Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας μόλις ξύπνησα από ύπνο 3 ωρών,το τράβηξα λίγο μιας και σήμερα παραμονή Αγ.Ιωάννου Προδρόμου γιορτάζει ο Μαραθώνας κι έχουμε πανηγύρι οπότε και ξενύχτι
έχω και ρεπό αύριο και μου ήρθε κουτί :)
Και εμείς τον έχουμε πολιούχο και κάνουμε πανηγύρι με παζάρι, από τότε που ήρθαν οι πρόσφυγες το '22 από τον Ελλήσποντο και έφεραν μαζί τους και την εικόνα του.
Γεμίζει το χωριό σούβλες, αφού παντού μυρίζει η τσίκνα και ο καπνός φαίνεται από πολύ μακριά να αιωρείται πάνω από το χωριό .sarcastic. Αν και όπως λέει ο πατέρας μυο και μεγαλύτεροι γενικά έχει χάσει την ομορφιά του και την παραδοσιακότητά του, ακόμα κρατάει και πάντα μας γεμίζει με νοσταλγία για το καλοκαίρι που φεύγει και για τις διακοπές που τελειώνουν....

Καλημερα κ καλη εβδομαδα...
Σε ρυθμους μπασιματων αρχιζουμε να μπαινουμε πλεον και ηδη τα βραδινα βοριαδακια εχουν αρχισει να δουλευουν...
Μετα απο σχεδον ενα μην που ηταν Καλαματα ο AltairLusso σημερα θα με αφησει πλεον να δουλεψω μονο μου οπως μου αρεσει... .buy..ha ha ha. Ειδαμε κ παθαμε να γλιτωσουμε απο δαυτον... .hair..yelling.
Περα απο την πλακα, ειναι ωραια να κανεις τα πρωτα κυνηγια της χρονιας με αδελφικους φιλους, μακαρι να ειμασταν πιο κοντα να κυνηγαγαμε ακομα περισσοτερο παρεα... Περασα πολυ ωραια κ ριξαμε πολυ γελιο....shake hands. Σας περιμενουμε παλι φιλε οικογενειακως... .RESPECT.
Το ΣΚ να ειμαστε καλα εχει καρτερια σε Μανη και Βασιλιτσι κ ελπιζω να δω τα πρωτα να σκανε απο τη ρεματια... .love.

H φωτογραφια στα πετρινα της Μανης με φοντο τη θαλασσα καταπληκτικη Αρι. Αφηνει το νου να ταξιδευει και να ονειρευεται τρυγονια που σκανε απο το πουθενα, σκετη μαγεια!!!

.hair..yelling.
Περα απο την πλακα, ειναι ωραια να κανεις τα πρωτα κυνηγια της χρονιας με αδελφικους φιλους, μακαρι να ειμασταν πιο κοντα να κυνηγαγαμε ακομα περισσοτερο παρεα... Περασα πολυ ωραια κ ριξαμε πολυ γελιο....shake hands. Σας περιμενουμε παλι φιλε οικογενειακως...
Σ'ευχαριστώ φιλαράκι, με υγεία εύχομαι στα επόμενα...:)

καλησπέρα σας ωρέ
2 ωρίτσες μεσημεριανός ύπνος μετά το χθεσινό ξενύχτι ήταν ότι έπρεπε
σήμερα πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο πανηγύρι και το πρόγραμμα έχει στο ψητοπωλείο της γειτονιάς μου Κρητική Βραδιά :)

Καλησπερα στην παρεα,σημερα με πηρανε τηλ απο τον συλλογο για εξετασης την πεμπτη 10 ωρα ;)
Άντε με το καλό και η άδεια:)
Είσαι τυχερός που φέτος θα πέσεις σε τσιχλοχρονιά.llk..big smile.
Χαιρετώ τα πλήθη του HL .ha ha ha.
ουοουουουουουουουουουουουουουουο

Status
Not open for further replies.
Back