D
dionisis
Καλησπέρα μάγκες μου !!!!
Εύχομαι καλή σχολική χρονιά και στα παιδιά και στους γονείς
Βασίλη με το καλό ο μπέμπης
Εύχομαι καλή σχολική χρονιά και στα παιδιά και στους γονείς
Βασίλη με το καλό ο μπέμπης
Jim σε ευχαριστω....Καλησπερααααααααααααααααααααααα στα ομορφοπαιδα του φορουμ
αυτό είναι το μυνυμα του μηνα φιλε , άλλο το ένα και άλλο το άλλο ???????? και το κεφαλι στον αερα ??????μπραβο σου που τουλάχιστον εχεις αποψη ποια είναι η σωστη εικονα που πρεπει να εχειςΜου ειπε ο καταστηματαρχης οτι το κυνηγι δεν ειναι σκοπευτηριο και οτι δεν πειραζει που δεν βλεπω ρηγα. Αρκει να μην κουμπωνω τελειως
Αν του λεγες κανε μου δωρο και ενα κιβωτιο τηλεκαρευθυνομενα φυσιγγια που κλειδωνουν αυτα τον στοχο να δεις που θα ''προσγειωνοταν''Καλησπερα, μολις επεστρεψα απο 2 κυνηγομαγαζα. Επωμισα διαφορα οπλα και μολις κουμπωνα εβλεπα μονο τον κωλο της βασης. Μου ειπε ο καταστηματαρχης οτι το κυνηγι δεν ειναι σκοπευτηριο και οτι δεν πειραζει που δεν βλεπω ρηγα. Αρκει να μην κουμπωνω τελειως. .ha ha ha..ha ha ha.επωμισα την es 100, benelli crio comfort, benelli sl 80 delux, και μια breda.. Με ολες ειχα το ιδιο προβλημα..
Σας ειπα οτι ερωτευτηκα; benelli τη λενε και ειναι μαυρη, ελαφρυα και καλοζυγησμενη.. Αχχχ
Η 155 απουσιαζε.. Θα ηθελα πολυ νατην ειχα επωμησει..
Που είσαι Σπύρο, που είσαι Σπυροοοοοοοοοοο.........αχ ωχ. Τα αχ ωχ πανε στο θέμα τρυγονι, θα καταλάβεις......Καλησπερίζω την παρέα!
Μέτα απο 2 βδομάδες που συνδύασα τις τελευταίες διακοπές και τις πρώτες ντουφεκιές της χρονιά, επιστροφή στην καθημερινότητα, και στο ''τρεξιμο'' για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς των παιδιών, εξωσχολικών δραστηριοτήτων και λοιπές σχετικές υποχρεώσεις...
Να ευχηθώ, καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και καλό χειμώνα να' χουμε...
Αρι, έμαθα για κάποιες υλικές ζημιές που είχες απο τις πλημμύρες φίλε, και σου εύχομαι γρήγορη αποκατάσταση...
Απο τη στιγμή που είναι μόνο ζημιές στα υλικά αγαθά, όλα με λιγότερο ή περισσότερο κόπο αποκαθιστώνται, αλλα είναι τα ''αναντικατάστατα''...
Άντε να το ρίξω στο διάβασμα τώρα γιατί πρέπει να μελετάω κάνα μήνα για να (ξανα)ερθω σε επαφή με τα καθέκαστα του Φορουμ...Μονό στην ''κυνηγετική γωνιά'' εχω καμιά 70αριά σελίδες να διαβάσω....buy buy.
Τα κυνηγετικά ''κατορθώματά'' μου στο ανάλογο θέμα...
Καλησπερίζω την παρέα!
Μέτα απο 2 βδομάδες που συνδύασα τις τελευταίες διακοπές και τις πρώτες ντουφεκιές της χρονιά, επιστροφή στην καθημερινότητα, και στο ''τρεξιμο'' για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς των παιδιών, εξωσχολικών δραστηριοτήτων και λοιπές σχετικές υποχρεώσεις...
Αρι, έμαθα για κάποιες υλικές ζημιές που είχες απο τις πλημμύρες φίλε, και σου εύχομαι γρήγορη αποκατάσταση...
Απο τη στιγμή που είναι μόνο ζημιές στα υλικά αγαθά, όλα με λιγότερο ή περισσότερο κόπο αποκαθιστώνται, αλλα είναι τα ''αναντικατάστατα''...
Άντε να το ρίξω στο διάβασμα τώρα γιατί πρέπει να μελετάω κάνα μήνα για να (ξανα)ερθω σε επαφή με τα καθέκαστα του Φορουμ...Μονό στην ''κυνηγετική γωνιά'' εχω καμιά 70αριά σελίδες να διαβάσω....buy buy.
Ρε καλως τον Σπυροοοοο!Καλησπερίζω την παρέα!