Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οπότε ειναι θέμα συνήθειας η διαφορά του μήκους, όχι βλητικότητας η άλλων αισθητών επιδόσεων.
Και λειτουργικοτητας!
Δεν ειναι πολυ βολικο ενα οπλο με 76-81cm καννη,στο μπεκατσοκυνηγι,για παραδειγμα.
Αν βολευει τον καθενα βεβαια,.....τα σκυλια δεμενα!
Δεν παραβλεπουμε και τον παραγοντα
....μοδα!

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα πέλμα για το κοντάκι, το υπάρχων ειναι σκληρό πλαστικό (βακελιτης) τι προτείνεται ;

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα πέλμα για το κοντάκι, το υπάρχων ειναι σκληρό πλαστικό (βακελιτης) τι προτείνεται ;
Οτι και να βαλεις,Νικο,προσεξε να εχει την ιδια διασταση μ'αυτο που εχεις πανω στο οπλο,τωρα.Οχι μονο στο παχος,μα και στην ενδεχομενη αλλαγη του πιτς.Εκτος και θελεις ν'αλλαξεις κατι.Τα "λαστιχενια"κανουν αποσβεση στο κλωτσημα,σκαλωνουν ομως στην περιοχη της μασχαλης κατα την επωμιση.Νομιζω οτι αυτο που σου προτινει ο Τασος εχει τελειωμα απο βακελιτη,στο πανω μερος και δεν θα 'χεις προβλημα.
Αυτο θα το'χεις στην ...τσεπη σου!:(

Κι εγω το old english χρησιμοποιω,Τασο.Της ιδιας μαρκας.Οταν αποκτησει και την πατινα του,δεν κολλαει.Ειναι λιγο προβλημα στην αρχη,αν τριφτει και στην πανω μερια για να προσαρμοστει περιμετρικα.Ο βακελιτης δεν κολλαει σιγουρα.

Καλησπέρα στην παρέα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται με τους σεισμούς στην περιοχή. Σήμερα το πρωί στις 4, ενώ κοιμόμουν ξύπνησα από τον σεισμό.
Από ότι είδα στο ίντερνετ δεν ήταν μεγάλος (3,6) αλλά είχε διάρκεια. Βγήκα στο μπαλκόνι μετά επειδή δεν νύσταζα και ήταν κόσμος στα μπαλκόνια άρα δεν ξύπνησε μόνο εμένα.
Το ίδιο έγινε και χθες το πρωί στις 10 και προχθές το απόγευμα στις 8.
3 μέρες, 3 σεισμοί… .xm.

Καλησπέρα στη παρεα. Επιστροφή απο το χωριό όπου τελειώσαμε με τις εργασίες, με κουτιανε ο ήλιος μιας και μονωσαμε τη σκέπη του πατρικού καθ αλλάξαμε κεραμίδια. Είχαμε και παρέα ενα ζευγάρι τρυγόνια που σουλατσαριζαν γυρω απο το κοτέτσι, εγω τα ψάχνω στους κάμπους και αυτά ειναι στο σπιτι .buy buy.
Παωνα τη πέσω κάνα 2ωρο γιατί ο μικρός και η σύζυγος θελουν τσάρκα το απόγευμα .sarcastic.

Κι εγω το old english χρησιμοποιω,Τασο.Της ιδιας μαρκας.Οταν αποκτησει και την πατινα του,δεν κολλαει.Ειναι λιγο προβλημα στην αρχη,αν τριφτει και στην πανω μερια για να προσαρμοστει περιμετρικα.Ο βακελιτης δεν κολλαει σιγουρα.

Γιάννη το μόνο που κάνω , βάζω λίγο σπρέι σιλικόνης και το σκουπίζω αμέσως σαν συντήρηση. Τον βακελίτη τον απέφυγα για την περίπτωση που χτυπήσει και σπάσει.

YΓ. Το λαμπρατο σταθερή αξία στο προφίλ σου και στο Viber.

.

καλησπέρα σας μόλις ξύπνησα από ύπνο 3 ωρών,το τράβηξα λίγο μιας και σήμερα παραμονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου γιορτάζει ο Μαραθώνας κι έχουμε πανηγύρι οπότε και ξενύχτι
έχω και ρεπό αύριο και μου ήρθε κουτί :)

Καλημέρα σε όλους.

Μόλις επέστεψα και εγώ απο Γραμματικό. 2 καρακάξες και ένα αγριοπερίστερο στο σακί. Πολλές καρακάξες στην περιοχή και στο σημείο που καθόμουν δεν με έβλεπαν και ερχόντουσαν απο πίσω μου. Έριξα σε 5 πήρα τις 2 και απο αυτές ευχαριστήθηκα την μία που ήταν ψιλά και μακριά.Πρώτη φορά χτυπάω κάτι τόσο μακριά .Το υπολόγισα περίπου στα 50 μέτρα. Ίσως με βοήθησε και η τύχη.

Καλή Κυριακή να έχουμε.
αν αντέχω απ το ξενύχτι θα πάω το πρωί πιστεύω κάτι ν άφησες .sarcastic.

Αν μπορείς να λείψεις μια Παρασκευή από τις 7:30 το απόγευμα μέχρι το Σάββατο το πρωί στις 8, έλα μαζί μου να γεμίσουμε ένα ψυγείο ψάρια ;)

Δεν έχω πρόβλημα στο να λείψω.Βαριέμαι την διαδικασία με τα καράβια .
Κάποτε ψάρευα όλη μέρα και γύριζα στο σπίτι στις 12 το βράδυ για να ξαναφύγω στις 4 το πρωί με άλλον και να πάω εκει που ήμουνα μέχρι τις 12 !!
Τι τρέλα κουβαλούσα .

καλησπέρα σας μόλις ξύπνησα από ύπνο 3 ωρών,το τράβηξα λίγο μιας και σήμερα παραμονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου γιορτάζει ο Μαραθώνας κι έχουμε πανηγύρι οπότε και ξενύχτι
έχω και ρεπό αύριο και μου ήρθε κουτί :)

Πανηγύρι η γυφτοπανήγυρο ; .yelling.

Status
Not open for further replies.
Back