Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα στην παρέα
μεγάλες χαρές κι εμείς ο ανηψιός μου πέρασε Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πολυτεχνείο Πάτρας
Στέλιο συγχαρητήρια και για τον δικό σου ανηψιό .congrats.

Μύρο πού την βρήκες μωρέ;;;;; την είχα ξεχάσει
ποτάκια οπλάκια μωράκια κι απο κάτω ποιόοοοοοοος;;;;;; ο blanco .banana.
εγώ είμαι πίσω από το φακό .ha ha ha.

Πάμε στα ευχάριστα τώρα, σφάξαμε τώρα το απόγευμα μια προβατίνα 23 κιλά καθαρή χωρίς τη συκωταριά .sarcastic.

Δώσε στίγμα να πάρω και τα υπόλοιπα ρεμάλια να έρθουμε για καφέ.sarcastic.

.bike Τι ώρα κλείνεις το μαγαζί ;
Άντε πάμε να πιούμε τον καφέ και μετά να γίνει το Ευβοϊκό Βατερλό !

Πάμε στα ευχάριστα τώρα, σφάξαμε τώρα το απόγευμα μια προβατίνα 23 κιλά καθαρή χωρίς τη συκωταριά .sarcastic.
Βασίλη ξέρεις είμαι άνθρωπος που δεν πιέζω αλλά 3 χρόνια ο Γιώργης μου έχει τάξει ένα καλό μεζέ μήπως ήρθε η ώρα;;;; .sarcastic.

Κάποιος καπεταν θεοδωρος ειναι?
Αν ναι γραψτον εκει που βλεπεις αμα πας για κατουρημα.
Αν ειναι ο ίδιος που εγραφε στο e-artemis πριν χρόνια κατάλαβα τι παιζει φίλε μου , κακώς που ειχα ακολουθήσει την ομάδα του δεν το πήρα χαμπάρι απο την αρχή..smashfrak.

Καλησπέρα σε μικρούς και μεγάλους. :)

Έβγαλα τα μάτια μου σήμερα όλη μέρα στον υπολογιστή να τελειώσω μια παρουσίαση που κάνω.

Πεινάω πολύ αλλά τις επόμενες μέρες προβλέπεται μεγάλη κραιπάλη από κρέας οπότε για σήμερα το βράδυ μόνο ντοματοσαλάτα και λευκό κρασί.

Α να μην το ξεχάσω επειδή σας έχω καλομάθει με φωτογραφίες του «κώλου» ορίστε κάτι σημερινό όχι πολύ καλό αλλά τίμιο για την ηλικία της.
(εντάξει ξέρω σας έχω μάθει σε καλύτερα .ha ha ha.)
Πότε θα βγει κανένας γνωστός και θα πει ρε μαλάκα αυτή είναι η κοπέλα/γυναίκα μου .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back