Μεγαλη ταλαιπωρια!το πιο λεβέντικο κυνήγι με μεγάλη δυσκολία για τον κυνηγό και τον σκύλο
Να ξερεις οτι τα media markt δεν ειναι και τα πιο φτηνα εξω, η μεσον ιντερνετ θα βρεις καλυτερες τιμες και σηκωνη παζαρι ΒασιληΚαλησπέρα μάκγες. Πριν λίγο επέστρεψα από μια αναγνωριστική βόλτα στα Media Markt για λευκές συσκευές. Πολύ ακριβά τα πάντα! Έψαξα λίγο τώρα στο ιντερνετ και βρίσκω έως και 150€ κάτω σε άλλα μαγαζιά τα ίδια προϊόντα! Αναρωτιέμαι, αν τους κάνω παζάρια θα μου κόψουν κάτι ή μόνο τον κώλο έχουν σκοπό να μου κόψουν??
ψαξιμο πολύ Bill και παραγγελία μεσω Net ... πχ ΚωτσοβολοςΚαλησπέρα μάκγες. Πριν λίγο επέστρεψα από μια αναγνωριστική βόλτα στα Media Markt για λευκές συσκευές. Πολύ ακριβά τα πάντα! Έψαξα λίγο τώρα στο ιντερνετ και βρίσκω έως και 150€ κάτω σε άλλα μαγαζιά τα ίδια προϊόντα! Αναρωτιέμαι, αν τους κάνω παζάρια θα μου κόψουν κάτι ή μόνο τον κώλο έχουν σκοπό να μου κόψουν??
Καλησπέρα μάκγες. Πριν λίγο επέστρεψα από μια αναγνωριστική βόλτα στα Media Markt για λευκές συσκευές. Πολύ ακριβά τα πάντα! Έψαξα λίγο τώρα στο ιντερνετ και βρίσκω έως και 150€ κάτω σε άλλα μαγαζιά τα ίδια προϊόντα! Αναρωτιέμαι, αν τους κάνω παζάρια θα μου κόψουν κάτι ή μόνο τον κώλο έχουν σκοπό να μου κόψουν??
διαβάζοντας στις σελίδες του φορουμ ειδα ότι όταν αγοράζει κάποιος καινούργιο όπλο ρυθμίζει το κοντάκι στα μέτρα του. Εγώ δεν το έχω κάνει, τι πρέπει να κάνω ;
Σου εστειλα και μνμ ,αλλά ψάξε και διάβασε και σε λίγες μέρες θα εχεις καταλάβει πολλά πράγματα και οι ερωτήσεις σου και οι απορίες θα γίνουν πιο συγκεκριμένες..ευχαριστώ Δημήτρη, δεν έιχα ιδέα για τα «ψιλοτουφεκίζει», «χαμηλοτουφεκίζει» των όπλων
Νικο,το κοντακι ειναι το Α-Ω.ευχαριστώ Δημήτρη, δεν έιχα ιδέα για τα «ψιλοτουφεκίζει», «χαμηλοτουφεκίζει» των όπλων
Σιγά σιγά θα την κάνω κι εγω.Σήμερα άρπαξα μια ψύξη από το πρωί που πήγα για τρέξιμο και μπήκα στο αμάξι μούσκεμα με ανοιχτά παράθυρα.
Έχει πιαστεί το σβέρκο μου και εχω φοβερό πονοκέφαλο.
Εκτός τη θερμαντική κρέμα που λέει ο Νίκος θα σου πρότεινα την επομενη να κλείνεις λίγο τα παράθυραΚαλο βράδυ παιδιά , Δημήτρη θα σου προτεινα μια θερμαντική κρέμα για την ψύξη, για τον πονοκέφαλο τα γνωστά.