D
dionisis
Ένα τσιγάρο δρόμοςΚόνιτσα ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .xm.
Έλα και θα μας γράψουν οι εφημερίδες
Ένα τσιγάρο δρόμοςΚόνιτσα ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .xm.
Ένα τσιγάρο δρόμος
Είσαι ευπρόσδεκτος ΧρήστοΤζιμάρα καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις!
Κόνιτσα ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .xm.
Καλησπέρα σας
Κύριε Χρήστο δεν είναι βαλτόςΕγω γιατρε αν σπουδαζα πανω, θα ειχα ζαλισει το Χρηστο να με πηγαινει για κυνηγι οσα περισσοτερα ΣΚ θα μπορουσα
Τζίμη μόνο αυτό μου αρκεί φίλε. Να είστε καλά...Είσαι ευπρόσδεκτος Χρήστο
Εγω γιατρε αν σπουδαζα πανω, θα ειχα ζαλισει το Χρηστο να με πηγαινει για κυνηγι οσα περισσοτερα ΣΚ θα μπορουσα
Κύριε Χρήστο δεν είναι βαλτός
Τζίμη μόνο αυτό μου αρκεί φίλε. Να είστε καλά...
Είπα να μη σχολιάσω το post του Βίκτωρα αλλά κι εσένα τα θέλει ο .ass. σου...
Βίκτωρα από τότε που ήρθε Αλεξανδρούπολη, έχει ανοιχτή πρόσκληση και το ξέρει...
Για καλό το είπες;;;;; .xm.Μονο πως ειναι Ολυμπιακος τον σωζει
E φυσικα. Ολα τα καλα παιδια ειναι και Ολυμπιακοι. Φυσικα καλα παιδια υπαρχουν και στις αλλες ομαδες, αλλα οσο ναναι, ειμαστε οι πιο καλυτεροτεροι ολων
Μην πας είναι σκέτη απογοήτευση
Οι περισσότεροι έπαιρναν αυτές τις σαλάτες που βρίσκονται στην συσκευασία μαρουλι-λαχανο-ντοματες τουρλου τουρλου
Πως τα τρώνε αυτά ρε μάγκες ?
Είναι δύσκολο να πάρεις το μαχαίρι και να κόψεις μία σαλάτα ?
Για τα κρέατα δεν συζηταω
Πήγαινε το εισαγωγής σύννεφο μάλλον για οικονομία
παρόλο που έξω στο πάρκινγκ περίμενε ή μερσεντα και το Cherokee
και μην ξεχνας το επιστημονες. τωρα που ο χοντρος πηρε αδεια για καναλι θα φτιαξει εκπομπη καντο οπως ο τακης χαχαχαE φυσικα. Ολα τα καλα παιδια ειναι και Ολυμπιακοι. Φυσικα καλα παιδια υπαρχουν και στις αλλες ομαδες, αλλα οσο ναναι, ειμαστε οι πιο καλυτεροτεροι ολων
Ένα τσιγάρο δρόμος
στα τοπικα νεα τοτε που χαθηκε αυτο το μικρο κοπαδι μεΠως νόμιζα ότι μας είχαν γράψει ήδη.............
Τυχερε θα σε βρει το ξημέρωμα αγναντευοντας τον Φάρο και το Θρακικό πέλαγοςΚρα κρα κραααα ο νυκτοκόραξ σας καληνυχτίζει... τα λέμε από τας Αλέκας τουμόροουυ