Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα να έχουμε :)
Ο κυρ Τάσος το μάτωσε σήμερα στην Αγία Βαρβάρα (Λαυρεωτική) και πήρε χαρούμενος πρωί-πρωί τον πατέρα μου να του το πει, συνκυνηγοί για μια ζωή και οικογενειακοί φίλοι, που ο αδυσώπητος χρόνος και τα προβλήματα τους απομάκρυναν. Το κυνήγι όμως ήταν πάντα μια καλή αφορμή για να επικοινωνούν και να λένε τα δικά τους. Αν και πατημένα τα 80 πλέον, χάρηκα πολύ που έβγαλε φέτος άδεια και που μπορεί ακόμα να βαρέσει τρυγόνια. :)

Ρε συ, ο πατερας μου σταματησε το κυνηγι το 2009 περιπου, και ηταν 82. Τσουκου τσουκου καθε χρονο επιανε 1-2, αλλα το βλεμμα του οταν το επιανε ηταν βλεμμα 15χρονου. Σιγουρα τον ξανανοιωνε μια τετοια εμπειρια, οπως και τον Κυρ Τασο, οπως και πολλους αλλους που παιρνουν τα βουνα, ενω η κοινη λογικη λεει οτι θα επρεπε να ειναι σπιτι τους.

Παιδια σημερα δωσαμε εξετασεις για την αδεια ολα οκ.....πιστευω δευτερα τριτη να μας φωναξουν να παμε τα χαρια για την εκδοσεις της αδειας.....ha ha ha.
BRAVO καλορίζικος, εμάς μας είχαν ζητήσει τα χαρτιά προκαταβολικά θυμάμαι και η άδεια βγήκε μέσα σε λίγες μέρες, περάσαμε εξετάσεις, πλερώσαμε και όλα οκ

Εμείς επί τόπου, δώσαμε, βγήκαν αμέσως τα αποτελέσματα και αμέσως βγάλαμε τις άδειες μας. Βέβαια ήμασταν 15 άτομα μόνο, δεν ξέρω Αθήνα τι παίζει.

Πρεπει να ειμασταν γυρω στα 30με 35 ατομα Βασιλη τωρα δεν ξερω αυτοι ειπανε δευτερα

Status
Not open for further replies.
Back