Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ερώτηση προς τους Κρητικούς, υπάρχει μαγαζί όπλων στο νησί να δω και να επωμίσω τα εξής όπλα ;
B725 sporting 71cm
Silver pigeon sporting 71cm

Χαιρετώ την παρέα.
Απόψε πέρασα δυσκολο βραδυ με το χέρι και ετσι αναγκάστηκα να ξαναπαω στο νοσοκομείο.
Στην δουλεια ήταν αδύνατο να μεινω .
Πήγα λοιπόν και σήμερα με ειδε επιμελήτρια.Αναβαθμίστηκα.Μου εδωσε αντιβίωση και ...βελόνες αποστειρωμένες για να τρυπήσω μόνος μου ολο αυτο τον χαμό απο τις ψούσκες.Μου εδωσε άδεια για τις υπόλοιπες μέρρς της βδομάδας και μου ειπε πως θα χρειαστούν ,ίσως και πανω απο δεκα μέρες για να στρώσει.Καμια επαφή με σκόνες .Ακομη και στον δρόμο να το προστατευω με φαρδύ πλαστικο διάφανο γάντι.
Ανάθεμα την ώρα ο μαλαξ που πάτησα τπ πόδι μου εκεί.
Το χέρι εχει πρηστει,δεν λυγίζουν τα δάχτυλα και με το ζορι άλλαζα τις ταχύτητες στπο αμάξι.Είναι φοβερό το θέαμα σήμερα.

Last edited:
Χαιρετώ την παρέα.
Απόψε πέρασα δυσκολο βραδυ με το χέρι και ετσι αναγκάστηκα να ξαναπαω στο νοσοκομείο.
Πήγα λοιπόν και σήμερα με ειδε επιμελήτρια.Αναβαθμίστηκα.Μου εδωσε αντιβίωση και ...βελόνες αποστειρωμένες για να τρυπήσω μόνος μου ολο αυτο τον χαμό απο τις ψούσκες.Μου εδωσε άδεια για τις υπόλοιπες μέρρς της βδομάδας και μου ειπε πως θα χρειαστούν ,ίσως και πανω απο δεκα μέρες για να στρώσει.Καμια επαφή με σκόνες .Ακομη και στον δρόμο να το προστατευω με φαρδύ πλαστικο διάφανο γάντι.
Το χέρι εχει πρηστει,δεν λυγίζουν τα δάχτυλα και με το ζορι άλλαζα τις ταχύτητες στπο αμάξι.Δεν Εναι φοβερό το θέαμα σήμερα.

Περαστικά φίλε!

Χαιρετώ την παρέα.
Το χέρι εχει πρηστει,δεν λυγίζουν τα δάχτυλα και με το ζορι άλλαζα τις ταχύτητες στπο αμάξι.Είναι φοβερό το θέαμα σήμερα.
Καλα σου πε οτι αυτο ειναι φυσιολογικο?
Αντιβιωση φούσκωμα κλπ εμενα μου φωναζει μολυνση.hair.
Το λογικό θα ταν να σπάσουν να κανει κρουστα κ φυσικα να πονας καθως επουλωνεται αλλα με το επιμελες καθάρισμα κ προσοχη με τα καταλληλα δερμάτικα να κλεινει.
Οχι να γίνεται ετσι:confused:

Status
Not open for further replies.
Back