK και όχι ΠΕΙΡΑΙΩΣ που έχω εγώ, οπότε τζίφος.
Έτσι κανονίσαμε να το στείλει με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και να πληρώσω με αντικαταβολή. Μπορεί και αύριο το απόγευμα να το έχω στα χέρια μου!
Τώρα ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα ... αν έκανε καλή δουλειά ή ... μου το "γάμηκε" ...
Μαλακίας το ανάγνωσμα ........Καλημέρα......σαν να μας τη κάνει από νωρίς-νωρίς το καλοκαίρι εφέτος....
Παράλληλα διαβάζω κάτι παπαγαλάκια (όπως κάθε χρόνο στο διαδύκτιο) ότι αναμένουμε χειμώνα αρκετά πιό βαρύ από αυτούς που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια....είδομεν
Δεν ανησυχώ Γιάννη, μόνο ανυπομονώ λιγάκι!!!Καθυστερημενη καλημερα σε ολους.
Στελιο,με το καλο να παραλαβεις το εργαλειο!Μην αγχωνεσαι,"βιτρινα" θα ειναι!
Αυτα ειναι τα ωραια,Στελιο!Συγχαρητηρια για το παιδι.Μεγαλη αβαντα σε καιρους χαλεπους!Δεν ανησυχώ Γιάννη, μόνο ανυπομονώ λιγάκι!!!
Και θέλω να σε ευχαριστήσω κι από εδώ δημόσια για το ενδιαφέρον που έδειξες, που πήγες μόλις το έστειλα και το είδες, και μίλησες στον Ντίνο και του τόνισες το προσωπικό σου ενδιαφέρον να γίνει καλή δουλειά. Να είσαι καλά φίλε!!!
Διπλή χαρά σήμερα, μετά τη γκαντεμιά των τελευταίων εβδομάδων: πέρασε ο ανιψιός μου στη σχολή που ήθελε, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο εδώ στα Χανιά ...
Πολύ σημαντικό και για την οικογένειά του το ότι θα μένει στο σπίτι τους, στη σημερινή εποχή της οικον. κρίσης...
Τις κυρίες για Λονδρέζες τις κόβω.Να βάλω και τη δικιά μας να γίνουν τριπλέτα ;
Φίλοι μου καλοί θελω να μοιραστω μαζί σας τον προβληματισμό μου για το φαινόμενο της επιδειξομανίας οχι προς ΄Θεου στο δικό μας φορουμ που ειναι αξιοπρεπέστατο αλλα στο fB για όσους διαθετουν λογαριασμό.Καταντα αηδία ο καθημερινός βομβαρδισμος με φωτογραφίες τρυγονιών αραδιασμένα κατα εκατοντάδες πανω σε αγροτικά η τζίπ.Σήμερα δεν άντεξα και για να μην ανοιξω κουβέντα με τους συγκεκριμένους εντός εισαγωγικών συναδερφους , προτίμησα να κανω like σε μια φυσιολογική πολλη ωραία φωτογραφια με καμια 10ρια τρυγονια ενος συναδερφου , και ταυτόχρονα με ωραιο τρόπο να υποδειξω στους επιδειξομανείς πως καπως ετσι δεν προκαλουν ., και προέτρεψα τον διαχειριστή της ομάδας να τους μαζέψει ορισμένους.Καποια στιγμή μου την επεσε ο διαχειριστης και με κεφαλαία γραμματα απαιτησε να σταματήσω την κουβεντα αυτη , εγω πολυ ευγενικα του είπα να μην φωνάζει και επειδη εχουμε δημοκρατία μπορω να σχολιαζω ελευθερα χωρις υβρεις .Η απάντηση ηταν να σβησει την συζήτηση αυτή και εγω φυσικά να αποχωρησω απο τη ομαδα του διακριτικα και να αφήσω χωρο σε κάποιους αλλους του επιπέδου του να μπουν.Τα σχόλια δικά σας.
Γιατί όχι; για να δούμε!Τις κυρίες για Λονδρέζες τις κόβω.Να βάλω και τη δικ9ιά μας να γίνουν τριπλέτα ;
Στο καφενείο των κυνηγων φίλε Δημήτρη.Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε σε ποια ομάδα του φατσοβιβλίου ο διαχειριστής της σελίδας αντιλαμβάνεται τα πράγματα τόσο δημοκρατικά.
Οι τέσσερις απολαύσεις της ζωής....