Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα! Άντε να έρθει η Παρασκή να βγω σε άδεια γιατί δεν την παλεύω κάστανο! Συγχαρητήρια στα ανήψια σας Μάκη και Στέλιο! Όλα καλά να πάνε εύχομαι! Θα σας πω αυτό που σας είπε και ο Μάνος το οποίο είναι κάτι που κάναμε και εμείς όταν ήμασταν 20-21 χρονών. Μετά από 3 χρόνια στις σπουδές τους να πάνε να βρουν μια εταιρεία πάνω στο αντικείμενό τους και να ζητήσουν να πηγαίνουν όσες ώρες μπορούν να δουλεύουν χωρίς μισθό! Ο Μάνος έτσι έκανε και έπιασε την πρώτη του δουλειά στα 20 στην οποία έμεινε πολλά χρόνια και έφτασε να είναι αναγκαίος για την εταιρεία. Εγώ έπιασα στα 22 με αυτό τον τρόπο αλλά δεν ευδοκίμησε γιατί ακολούθησα άλλο μονοπάτι! Έμαθα όμως πολλά και κυρίως βρήκα αυτό που θέλω να κάνω στην ζωή μου!! Φιλική συμβουλή είναι αυτή :)

Καλημέρα σας

Σήμερα ενώ ήμουν ευδιάθετος με τη σημερινή βόλτα με τα σκυλιά και ξεκίνησα το δρόμο της επιστροφής, χαλάστηκα βλέποντας έναν τύπο με το όπλο κρεμασμένο να περπατάει μαζί με δυο λαγόσκυλα. .fiurius. Με χαιρέτησε με παγωμένο βλέμμα, ενώ εγώ τον αγριοκοίταζα. Δηλαδή αν τον ρωτούσα τι κυνηγάει θα μου έλεγα ορτύκια; .hair. Τα λαγόσκυλα με πήραν στο κυνηγητό και εγώ έβγαλα φωτό. Στους κίτρινους κύκλους είναι τα σκυλιά και στον κόκκινο δεν διακρίνεται καλά ο τυφεκιοφόρος...
image posting

Τι κλασσικο να βγαζεις τα λαγοσκυλα τετοια εποχη, να πιασεις κανενα κακομοιρη λαγουδακο (πολλες φορες και μισο κιλο) να ξεπεινασεις. :(

Και φαντασου οτι ο συγκεκριμενος θα επρεπε να το σεβεται λιγο περισσοτερο το θηραμα που κυνηγαει.

καλημερα κυριοι. επεσε δουλειτσα σημερα. απο τις 6 μεσα και θα τελειωσουμε κατα τις 9 το βραδυ. στελαρα καλως το δεχτηκες το πακετο και περιμενουμε εντυπωσεις και φωτο. βικτωρα ο κολητος μας ο μαυρος τουφεκισε ενα τρυγονακι σημερα αλλα ηταν μακρινο και δεν το βρηκε

Με πηρε το πρωι τηλεφωνο. Ηταν να ανεβω και γω, εβαλα ξυπνητηρι και ουτε το ακουσα. Χτες το διαλυσαμε κατα τις 9 απο πανω...

Status
Not open for further replies.
Back