Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμεις τα λεμε παπουτσοσυκα.
Υπεροχο παγωμενο φρούτο.
Προσοχη ομως.
Υπερβολικη καταναλωση εχει αμεσες επιπτωσεις στο εντερο.
Καποιοι κανουν μεερες να πανε τουαλετα κ κάποιοι τρέχουν κ δεν φτάνουν :)
.crying smile..crying smile..crying smile.
Την είχα πατήσει πιτσιρικάς Χρυσανθε, βέβαια θυμάμαι είχα κατεβάσει μια γαβάθα........

Παύλο καλώς να έρθεις στη πατρίδα και στο νησί. Για να δούμε εσένα περιμένουν τα τρυγονάκια........;)

Γιαννη εχω καψει τοσο πολυ τη γουνα μου σε αυτα τα πουλια που λιγο χλωμο το κοβω. Παρολα αυτα μονο η πρωινη βολτα με τα φιλαρακια στο γνωστο μερος μετραει. Ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα, στειλε μηνυμα για σκοπευτηριο

Γιαννη εχω καψει τοσο πολυ τη γουνα μου σε αυτα τα πουλια που λιγο χλωμο το κοβω. Παρολα αυτα μονο η πρωινη βολτα με τα φιλαρακια στο γνωστο μερος μετραει. Ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα, στειλε μηνυμα για σκοπευτηριο
Όλοι λίγο πολύ καμμένοι είμαστε, τα τρυγόνια περιμέναμε ; .sarcastic.
Θα τα πούμε και απο κοντά Παύλο.....;)

Σας καληνυχτίζω γιατί σήμερα απο τις 5 στο πόδι και αυριο πάλι το ίδιο καθότι έχει δρομολόγιο για παραλαβή του μεσαίου.
Καλό βράδυ και ονειρευτείτε.Και μια φωτό από δυο χρόνια πριν.

sto_telos_fasses_AVI_000978092.jpg

Σας καληνυχτίζω γιατί σήμερα απο τις 5 στο πόδι και αυριο πάλι το ίδιο καθότι έχει δρομολόγιο για παραλαβή του μεσαίου.
Καλό βράδυ και ονειρευτείτε.Και μια φωτό από δυο χρόνια πριν.

sto_telos_fasses_AVI_000978092.jpg
Καλο ξημέρωμα Δημητρη, η φώτο απλά υπέροχη.

Γύρισε το φιλαράκι από τις διακοπές στο νησί και το μενού είχε σκοπευτηριο μιας και είχαμε καιρό να ρίξουμε καμία μπαλοτα.
Στο δρόμο είχαμε και ωραίες συναντήσεις.

upload images
image hosting over 10mb

how to take screenshots

Είδαμε και ελαφια και χήνες αλλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να βγάλω καμία φωτο.

Last edited:
Καλό μήνα μάγκες μου με δύναμη και υγεία.
Τα χειμωνιάτικα κυνήγια που αρέσουν σε μένα ολο και πλησιάζουν :)
Καλό θα είναι φέτος να ξεκινήσετε να αγοράζετε φυσίγγια. ........γιατί θα γίνει της πουτανας .ha ha ha..banana.

Status
Not open for further replies.
Back