να σου ζήσει ο λεβέντης σου Βασίλη ...Ο μπεμπης βγηκε μια χαρα και ζωηρος ζωηρος...
Γρήγορα μάγκες έναν εσπρέσο στον Κωστάκη μας για να ξυπνήσει,και μια
.sexy girl. για να .....................
Κάτι πρέπει να κάνουμε με τα χιλιάρικα στην συγκεκριμένη ρήση, εκτός κι αν ξέρεις κάτι και δεν το λεςΚαλησπέρα μάγκες μου
Βασίλη κάποιοι παλιοί έδιναν την εξής ευχή στα αγόρια .
Να είναι υγιής , να σκιστεί η τσέπη του από τα χιλιάρικα και να να ξεφλουδίσει ο π@υτσος του από το γ@μήσι.
Εγώ φυσικά του εύχομαι υγεία και καλή τύχη, νομίζω είναι αρκετό
Καλησπέρα στην παρέα. Κάνω ένα μικρό διάλειμμα να φάω κάτι, να πιω και κανα καφέ και μετά ξανά δουλειά στο pc.
Βλέπω δυστυχώς ότι το 7 χρονών λαπτοπ μου θα με αφήσει σιγά σιγά και πρέπει να πάρω καινούριο.
Αν έχει κάποιος καμιά καλή πρόταση το πολύ μέχρι 800 ευρώ....
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω σταθερό που είναι πιο φθηνός, γιατί πρέπει να τον κουβαλάω μαζί.
Μ αρέσει που πέτυχες και τι καφέ θέλω το πρωί.
Με λίγη ζάχαρη μαύρη στην μύτη από το κουτάλι, έτσι σε περίπτωση που χρειαστεί να μου φέρει κάποιος καφέ.
Όσο για το δεύτερο εντάξει βρίσκω. Μια καφετιέρα θέλω μόνο γιατί έχω δώσει μια περιουσία σε καφέδες..hit.
Κώστα τη χαρακτηριστικά θες το λαπτοπ, (ίντσες οθόνης, επεξεργαστής, μνήμη, δίσκος)
Εχει μια καλη προσφορα η cosmodata. Δεν ειμαι σπιτι τωρα να σου βρω μοντελο. 17αρι θες οπωσδηποτε;
Και κάτι ακομα να προσπαθήσεις να συνεργάζεται η έξοδος για οθόνη με την οθόνη σου για να μπορείς να δουλεύεις σε extended desktop
Μια λύση που θα έκανα εγώ είναι μικρό δίσκο και σχετικό λίγη μνήμη και με την πρώτη ευκαιρία βάζεις μετά ssd και upgrade σε μνήμη. Εύκολες αναβαθμίσεις και φθηνότερες από το να το πάρεις με αυτά.Κωστα, δουλευω αποκλειστικα με laptop της δουλειας, τα τελευταια 10 χρονια, και με εχει βολεψει αφανταστα. Το 17αρι εχει ενα Α βαρος, αρα λιγοτερη portability, εφοσον ομως σε βολευει εσενα.....
Aν παιζεις με photoshop, rendering και τετοια, ή παιχνιδια, παρε ενα με καρτα γραφικων οπως λεει και ο Θεοφραστος. Ο SSD θα στο απογειωσει, αν και θα εβλεπα λιγο καχυποπτα low budget φορητα με δισκο τετοιο, λογω ποιοτητας.