Αμα πετυχεις μικρε πελατη γυναικα κ ηλιθια την εκανες.Να ωραίες ειδικότητες... μου 'χετε βγάλει και το παρατσούκλι, βρε λες; .xm..buy.
εδώ ρε Ζολώ ίδιοι είμαστε .banana.
Νικολα,η σκοπευση εναι ενας απο τους λογους.Η προσκοπευση ειναι η ιδια,επι της ουσιας.Αλλαζει η αισθηση και η εικονα.Η μακρυτερη καννη παιζει ρολο και στο ζυγισμα του οπλου κανοντας το,συνηθως, πιο μπροστοβαρο και πιο βολικο σε τουφεκιες με πλαγια κινηση,λογω ροπης."Κραταει"την κινηση και βοηθαει στην αποφυγη,του συνηθισμενου λαθους, να την σταματαμε κατα τον πυροβολισμο.Να σας ρωτήσω το εξής, υπάρχουν τα διάφορα μήκη κανών για λόγους σκόπευσης. Ένα 71cm δεν χρειάζεται την εμπροσθοσκόπευση του 67cm. Κατάλαβα σωστά ;
Αν μπορείς να λείψεις μια Παρασκευή από τις 7:30 το απόγευμα μέχρι το Σάββατο το πρωί στις 8, έλα μαζί μου να γεμίσουμε ένα ψυγείο ψάρια
Σϊγα ρε μεγάλε .... κανε και λίγο τσου... θα γεμίσετε ...Αν μπορείς να λείψεις μια Παρασκευή από τις 7:30 το απόγευμα μέχρι το Σάββατο το πρωί στις 8, έλα μαζί μου να γεμίσουμε ένα ψυγείο ψάρια
Δεν μπορεί γιατί είναι οι ώρες που τρέχει...Αν μπορείς να λείψεις μια Παρασκευή από τις 7:30 το απόγευμα μέχρι το Σάββατο το πρωί στις 8, έλα μαζί μου να γεμίσουμε ένα ψυγείο ψάρια
Νικολα,η σκοπευση εναι ενας απο τους λογους.Η προσκοπευση ειναι η ιδια,επι της ουσιας.Αλλαζει η αισθηση και η εικονα.Η μακρυτερη καννη παιζει ρολο και στο ζυγισμα του οπλου κανοντας το,συνηθως, πιο μπροστοβαρο και πιο βολικο σε τουφεκιες με πλαγια κινηση,λογω ροπης."Κραταει"την κινηση και βοηθαει στην αποφυγη,του συνηθισμενου λαθους, να την σταματαμε κατα τον πυροβολισμο.
Εχει μετρησιμη διαφορα και στην ταχυτητα των σκαγιων, που ειναι μεγαλυτερη στη μακρυτερη καννη.