Mafia Calabria
Moderator
Χαιρετώ την παρέα.
Σε παχνί την ταίζεις ;Τελικά όχι μόνο ισχύει αυτό που ανέβασα χθες για τους άνω των 30, αλλά οι κάτω των 30 τις μαγειρεύουμε εμείς.
Να την παρακαλάς να βγείτε έξω για φαγητό και να μην θέλει. Τι για τσίπουρα είπα, τι κρασιά είπα , τι σούβλες, τίποτα…
Αύριο θα ανάψω κάρβουνα στην ταράτσα δεν έχει ρύζι και μαλακιές.
Καλή όρεξη σε όλους, πάω να ταΐσω την κυρά μου.
Κάτι τέτοιοι βγαίνουνε στην πιάτσα και μας χαλάνε τις γυναίκες...Σε παχνί την ταίζεις ;
Σε παχνί την ταίζεις ;
Σε παχνί την ταίζεις ;
Κάτι τέτοιοι βγαίνουνε στην πιάτσα και μας χαλάνε τις γυναίκες...
Μην πας είναι σκέτη απογοήτευσηΝαι το έμαθα και εγώ ότι εκεί που λες έχει καλό μπάσιμο
Άμα προλάβω θα πάω και εγώ
Καλημέρες
Φίλε 2 χρόνια τώρα δεν ξέρω τι θα πει σίδεροεκεί που κωλώνω είναι το πλύσιμο των πιάτων, το βαριέμαι αφάνταστα. Να μαγειρεύω μου αρέσει πολύ. Κατά περιόδους βέβαια τρώω καλά...
Καλησπέρα σας...χάθηκα λίγο γιατί ο Αύγουστος ήταν πραγματικα πολύ δυνατός από θέμα κόσμου κ δουλειάς... Από δευτέρα διακοπές κ κατά τις 20 επιστροφή στην βάση μου
Καλά να περάσεις , το δικαιούσαιΑπό δευτέρα διακοπές
Λες εεε;εγω λέω να κλεισεις δωμάτια απο τώρα για ΚόνιτσαΚαλά να περάσεις , το δικαιούσαι
Γύρνα να κάνουμε καμιά ομαδική σε φυσίγγια γιατί θα έχουμε πρόβλημα φέτος.asking.
...και ποιος σου είπε ότι δεν έχω κλείσει ήδη.asking.Λες εεε;εγω λέω να κλεισεις δωμάτια απο τώρα για Κόνιτσα
...και ποιος σου είπε ότι δεν έχω κλείσει ήδη.asking.
Δηλώστε συμμετοχή να κλείσω όλο το ξενοδοχείοΚαι γω στη λίστα παρακαλώ.
Αλλά θα μου φέρεις και "σύκα" Διονύση.
Με το καλό πάλι τον χειμώνα Bill που θα έχουν έρθει και οι τσιχλίτσες... .shoot.Αχ ωχ, ξύπνημα 5 και κάτι, τώρα τελείωσα με τις βαλίτσες κλπ και δεν μου κάνει κέφι να πάω πουθενά, θα κάτσω εδώ με την παρέα σας. Ας μην τρομάξω άλλα τρυγόνια για φέτος αφού το χούφτωσα και το καλοείδα και με τη συνδρομή του πατέρα όλα καλά, να 'μαστε γεροί και του χρόνου και καλή συνέχεια στους πιο τολμηρούς
Τζιμάρα καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις!Καλησπέρα σας...χάθηκα λίγο γιατί ο Αύγουστος ήταν πραγματικα πολύ δυνατός από θέμα κόσμου κ δουλειάς... Από δευτέρα διακοπές κ κατά τις 20 επιστροφή στην βάση μου