Σε ματιασε ο μαλαξ με τον σπασμενο καθρεπτηΕγω σας καληνυχτίζω γιατί ο πονοκέφαλος με έχει τρελάνει .
Εγω σας καληνυχτίζω γιατί ο πονοκέφαλος με έχει τρελάνει .
βρε καλως τον αποστολη με το μαυρο το πιστολι. καλοριζικη η m2 φιλαρακιΚαλησπερα, μολις επεστρεψα απο 2 κυνηγομαγαζα. Επωμισα διαφορα οπλα και μολις κουμπωνα εβλεπα μονο τον κωλο της βασης. Μου ειπε ο καταστηματαρχης οτι το κυνηγι δεν ειναι σκοπευτηριο και οτι δεν πειραζει που δεν βλεπω ρηγα. Αρκει να μην κουμπωνω τελειως. .ha ha ha..ha ha ha.επωμισα την es 100, benelli crio comfort, benelli sl 80 delux, και μια breda.. Με ολες ειχα το ιδιο προβλημα..
Σας ειπα οτι ερωτευτηκα; benelli τη λενε και ειναι μαυρη, ελαφρυα και καλοζυγησμενη.. Αχχχ
Η 155 απουσιαζε.. Θα ηθελα πολυ νατην ειχα επωμησει..
Στέλιο, δεν βγήκε το στόχαστρο όταν βάφτηκε η κάννη?....what.....xm.Καλησπέρα. Έκαμα και σήμερα την επίσκεψή μου στο σκοπευτήριο κι έριξα μια πούλα. Μάλιστα δεν είχα προλάβει να πιω 3-4 γουλιές καφέ και ένα τσιγάρο, όταν με φώναξαν να μπω, γιατί είχε πολύ κόσμο που ήθελε να ρίξει. Έκανα 18, είμαι αρκετά ευχαριστημένος ... αφού ακόμη προσπαθώ να καταλάβω αν και πόσο επηρέασε η επέμβαση το όπλο μου, κι αφού στο ίδιο σχήμα (με sim ντουμπλέδες) την περασμένη Τετάρτη έκανα μόλις 12 και 13.
Σήμερα έκανα κι ένα άλλο "πειραματισμό" ... Πριν φύγω για το σκοπευτήριο, έβγαλα το στόχαστρο κι έτσι έπαιξα με τη σκέτη ρίγα, χωρίς καθόλου στόχαστρο! Και δεν ένιωσα καθόλου να μου λείπει ...
Η αλήθεια είναι ότι το είχα ξανακάνει: Όταν το πήρα, το 2006, έβγαλα τη μπρούτζινη μπίλια που είχε, και παρήγγειλα ένα HI-VIZ που βίδωνε στη θέση της μπίλιας κι έπαιρνε ανταλλακτικές "οπτικές ίνες" διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων (περισσότερο για λόγους "μόδας", βλέποντας και τα όπλα των σκοπευτών). Στο διάστημα λοιπόν που περίμενα να μου έρθει το HI-VIZ, 2-3 βδομάδες, έριχνα χωρίς στόχαστρο, με τη σκέτη ρίγα χωρίς κανένα πρόβλημα, (skeet ρίχναμε τότε) και μάλιστα έριχνα αρκετά καλύτερα από ότι μετά με τις χρωματιστές οπτικές ίνες (τις οποίες αφού τις δοκίμασα, τις κατάργησα πολύ σύντομα και κατέληξα στην μικρότερη άσπρη, που δεν είναι καν οπτική ίνα αλλά σκέτο πλαστικό).
Πάντως σήμερα ζορίστηκα να αφαιρέσω το στόχαστρο, είχε κολλήσει και δεν ξεβίδωνε ... τελικά τα κατάφερα με πολλή προσπάθεια και μεγάλη προσοχή να μην "τσαλακώσω" την εγκοπή της βιδούλας. Αλλά προηγουμένως, η λευκή πλαστική ίνα έσπασε, όταν πήγα να τη βγάλω για να έχω πρόσβαση στη βίδα ... !!!
Παραθέτω και μια πρόχειρη απογευματινή φωτό ... ... χωρίς περαιτέρω σχόλια ...... .what. ....... .xm..... .xm.
Καλησπερίζω την παρέα!
Μέτα απο 2 βδομάδες που συνδύασα τις τελευταίες διακοπές και τις πρώτες ντουφεκιές της χρονιά, επιστροφή στην καθημερινότητα, και στο ''τρεξιμο'' για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς των παιδιών, εξωσχολικών δραστηριοτήτων και λοιπές σχετικές υποχρεώσεις...
Να ευχηθώ, καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και καλό χειμώνα να' χουμε...
Αρι, έμαθα για κάποιες υλικές ζημιές που είχες απο τις πλημμύρες φίλε, και σου εύχομαι γρήγορη αποκατάσταση...
Απο τη στιγμή που είναι μόνο ζημιές στα υλικά αγαθά, όλα με λιγότερο ή περισσότερο κόπο αποκαθιστώνται, αλλα είναι τα ''αναντικατάστατα''...
Άντε να το ρίξω στο διάβασμα τώρα γιατί πρέπει να μελετάω κάνα μήνα για να (ξανα)ερθω σε επαφή με τα καθέκαστα του Φορουμ...Μονό στην ''κυνηγετική γωνιά'' εχω καμιά 70αριά σελίδες να διαβάσω....buy buy.
Τα κυνηγετικά ''κατορθώματά'' μου στο ανάλογο θέμα...
Πήγαινε για ξεκούραση, συνεχίζεις αύριο το διάβασμα γιατι σε περιμένει διαγώνισμα......Καληνύχτα και από μένα!
Ηταν δύσκολη μέρα σήμερα και είμαι ''πτώμα''...