Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι, απλα το αναφερα ως μια μορφη χρησης απαιτητικη. Προσωπικα παντως με λαπτοπ και ξεχωριστη καρτα εδω και 5 χρονια, δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα, ακομα και τρεχοντας περιεργα GIS προγραμματα για ελεγχο

Ρίχνοντας μια ματια στο Σκρουτζ με τα παραπανω χαρακτηριστικά οι τιμές πάνε στο χιλιάρικο.
Προσωπικα θα επερνα αυτόν εδώ 580€ και θα πρόσθετα μνήμη και ενα ssd 100€ Ακόμα.
http://www.skroutz.gr/s/8843050/Lenovo-IdeaPad-300-17ISK-i5-6200U-4GB-1TB-No-OS.html
Ειναι πολύ εύκολο να προσθέσεις μνήμη και δίσκο στο φορητό.
Τον υπάρχων θα τον έκανα εξωτερικό για ταινίες και φωτογραφίες.
Ένα - είναι το λειτουργικό που δεν έχει αυτό με ότι αυτό συνεπάγεται ;)

Καλησπερίζω την παρέα!
Σας ευχαριστω ολους μαγκες μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας.Ο μπεμπης βγηκε μια χαρα και ζωηρος ζωηρος.Λεω απο δεκεμβρη να τον ξεκινησω στην τσιχλα να μαθαινει.........
Βασίλη να είναι γερός και καλότυχος ο γιός και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!!!

Για παιχνίδια στο pc ούτε λόγος, ποτέ δεν έπαιζα.
Θεόφραστε όπως είπες το θέλω για προγράμματα τύπου CAD, solidworks, mathematica, matlab και αν χρειαστώ να τρέξω κώδικα το κάνω σε C++.
Αν το pc καλύπτει αυτά εγώ δεν θέλω κάτι παραπάνω. Επίσης ότι και να πάρω θα παλέψω να βάλω windows 7 γιατί στα 10 τρώει κάτι ωραία κρασαρίσματα.

Απλά πρέπει να πάρω κάτι καλό γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς μου και δεν έχω τη δυνατότητα να παίρνω καινούριο κάθε 2-3 χρόνια, ας πάρω κάτι για να το κρατήσω.

Χαιρετώ την παρέα.
Αν έλεγα ότι μύρισε φθινόπωρο,μπορεί και υπερέβαλα.Όμως αυτά τα σύννεφα και τα χρώματα του ουρανού ,είναι αυτά που αρχίζουν να μας αναστατώνουν και να μας προετοιμάζουν γι αυτό που περιμέναμε με λαχτάρα.

Η C++ είναι το τελευταίο που σε νοιάζει όλα τα υπόλοιπα είναι βαριά προγράμματα που επωφελούνται και από μνήμη και από πολλούς πύρινες σε αντίθεση με το gaming.
Ότι είπαμε μέχρι εδώ ισχύει, αν και το laptop δεν είναι ότι καλύτερο για τέτοια δουλειά. Καλύτερα ένα desktop και να κρατήσεις το παλιό laptop για ταινίες και μια ώρα ανάγκης - ταξίδι

Χαιρετώ την παρέα.
Αν έλεγα ότι μύρισε φθινόπωρο,μπορεί και υπερέβαλα.Όμως αυτά τα σύννεφα και τα χρώματα του ουρανού ,είναι αυτά που αρχίζουν να μας αναστατώνουν και να μας προετοιμάζουν γι αυτό που περιμέναμε με λαχτάρα.
Ρίξε κ μια ματιά στον καιρό να δεις τι γίνεται στη Ρωσία!
Εκεί να δεις αναστάτωσει...:D

Καλησπέρα σας! Εχω ενα συνεργάτη στη δουλεια ο οποίος κυνηγάει, σημερα λοιπόν στην ερώτηση μου τι κανεις η απάντηση που έλαβα ειναι " τι να κανω, περιμενω να ερθει ο οκτωβρης μπας και βαρέσουμε καμια τσιχλα"!! Ααααγια τσιχλα σκέφτηκα για μια ακομα φορα! υπομονη 1 μήνα ακομα

Η C++ είναι το τελευταίο που σε νοιάζει όλα τα υπόλοιπα είναι βαριά προγράμματα που επωφελούνται και από μνήμη και από πολλούς πύρινες σε αντίθεση με το gaming.
Ότι είπαμε μέχρι εδώ ισχύει, αν και το laptop δεν είναι ότι καλύτερο για τέτοια δουλειά. Καλύτερα ένα desktop και να κρατήσεις το παλιό laptop για ταινίες και μια ώρα ανάγκης - ταξίδι

Αν πάρω desktop θα πρέπει κάθε μέρα να το κουβαλάω στο γραφείο και να το φέρνω πίσω σπίτι. .ha ha ha.
Τους είπα εκεί να μου πάρουν ένα desktop και ένα λαπτοπ για το σπίτι αλλά δεν… οπότε ένα και καλό, άρα λάπτοπ.
Απλά αν ξεφύγω από τα 800 ευρώ τα υπόλοιπα τα βάζω εγώ από την τσέπη μου.

Status
Not open for further replies.
Back