D
dionisis
Δώσε στίγμα να πάρω και τα υπόλοιπα ρεμάλια να έρθουμε για καφέΠάμε στα ευχάριστα τώρα, σφάξαμε τώρα το απόγευμα μια προβατίνα 23 κιλά καθαρή χωρίς τη συκωταριά
Δώσε στίγμα να πάρω και τα υπόλοιπα ρεμάλια να έρθουμε για καφέΠάμε στα ευχάριστα τώρα, σφάξαμε τώρα το απόγευμα μια προβατίνα 23 κιλά καθαρή χωρίς τη συκωταριά
Μύρο πού την βρήκες μωρέ;;;;; την είχα ξεχάσει
Πάμε στα ευχάριστα τώρα, σφάξαμε τώρα το απόγευμα μια προβατίνα 23 κιλά καθαρή χωρίς τη συκωταριά
Δώσε στίγμα να πάρω και τα υπόλοιπα ρεμάλια να έρθουμε για καφέ
Βασίλη ξέρεις είμαι άνθρωπος που δεν πιέζω αλλά 3 χρόνια ο Γιώργης μου έχει τάξει ένα καλό μεζέ μήπως ήρθε η ώρα;;;;Πάμε στα ευχάριστα τώρα, σφάξαμε τώρα το απόγευμα μια προβατίνα 23 κιλά καθαρή χωρίς τη συκωταριά
Δεν ήμουν ενεργό μέλος αλλα βλέποντας τις φωτογραφίες τα πήρα στο κρανίο ρε φίλε .Φώτη , που πήγες ρε φίλε και έμπλεξες;;;;;;;
Δεν ήξερες , δεν ρώταγες;;;;;;.asking.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558689814318341&set=gm.974349692711838&type=3&theater
Δείτε το σχόλιο μου και θα καταλάβετε
το μυαλό του καθενός λειτουργεί διαφορετικά κάποιων είναι.........ας μη το πώΔεν ήμουν ενεργό μέλος αλλα βλέποντας τις φωτογραφίες τα πήρα στο κρανίο ρε φίλε .
Να φερω το αμαξι Μακη η με τα ποδια??το μυαλό του καθενός λειτουργεί διαφορετικά κάποιων είναι.........ας μη το πώ
χαλάρωσε και πάμε παρακάτω
Αν ειναι ο ίδιος που εγραφε στο e-artemis πριν χρόνια κατάλαβα τι παιζει φίλε μου , κακώς που ειχα ακολουθήσει την ομάδα του δεν το πήρα χαμπάρι απο την αρχή..smashfrak.Κάποιος καπεταν θεοδωρος ειναι?
Αν ναι γραψτον εκει που βλεπεις αμα πας για κατουρημα.
Παίζει καμια καλή ταβέρνα παρακάτω ;;;;;πάμε παρακάτω
Aστους μην χαλιεσε ΦωτηΑν ειναι ο ίδιος που εγραφε στο e-artemis πριν χρόνια κατάλαβα τι παιζει φίλε μου , κακώς που ειχα ακολουθήσει την ομάδα του δεν το πήρα χαμπάρι απο την αρχή..smashfrak.
Αμε και με πολυ πρασινο..........................Παίζει καμια καλή ταβέρνα παρακάτω ;;;;;